Duna Event Hall-Session Hotel

2300 Ráckeve Termál Sétány 1.
Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel Duna Event Hall-Session Hotel

Ideális helyszínként ajánljuk rendezvényközpontunkat és családias hangulatú szállodánkat a felejthetetlen napotok megszervezéséhez, Budapesttől 30 percnyi autóútra.

 

Rendezvényhelyszínünk és szállodánk nemrég helyezte át a hangsúlyt az esküvői ceremóniák és lakodalmak, gálavacsorák megszervezésére, helyszínének biztosítására. Hogy ez miért szerencse Részetekre?

 

 • Egyrészt mert még akad pár elérhető hétvége
 • Másrészt mert nagyon sok mindenben rugalmasak vagyunk, legyen az helyszín, időpont, dekoráció, vendéglátás, vagy akár ár kérdése

 

Árak tekintetében feltétlen javaslunk egy személyes találkozót, mert első kézből tudunk mindent egyeztetni, más munkatársak bevonása nélkül, így a döntés akár azonnali is lehet. A kedvezményeket illetően például bizonyos pénteki napokra kedvezményt adunk, a minimum létszámot bizonyos időszakokban és napokon elengedjük, illetve a megrendelendő szolgáltatások száma is eltérő, változó lehet.

 

Miért éppen nálunk?

A 150 m2-es, medencékre panorámás emeleti különtermünk különlegessége, hogy félkör alakú, körben ablakos és tükrös, amely tágítja a teret. Ráadásul medencékre néző, fedett lounge- terasszal is rendelkezik.

 

A tökéletes esküvői helyszínt keresitek?

Event Hall rendezvénytermünk az ideális választás Részetekre, amennyiben:

 • Budapest környéki színvonalas esküvő helyszínt kerestek (szállodánk a fővároshoz közel, épp az „ország szívében” helyezkedik el, ezért az ország bármely pontjáról épp hasonló távolságból elérhető a násznép számára)
 • Természetes környezetben, vízhez közel, Dunai panorámával, a ráckevei híd tövében, a Dunára épített stégen, vagy hajón szeretnétek kimondani a boldogító „igen”-t, akár (szigetkerülő) hajókázással egybekötött program keretein belül.
 • Szeretnétek szállást foglalni Vendégeitek részére, hogy reggelig tartson a buli
 • Szeretnétek balinéz stílusú, exkluzív Lake side szaunaházunk  korlátlan használatát a násznép részére biztosítani
 • Szeretitek a kiszámítható árakat és nem szeretnétek rejtett költségeket, ezáltal előre tervezhessétek a fizetendő számla végösszegét
 • Fontos a magas színvonalú szolgáltatás, maximális hozzáértés, figyelmes kiszolgálás és segítőkész személyzet
 • Számít a kedvesség, közvetlenség és nagyfokú rugalmasság.
 • Szeretnétek, hogy javaslatot adjunk a szolgáltatók kiválasztására és a rendezvény lebonyolítására
 • Fontos számotokra, hogy egy helyen megtaláltok minden esküvői szolgáltatást
 • Fontos, hogy a konyha a tradicionális specialitások mellett felkészült legyen a különleges igényekre, az ételallergiás vagy érzékeny vendégekre is
 • Rendezvény koordinátorunk segíti a rendezvény megszervezését
 • KOMPLEX ÉLMÉNYT szeretnétek: smink/fodrász, vőfély/ceremóniamester, dekoráció, videó-és fénykép, hintós bevonulás, polgári szertartás, galambröptetés, zenekar, DJ, profi hang- és fénytechnika, szállás, élmény- és gyógyfürdő, szállás reggelivel, brunch (hosszúra nyújtott villásreggeli).

 

Milyen költségekkel NEM kell számolnotok?

 

 • Event hall rendezvényterem bérleti díj: grátisz
 • Technika (hangosítás, 1 db mikrofon és 1 db aktív hangfal) a szertartáshoz: grátisz
 • Ősfás parkunk kiváló fotók készítésének ad helyszínt: grátisz
 • A násznép részére kedvezményes szálláslehetőségeket biztosítunk: minimum 50% kedvezmény az alapárakból!
 • Felszolgálási díj: grátisz
 • Az italcsomagokhoz saját bor és pálinka behozatala: grátisz, dugódíj nélkül!
 • Bármilyen szolgáltató, sütemény, dekor stb. behozatala: grátisz
 • 0-3 éves kor között: grátisz
 • 3-12 éves korig 50% kedvezményt nyújtunk minden szolgáltatásra
 • A teljes területen hálózati lefedettség és WIFI hozzáférés: grátisz
 • Projektor és vászon, alaphangosítás: grátisz
 • Parkolóhely: grátisz (25 autó sorompóval zárt, kamerával védett, további 500 autó éjjeli portaszolgálattal és kamerákkal védett)

Extra kedvezmények

 • 10% kedvezmény április és október hónapokban, illetve vasárnapokon
 • 15% kedvezmény hétfőtől csütörtökig, illetve november 01 és március 31 között akár hétvégén is

A helyszínre feltétlen érdemes eljönni, hogy valóban meggyőződhessen mindenki a csodálatos helyszín vonzó értékeiről.

 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Event Hall Rendezvényterem 80 100 130
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  80
  Svédasztalos kiszolgálás:
  100
  Állófogadás:
  130
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Rendezvényterem
Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín csak éttermi szolgáltatásokkal (cateringgel) együtt vehető igénybe.

Szállás a helyszínen:

Amennyiben vendégei messzebbről érkeznek, akkor többféle szálláslehetőséget tudunk biztosítani. Exkluzív szobáink és lakosztályaink 2-3 illetve 4-6 fő részére nyújtanak optimális lehetőséget, faházas összkomfortos apartmanvilláink pedig egy nagyobb család befogadására is alkalmasak. A teljes násznép számára 50 %-os engedményt adunk a szállás díjából, lakosztály felárakat sem kérünk el! Szállodánkban 20 csodásan és egyedileg kialakított erkélyes panorámás szoba, valamint 5 erkélyes panorámás lakosztály található. A szállodai szobákhoz svédasztalos reggelit és korlátlan exkluzív szaunaház használatot biztosítunk. 

Szállás:

A násznépnek kedvezményes szobaárakat kínálunk.

Filozófiánk, hogy a minőségből nem engedünk. Ez a szobák berendezésére, fiatalos, friss dizájnjára is érvényes. 25 szobánkból 20 standard, illetve panoráma szoba erkéllyel és kilátással a strandfürdő medencéire és a kis tavacskánkra. A további 5 szobánk két légterű lakosztály, elegáns enteriőrrel.

2021 év elején átadásra kerülő, exkluzív balinéz Lake Side szaunaházunk korlátlan és kizárólagos használatát a szállóvendégek részére  ajándékba adjuk.


A hotel épületéből közvetlen az átjárás az Aqua Land Termál- és Élményfürdőbe.

Szállodánkban és faházas villaparkunkban összesen 70-100 fő elszállásolásával, a másnap reggelivel és az exkluzív, balinéz szaunaház teljes körű használatával igazán egyedi, testreszabott ceremóniát nyújtunk.

Italfogyasztás:

Esti korlátlan italcsomag vacsorától reggel 03-ig

- Coca-Cola és Cappy palackozott üdítők, ásványvíz

- csapolt sörök: Soproni

- égetett szeszek: whiskey, vodka, gin, rum, Jagermeister, Bailey's

Menü és Ital plusz infók:

A gálavacsora megoldható tányérszervizes, tálszervizes, svédasztalos formában, vagy akár ezek kombinációja szerinti felszolgálással is. A menü tartalmazhat hagyományos ételsort is, de kiváló séfünk és maradéktalanul felszerelt konyhánk a kor vívmányainak megfelelő, modern technológiával készült ízeket is az asztalra álmodja a házasulandók elképzeléseit megvalósítva.
Számos italcsomag közül válogathatnak; a korlátlan alkoholmentes és alkoholos csomagoktól kezdve a fix, vagy értékben meghatározott italcsomagokig bezárólag. Saját italok behozatalára is lehetőséget nyújtunk. Az alap személyzeten felül igény szerint extra felszolgáló személyzetet is biztosítunk. Szakmailag felkészült, tapasztalt csapatunk minden igényt kielégítő, professzionális ellátásban részesíti a teljes násznépet.

Parkolás
Parkolás:

A helyszínen 25 db sorompóval zárt, kamerával őrzött parkolóval rendelkezünk, míg az épület frontvonala előtt közel 500 autó parkolási lehetősége megoldott térítésmentesen. A komplexum kamerával védett,  emellett éjszakai őrrel és portaszolgálattal rendelkezik.

Tanácsadás, szervezés:

A helyszín megtekintésétől kezdve, az egyeztetéseken át a teljes esküvő lebonyolításáig nyújtjuk segítségünket a helyszínnel és vendéglátással kapcsolatban. Saját rendezvénykoordinátorunk segíti a rendezvényy megszervezését.

Autóval Északról Budapest érintésével lehet Ráckevét elérni. Az M0 körgyűrűről Szigetszentmiklós vagy Halászteleknél letérni, majd a Csepel-szigeti úton végighaladva Szigetszentmiklós/Halásztelek – Tököl – Szigetcsép – Szigetszentmárton – Ráckeve útvonalon, vagy az 51-es műútról Kiskunlacházánál Ráckeve felé a peregi elágazásnál. Ráckeve nyugat felől a Dunán keresztül több irányból közelíthető meg: Adonyi, Lórévi, Százhalombattai vagy Ercsi komppal, majd a Csepel-szigeten belül vezető úton keresztül. Délről a 6-os és a Dunaföldvári Hídon át az 51-es főúton. Kelet felől a 4-es, majd az 51-es főúton át, illetve a 3-as főútról. GPS: Strand u. 4. szám beírásával.

Kapcsolat - Elérhetőségek