Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó Belvárdi Fogadó

 

 

 

Az Esküvő egy csoda. Valósítsátok meg álmotokat és válasszatok bennünket! Belvárdi Fogadó, az élmények otthona Baranyában. Ízletes ételeink, zamatos boraink, vendégszerető kiszolgálásunk megfelelő hátteret biztosítanak a tökéletes naphoz!

 

 

 

Ha a közeljövőben tartjátok az esküvőtöket nyilván már gyűjtögetitek az ötleteket, helyszíneket vadásztok, és próbáljátok a legjobb fotóst megtalálni! Ahogy közeledik az esküvő napja, úgy sűrűsödnek a feladatok.

Esküvőt szervezni nem könnyű, de nem is lehetetlen. 

 

És melyik az a rész amiben MI segítünk nektek? A helyszín adja meg az esküvő keretét, ezért is az egyik legfontosabb része a tervezésnek. Fogadónk igényesen kialakított étterme tökéletes helyszínt nyújt a nagy naphoz, és akár 120 fő befogadására is alkalmas, kültéri helyszínünk pedig kiválók romantikus, egyben különleges esküvői ceremóniák megrendezésére is.

3 vendégtérrel rendelkezünk így éttermünk kisebb létszámú esküvők esetén is ideális választás.

 

Fogadónk szállást is biztosít az ifjú pár vendégei részére, 28 főt tudunk elszállásolni, azonban pótágyazásra is van lehetőség mellyel az elhelyezhető létszám 32 fő.

Esküvői ajánlatunkat következő kedvezményekkel kínáljuk:
-          az Ifjú párnak ingyenes egyéjszakás szállást biztosítunk,
-          teltházas foglalás esetén 15%  kedvezményes áron biztosítunk vendég éjszakát

A feltüntetett árak tartalmazzák a reggelit, wellness használatot, zárt parkolót és ingyen wifi használatot. Szobáink és éttermünk is légkondicionált.

 

Az esküvői helyszín egyik legfontosabb eleme pedig az esküvői vacsora. A klasszikus ünnepi menük mellett készséggel felvállaljuk az egyedi étel-, és italkülönlegességek elkészítését is. Honlapunkon az idei évre vonatkozó esküvői ajánlatot találják Kedves Vendégeink. Személyes találkozás alkalmával egyeztethetünk egy egyedi ételsor ajánlatról is. Ajánlatunkban 3 féle menüvel jelentkezünk, mely tartalmazza az éjféli vacsorát is.

 

 

Szolgáltatásaink:
 •  Teljes körű esküvőszervezés: mi levesszük a terhet a vállatokról, és mindent elintézünk a dekorációtól kezdve a fotósig.
 •  Catering, igényre szabott menüsor: egyedi ételsor a ti kívánságotok alapján
 •  Dekoráció, stílus tanácsadás: személyes találkozó alkalmával megkeressük, hogy a sok esküvői stílus közül melyik áll hozzátok a legközelebb
 •  Polgári szertartás kültéri helyszínen: Jól megközelíthető helyen, kellemes természetes környezetben, kiváló parkolási lehetősséggel rendelkező kültéri helyszínünk kiválóan alkalmas bármilyen stílusú  esküvői ceremónia megrendezésére
 •  Tematikus esküvők szervezése: A tematikus esküvők nem tartoznak a hagyományos esküvők közé, de a vendégeidnek nagyon fog tetszeni, ha egy ilyen különleges esküvőt szervezel. Válaszd ki a kedvenc témádat és használd azt a lehető legegyedibb módon az esküvődön. Mi segítünk.
 •  Személyre szabott ajánlatok és költségvetés: az általatok megadott információk alapján egy egyedi ajánlatot adunk, aminek az elfogadása után elkészítjük a költségvetést.
 •  Zárt parkoló: a vendégek számára fenntartott kapukóddal ellátott zárt parkoló, amely a Panzió felől könnyen megközelíthető .
 •  Kedvezményes szállás a násznép számára: teltházas foglalás esetén 15%  kedvezményes áron biztosítunk vendég éjszakát
 •  A Nagy nap megtervezése, forgatókönyv és lebonyolítás: rendezvényszervező kollegánk veletek egyeztetve megtervezi a nagy napot, ír egy forgatókönyvet, és lebonyolítja az egész estét, hogy nektek semmi másra nem kelljen figyelni csak magatokra!

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szabadtéri lehetőségek:

Polgári szertartás kültéri helyszínen: Jól megközelíthető helyen, kellemes természetes környezetben, kiváló parkolási lehetősséggel rendelkező kültéri helyszínünk kiválóan alkalmas bármilyen stílusú  esküvői ceremónia megrendezésére.


Esküvői vacsora is a nyári csillagos égbolt alatt a parkosított „kertünkben”.

Programok:
A Belvárdi Fogadó kedvező adottságainak köszönhetően számos rendezvénynek képes otthont adni. Esküvők, céges rendezvények, csapatépítők és szülinapok lebonyolítására is alkalmas az épület. A kiegészítő szolgáltatásainkat (tekepálya, wellness illetve a szálláshelyek) az egyéni rendezvények szervezői és résztvevői kedvezményes áron vehetik igénybe.
Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás
 • Egyházi esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Étterem/ Rendezvényterem 120 120 160
Pince szint 60 60 80
Kerthelyiség 50 50 70
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  120
  Svédasztalos kiszolgálás:
  120
  Állófogadás:
  160
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  60
  Svédasztalos kiszolgálás:
  60
  Állófogadás:
  80
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  50
  Svédasztalos kiszolgálás:
  50
  Állófogadás:
  70
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Panzió
Különlegességek, a helyszín által kínált egyéb esküvői szolgáltatások:

Tematikus esküvők szervezése: A tematikus esküvők nem tartoznak a hagyományos esküvők közé, de a vendégeidnek nagyon fog tetszeni, ha egy ilyen különleges esküvőt szervezel. Válaszd ki a kedvenc témádat és használd azt a lehető legegyedibb módon az esküvődön. Mi segítünk.

 


Last Minute Esküvők:  Vállaljuk az esküvő  teljes lebonyolítását, az esemény kidolgozását és megvalósítását LAST MINUTE azaz akár a választott dátum előtt 2 héttel.

Válasszatok egy dátumot, és MI mindent elintézünk.

Vendéglista

Meghívók/Ültető kártyák

Köszönő ajándékok

Menüsor

Itallap

Dekoráció

Zenekar/Fotós

Torta/apró sütemények

Igénybe vehető technikai eszközök:

Hangosítás

Megjegyzések a termekről:

3 vendégtérrel rendelkezünk így éttermünk kisebb létszámú esküvők esetén is ideális választás.


Ha kis létszámú esküvőt terveztek de igazán különleges élményre vágytok akkor lehetőség van egy igazán meghitt esküvői vacsorára is a nyári csillagos égbolt alatt a parkosított „kertünkben”.A tájjellegű ételek, a zamatos borok, a vendégszerető kiszolgálás megfelelő hátteret biztosítanak a tökéletes Esküvőkhöz.

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A klasszikus ünnepi menük mellett készséggel felvállaljuk az egyedi étel-, és italkülönlegességek elkészítését is. Honlapunkon az idei évre vonatkozó esküvői ajánlatot találják Kedves Vendégeink. Személyes találkozás alkalmával egyeztethetünk egy egyedi ételsor ajánlatról is. Ajánlatunkban 3 féle menüvel jelentkezünk, mely tartalmazza az éjféli vacsorát is. A 3 menüsor variálható tetszés szerint.

Szállás a helyszínen:

Fogadónk szállást is biztosít az ifjú pár vendégei részére, 28 főt tudunk elszállásolni, azonban pótágyazásra is van lehetőség mellyel az elhelyezhető létszám 32 fő.

Esküvői ajánlatunkat következő kedvezményekkel kínáljuk:
–          az Ifjú párnak ingyenes egyéjszakás szállást biztosítunk,
–          teltházas foglalás esetén 15%  kedvezményes áron biztosítunk vendég éjszakát

A feltüntetett árak tartalmazzák a reggelit, wellness használatot, zárt parkolót és ingyen wifi használatot. Szobáink és éttermünk is légkondicionált.

Szállás:

Fogadónk 28 fő elhelyezésére alkalmas, azonban pótágyazásra is van lehetőség, mellyel az elhelyezhető létszám 32 fő.

 

7 db Kétágyas szoba, ebből 2 szoba pótágyazható, és 3 szoba vendégházunkban helyezkedik el, ami a főépülettől 150 m-re található.

3 db Négyágyas szoba, 1 pótágyazható)

2 db egy ágyas szoba, ebből egy pótágyazható

·

Italfogyasztás:

Ital:

Egyénileg összeállítható italcsomag, például:

-csapolt sör; ház bora; üdítő; szénsavas/mentes víz és két féle rövidital, illetve a fogadó ital (pezsgő, vagy rövidital), 

vagy szűkített itallap, amely kizárólag az önök által kiválasztott italokat tartalmazza, és fogyasztás után kerül elszámolásra

Parkolás
Parkolás:

Fogadónk egy zárt és egy nyitott parkolóval is rendelkezik, melyeket vendégeink díjmentesen használhatnak.

Tanácsadás, szervezés:

Teljes körű esküvőszervezés: mi levesszük a terhet a vállatokról, és mindent elintézünk a dekorációtól kezdve a fotósig.

 


Catering, igényre szabott menüsor: egyedi ételsor a ti kívánságotok alapján

 Dekoráció, stílus tanácsadás: személyes találkozó alkalmával megkeressük, hogy a sok esküvői stílus közül melyik áll hozzátok a legközelebb

 


Polgári szertartás kültéri helyszínen: Jól megközelíthető helyen, kellemes természetes környezetben, kiváló parkolási lehetősséggel rendelkező kültéri helyszínünk kiválóan alkalmas bármilyen stílusú  esküvői ceremónia megrendezésére

 


Személyre szabott ajánlatok és költségvetés: az általatok megadott információk alapján egy egyedi ajánlatot adunk, aminek az elfogadása után elkészítjük a költségvetést.


 Zárt parkoló: a vendégek számára fenntartott kapukóddal ellátott zárt parkoló, amely a Panzió felől könnyen megközelíthető .

 


Kedvezményes szállás a násznép számára: teltházas foglalás esetén 15%  kedvezményes áron biztosítunk vendég éjszakát

 


A Nagy nap megtervezése, forgatókönyv és lebonyolítás: rendezvényszervező kollegánk veletek egyeztetve megtervezi a nagy napot, ír egy forgatókönyvet, és lebonyolítja az egész estét, hogy nektek semmi másra nem kelljen figyelni csak magatokra!

Kapcsolat - Elérhetőségek