Szidónia Kastélyszálloda

9451 Röjtökmuzsaj Röjtöki út 37
Szidónia Kastélyszálloda Szidónia Kastélyszálloda Szidónia Kastélyszálloda Szidónia Kastélyszálloda Szidónia Kastélyszálloda Szidónia Kastélyszálloda Szidónia Kastélyszálloda Szidónia Kastélyszálloda Szidónia Kastélyszálloda Szidónia Kastélyszálloda

Bizonyára kislánykora óta mindenki sokszor álmodozott élete nagy napjáról. Engedje meg, hogy segítsünk Önöknek, hogy ezen a felejthetetlen napon párjával csupán egymásra, szeretteikre, barátaikra kelljen figyelniük. Kollégáink az esküvő megszervezésében teljes körű szolgáltatást nyújtanak: a virágdekorációtól az esküvői vacsorán át a romantikus nászútig a kastélyban.

Fogalmazza meg álmait, gondolja végig lehetőségeit, mi ahhoz igazítjuk ajánlatunkat!

 

Csodálatos esküvői helyszínek (park, romantikus termek)
Esküvőszervezés
Kültéri szertartások
Saját kápolna
Esküvői vacsorák, fogadások, partik
Nászút

Kreatív megoldások
Homoköntés
Élőzene a ceremóniák és a fogadások alatt (cigányzene, vonósnégyes ..stb)
Tűzijáték

...vagy állítsanak élő emléket szerelmüknek! Kastélyparkunkban, az úgynevezett „Szerelmesek- Sétányán” az esküvői ceremónia után ültessenek el egy csodaszép fát. A fa mellé kis réztáblán jelöljük a „Nagy Nap” dátumát, illetve az Önök nevét.

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás
 • Egyházi esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Étterem 120 120 120
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  120
  Svédasztalos kiszolgálás:
  120
  Állófogadás:
  120
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Kastély
Egyéb szolgáltatások:

A wellness nálunk vendégünk testi- és lelki jólétét jelenti, amelyhez minden lehetséges módon igyekszünk hozzájárulni

Kerti tóval és szép természeti környezettel körülölelt Wellness részlegünk fedett- és szabadtéri élményekkel várja Önt. Belső szaunánk és gőzkabinunk segítségével elősegítheti szervezetének méregtelenítési folyamatait, bőrének megszépítését és testének ellazulását.
A nagymedencében tett úszás-, vagy egy élményzuhany után a Kneipp rondellában sétálva keringése felpezsdül, és a talpak reflexzónáira gyakorolt hatások jótékonyan kihatnak az egész szervezetre. Vendégünk pihenését nyugágyak, hőterápiás kerámiaágyak és kényelmes kanapék szolgálják.
A nyári szezonban a kerti tó melletti wellness teraszon és a külső medencénél is minden feltétel adott a kikapcsolódáshoz. Kerti pavilonok, függőágyak és nyugágyak fogadják a csend, szépség és természet kedvelőit.

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín csak éttermi szolgáltatásokkal (cateringgel) együtt vehető igénybe.

Szállás:

A Kastélyépület, és az Udvarház változatos, egyedi kialakítású, női nevekre keresztelt szobái bizonyára elnyerik tetszését.
„Nálunk otthon van” – hiszen a kastélyszálló munkatársai nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az ide érkező vendég szinte hazaérkezzen, akár egy rövid romantikus kikapcsolódásról vagy egy fontos üzleti útról legyen szó.
Szobáink és apartmanjaink egy része pótágyazható, illetve egyágyas elhelyezéssel is igényelhető. Külön ágyas szobáink a konferenciák résztvevői részére ideális elhelyezést biztosítanak.

 

Italfogyasztás:

Italcsomag összeállítása kérhető.

Parkolás
Parkolás:

A parkolás lehetősége adott vendégeink részére.

Szállodánk eldugott, csendes helyen található, autóval az M1-es autópályán, valamint a 85-es főúton keresztül érhető el, a Balatontól a 84-ös főútról, Bécsből az A2, A3 és Sopron (20 kilométer) irányból a 85-ös főúton közelíthető meg. A legközelebbi vasútállomás Fertőszentmiklóson található (6 kilométer), direkt összeköttetéssel Budapesthez, Bécshez és Sopronhoz. Nemzetközi repülőterek a közelben Bécs-Schwechat (70 kilométer) vagy Pozsony-Bratislava (90 kilométer).

Kapcsolat - Elérhetőségek