Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem

9400 Sopron Kolostorhegy utca 11.
Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem

Elegáns külső és belső terek, 18. századi miliő, kitűnő ételek, kézműves borok


Éljen az alkalommal és váltsa valóra az álmát egy egyedülálló élmény megvalósításával, mely telis – tele van bájjal, figyelmességgel, meghittséggel, mellyel lenyűgözheti és összekötheti vendégeit.

 

Kívül történelmi falak, belül modern tervezésű formavilág: A Sopronbánfalvi Kolostor tökéletes helyszínül szolgál exkluzív esküvők számára – legyen szó polgári, egyházi (templomi) vagy akár szabadtéri szertartásról.

 

Élje át életének legszebb napját, mely hagyományokban gazdaggá és meghitté válhat a letisztult formákkal, történelmi háttérrel rendelkező, ám mégis modern és elegáns Sopronbánfalvi Kolostorban.

 

Szolgáltatásainkat kifejezetten az Önök kérésének és elképzeléseinek megfelelően alakítjuk – Önöknek csak Igent kell mondaniuk!

 

Személyre szóló ajánlatkéréshez kérjük lépjen kapcsolatba recepciónkkal elérhetőségeink valamelyikén.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás
 • Egyházi esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Rendezvényterem 56 56 56
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  56
  Svédasztalos kiszolgálás:
  56
  Állófogadás:
  56
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Hotel
Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Szállás a helyszínen:

Az egykori szerzetesi cellákból utánozhatatlan hangulatú, szállodai színvonalú lakóhelyiségek jöttek létre. Nincs két egyforma szoba, a méret, a fürdő, az elrendezés, a kilátás és a berendezés minden lakóhelyiséget sajátos egyediséggel ruház fel.
20 szoba várja a vendégeket, mindegyik saját fürdővel rendelkezik és lifttel megközelíthető. A pihenést kényelmes, egyedi tervezésű, puritán bútorok segítik, amelyek minősége és nemes megjelenése ugyanakkor kivételes eleganciát sugároz.

Parkolás
Parkolás:

Személygépkocsival közvetlenül a bejáratig hajthatnak a vendégek, ingyenes parkolási lehetőség a látogatás idejére.

Kapcsolat - Elérhetőségek