Álmodd velünk szertartásvezetés és esküvőszervezés

2071 Páty
Sajnáljuk, de a(z) Álmodd velünk szertartásvezetés és esküvőszervezés már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Rózsáné Orsi és szertartásvezető csapata
Rózsáné Orsi és szertartásvezető csapata
Budapest(+24,25 km)
Kedves Jegyespár! 2008 óta szervezek esküvőket, illetve 2010-ltől segítem a hozzám forduló jegyespárokat, hogy az esketési szertartásuk is olyan legyen amilyennek megálmodták. Akár engem, akár szertartásvezető kollégáimat, Katinkát vagy Józsefet választják esküvőjükre, biztos kezekben lesznek a nagy napon. Csak példaképpen az elmúlt években vezettünk szertartást hajón (kinn és benn, állón és menet közben), különböző szállók, éttermek, kastélyok teraszán, kertjében, termében, a Hármashatár-hegy tetején és Galyatetőn (tűsarkúban egy kis sziklamászás meg se kottyan), de mentünk házhoz is, amikor a pár a saját kertjében, szűk család és barátok előtt mondta ki az igent.   Nálunk minden jegyespár megtalálja a saját Szertartásvezetőjét.     Sok boldogságot!      
A legboldogabb nap
A legboldogabb nap
Budapest(+24,25 km)
Vállalok Magyarország területén a kedves házasulandó párok szertartásvezetését magyar és olasz nyelven kedvező áron.
Esküvőre fel ( Tigli Hande Tímea)
Esküvőre fel ( Tigli Hande Tímea)
Budapest(+24,25 km)
Mit várhattok tőlem Szertartásvezetőként? ​- korlátlan mennyiségű egyeztetés Veletek, telefonon, személyesen,   e-mailen, ha igénylitek 0-24-ben.  - Első alkalommal, mindenképpen azt szoktam javasolni, találkozzunk személyesen, hisz fontos, hogy úgy is meglegyen köztünk a szimpátia, a bizalom. Egy kávé mellett, kellemesebb, barátibb lehet a tervezés, ötletelés akkor is, ha még csak vizsgálódtok, ez nem kötelez Titeket semmire. De ha ez nem megoldható, akkor benne vagyok egy Skype, Messenger, Zoom és megannyi internetes felületen történő csevegésben.  - Személyre szóló szöveget írok, amelybe beleszövöm megismerkedésetek történetét, egy közös élményt, egy csodálatos, felejthetetlen utazást, akár valami vicces sztorit, vagy egy igazán romantikus filmbe illő fogadalmat is tehettek egymásnak. Természetesen, ha igénylitek, és jelzitek, hogy szeretnétek, első találkozás alkalmával átadom a szöveget, mely az esketést tartalmazza, és úgy formálhatjátok kedvetekre, ahogy szeretnétek.  - 1,- 1,5 -2 órával hamarabb a helyszínre érkezem.  - Nincs időkorlát, nincs egy nap 2 esküvő, a Ti Nagy Napotok számomra is ünnep lesz, garantálom, hogy   ugyanúgy benne lesz az a bizonyos zabszem az enyémben is, mint a Tiétekben, hogy úgy sikerüljön minden, ahogyan Ti azt megálmodtátok. :)
Mámel Anita Szertartásvezető és esküvői koordinátor
Mámel Anita Szertartásvezető és esküvői koordinátor
Budapest(+24,25 km)
Mámel Anita szertartásvezető és esküvői koordinátor Több mint 150 ceremónia esketője   Esküvőtök egyszeri és megismételhetetlen ünnep! A tökéletes szertartás személyes és érzelmes, meghitt és humoros. Az egyedi ceremónia rólatok szól, a ti történeteteket meséli el, ahol a násznép veletek együtt sír és nevet.  Legyen különleges az a néhány perc, amikor kimondjátok az IGENT a közös jövőre és a szeretetre. Ebben leszek a partneretek.        
Práth Beatrix Esküvői Szertartásvezető és koordinátor
Práth Beatrix Esküvői Szertartásvezető és koordinátor
Budapest(+24,25 km)
Szeretettel köszöntelek. Práth Beatrix vagyok okleveles Esküvői Szertartásvezető és Esküvőszervező. A házasságkötő termekben a polgári ceremónián elhangzott szövegek sok esetben formálisak és a legtöbb pár nem tud vele azonosulni. Éppen ezért dönt egyre több jegyespár szertartásvezető mellett, aki a párra formálja a szöveget és tematikát visz a szertartásba. Ha úgy döntetek, hogy egy egyedi, különleges,felejthetetlen ceremóniára vágytok akkor állok rendelkezésetekre szertartásvezetőként. A helyszínnel kapcsolatban vannak esetleg extrém különleges ötleteid ,álmaid ne habozzatok valósítsuk meg közösen!
Bozóki Judit
Bozóki Judit
Budapest(+24,25 km)
Bozóki Judit - okleveles szertartásvezető vagyok. Nem munkám van, hanem hivatásom! Szertartásvezetőként az elsődleges célom az, hogy a nagy napot szebbé és meghittebbé varázsoljam úgy, ahogy azt szeretnék. Szertartásaim szövege mindig a párnak, a párról szól. Egyedi igények figyelembevételével, meghitt és megismételhetetlen.   Így lesz a Meséből álom, az álomból valóság!