Lókötő Csárda és Lovastanya

7800 Siklós Széchenyi u. 72.
Lókötő Csárda és Lovastanya Lókötő Csárda és Lovastanya Lókötő Csárda és Lovastanya Lókötő Csárda és Lovastanya Lókötő Csárda és Lovastanya Lókötő Csárda és Lovastanya Lókötő Csárda és Lovastanya Lókötő Csárda és Lovastanya Lókötő Csárda és Lovastanya Lókötő Csárda és Lovastanya Lókötő Csárda és Lovastanya Lókötő Csárda és Lovastanya Lókötő Csárda és Lovastanya Lókötő Csárda és Lovastanya

Lókötő Csárda esküvői helyszín
Esküvő, ahogy Önök megálmodták:

 

Az ember önmagában képtelen arra, hogy maradandóvá tegye az élet szépségeit. Legalább két ember együttes érzése kell ahhoz, hogy a szép szép legyen, s az öröm öröm! /Wass Albert/

 

Szeretik a magyar hagyományokat és életük egyik legfontosabb eseményét szervezik, de még nem tudják, hogy melyik az ideális helyszín az esküvőre? Válasszák a Tenkes Kapitánya Lovastanya Lókötő Csárdáját!

Tanyasi hangulatú lovas csárdánk tökéletesen megfelel a szabadtéri esküvők lebonyolításához, távol az utca zajától ideális helyszínt biztosít az emlékezetes eseménymegvalósításához. Festői környezetben és végtelen nyugalomban mondhatják ki a boldogító IGEN-t!

A vendégek fogadását előre bekészített üdvözlő ital várja, házi pálinka, pezsgő, valamint limonádé és bodza a gyermekek számára.

Hagyományos és különleges étkekkel, a Villány-Siklósi borvidék kiváló zamatú boraival tesszük teljessé az ifjú pár és a násznép kikapcsolódását.

Tartsa nálunk polgári szertartását is szabadtérben. Igazi tanyasi hangulatot kölcsönöz mindenki számára az asztalok és székek helyett lerakott szalma bálák.

Ha segítségre lenne szükségük, keressenek minket bizalommal! Mi örömmel segítünk Önöknek a szervezésben és a lebonyolításban is egyaránt. A meghitt családias esküvőtől kezdve a több 100 fős "hét országra szóló" lakodalomig mindenre megoldást kínálunk!

Válasszanak 3 -féle lakodalmi menü ajánlataink közül, melyek a tulajdonos szájíze szerint készülnek. Ezekhez kemencében sült réteseket is tudunk ajánlani.

Kérésre segítségére leszünk a torta és aprósütemény rendelésében, a díszítés és dekorációban, vőfély, fotós, videós ajánlásában, taxi rendelésben, szálláslehetőségekben, valamint hogy emlékezetes legyen mindenki számára, a tűzijátékban.

 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás
Szabadtéri lehetőségek:

Szabadtérben polgári esküvő megrendezése.

Gyermekeket játszótér várja.

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Csárda 120 120 120
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  120
  Svédasztalos kiszolgálás:
  120
  Állófogadás:
  120
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Étterem
Különlegességek, a helyszín által kínált egyéb esküvői szolgáltatások:

Szeretne stílusosan érkezni tanyasi hangulatú esküvőjének színhelyére?Szeretnénk mi is a magunk módján hozzájárulni, ahhoz, hogy az Önök nagy napja igazán egyedi és különleges legyen. Díszesfogataink valóra váltják legszebb esküvői álmaikat! Vegye igénybe esküvői fogat szolgáltatásainkat. Érkezzen a házasságkötés helyszínére az ünnephez méltóan, hogy egy igazi király és királynőnek érezhessék magukat. Különleges kettes-, négyes-, ötös-, hatos fogatainkkal vállalunk esküvőkre sétakocsikázást.

Szeretnénk most Önnek is átadni mindazt az örömöt és páratlan szépséget, amelyet egy ilyen díszes hintóval utazva tapasztalhat az ember.

valamint lovaslánykikérőre és pusztabusz

Igénybe vehető technikai eszközök:

Hangosítás

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín éttermi szolgáltatásokkal (catering), illetve megegyezés szerint éttermi szolgáltatások nélkül is igénybe vehető.

Szállás:

 

Közelben több szálláslehetőség van.

 

Italfogyasztás:

Italcsomag összeállítása kérhető.

Esküvői mintamenük

Menü és Ital plusz infók:

 

 

Parkolás
Parkolás:

A parkolás biztosított vendégeink részére.

Tanácsadás, szervezés:

Segítünk az esküvő teljes körű lebonyolításában.

pl.

torta és aprósütemény rendelése
díszítés, dekoráció
vőfély, fotós, videós ajánlása
taxi rendelés
szálláslehetőség
tűzijáték

Siklós keleti csücske, a Széchenyi utca 72. szám alatt, a Villány-Siklós Borút mentén található Lovastanyánk!

Kapcsolat - Elérhetőségek