Esküvőhelyszín

11 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km
Bableves Csárda
Bableves Csárda
Alsótold
Csárdánk a Cserhát déli részén, Alsótold határában a Bableves Pusztán található,a kéktúra útvonal mentén.Kellemes pihenést, felüdülést nyújt a megfáradt túrázóknak.Míg pecsételjük túralapjukat, megkóstolhatják helyi étel specialitásainkat, vagy felfrissíthetik magukat, szomjukat olthatják kellemes árnyékos teraszunkon.Aki több napot szeretne eltölteni, bejárni a környék látnivalóit próbálja ki kényelmes vendégházainkat, apartmanjainkat.Éttermünkben, esküvők, rendezvények, zenés összejövetelek és csoportok étkeztetését vállaljuk. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket, kedvező árainkkal udvarias kiszolgálással, házias ízekkel.
Bokri Fűzfaliget
Bokri Fűzfaliget
Bokor
Kedves Házasulandó Pár! Házasságkötésetek napjára igazán természetközeli esküvői helyszínt kerestek? Amennyiben igen, akkor megérkeztetek! A Cserhát Naturpark területén, Hollókő közelében, Budapesttől mindössze bő egy órányira, dombok ölelésében, ott, ahol az aprócska Bokor falu és az erdő összeér, csörgedező patak közelében árnyat adó fűzfaliget hívogat.
Fenyvespark Szálló és Rendezvényközpont Nógrád
Fenyvespark Szálló és Rendezvényközpont Nógrád
Nógrád
Vállaljuk esküvők, születésnapok, ballagások, tréningek, és különféle rendezvények teljeskörű lebonyolítását.
Főnix Medical Wellness Resort
Főnix Medical Wellness Resort
Nógrádgárdony
Álomesküvő végre megfizethető árakon?   Kislány korod óta olyan esküvőről álmodozol. amikor egy gyönyörű kastély kertjében mondod ki a boldogító igent? Megtaláltad az ideális helyszínt, Budapesttől alig egy órányira, a festői nógrádi dombokon. Nem véletlenül választotta a Zichy család is ezt a falucskát lakhelyükül a századfordulón. Mi is beleszerettünk és felújítottuk. Ide várunk benneteket szerelmeddel, ha családias környezetre, héthektáros gyönyörű parkra, különleges medencékre, szaunákra, kedves kiszolgálásra, helyi ízekre és igazi vendégszeretetre vágytok.    A kastélyban negyvenkét szobában 70 főt tudunk kényelmesen elhelyezni. Esküvőkre 50 főtől kizárólagosságot tudunk biztosítani, csak a Tiétek a kastély és a park! Mesterszakács séfünk tradicionális helyi ízekkel vár benneteket, de különleges igényeket is szívesen teljesítünk.    A helyi anyakönyvvezető kérésetekre összead Benneteket ősfás parkunkban, hogy igazi természetközeli esküvőtök lehessen.    Szívesen segítünk a dekorálásban, de hozhatjátok a saját ötleteiteket is.  Számunkra a legfontosabb, hogy ez a nap, olyan legyen, amelyet elképzeltetek magatoknak. Ehhez minden segítséget megadunk.     
Hármaskönyv Fogadó
Hármaskönyv Fogadó
Alsópetény
Hármaskönyv Fogadó - Fatálas felszolgálás a cserhát szívében Alsópetényben!Ez a régi parasztházból felújított igazi nádtetős épület a maga külső- és belső harmóniájával, kiválóan illeszkedik a békés, nyugodt falu arculatához. Vendégmarasztaló berendezése, a diófa bútorok, a szénvasaló, vagy a teknő, a fonott kosár… az egykori népi romantikát idézi. Vállajuk esküvők, rendezvények lebonyolítását.
Play Wellness Panzió
Play Wellness Panzió
Diósjenő
Az esküvő életünk szabadon választható eseménye közül a legjelentősebb. Születésünket és halálunkat nem választhatjuk meg, csak a házasságunkat s vele az embert, akivel az életünket le szeretnénk élni.Valaki már gyerekkora óta álmodozik az esküvőjéről, valaki gondolni sem mert rá. Van aki korán elköteleződik, van aki későn szánja rá magát. Van aki gyorsan dönt, van aki megfontoltabb a választást illetően. De bárhogyan is történt, e döntés legyen méltó jelentőségéhez és hozzátok! Mi ebben szeretnénk segíteni. A cégünk nászajándékként, az Étterem emeletén található panzió szobáját fölajánlja a párnak nászéjszakára.
Prónay-kastély
Prónay-kastély
Alsópetény
Elegáns. Letisztult. Meghitt. Több mint exkluzív esküvői helyszín.A bensőséges hangulatú Prónay-kastély szó szerint otthont ad élete egyik legfontosabb eseményének.Esküvője teljes időtartamára kizárólagos használatot biztosítunk. Mondja ki a boldogító igent a dísztó kis szigetén, készítsék el kreatív fotóikat a természetben, költsék el esküvői vacsorájukat és mulassanak a lakodalmukon a kastély parkjában, korhű szalonjaiban, vagy modern rendezvénytermében, pihenjék ki a nagy napot a kastély álomszép nászutas lakosztályában, mely éjszakát ajándékba adjuk az ifjú párnak.A Prónay-kastély miliőjéhez illő stílusok bemutatásával útmutatást nyújtunk elképzelései kialakításához. Továbbá, ha kívánja, a kivételes helyszíni adottságokat kihasználva teljes körűen megszervezzük esküvőjét.Ön megálmodja, mi megszervezzük.
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts
Szirák
  Tartsd nálunk életed Nagy Napját! Kislány korod óta álmod az esküvő a kastélyban? Nem elérhetetlen, hiszen a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló, Szirákon az egyik legalkalmasabb helyszín egy tökéletes esküvőhöz! Ha szeretnél egy hatalmas lagzit, sok rokonnal vagy inkább romantikus, családiasabb hangulatot teremtenél meg, akkor itt a megfelelő pillanat!     Tudjuk, hogy rengeteg kérdés fogalmazódhat meg benned az esküvővel kapcsolatban, ezért egy kis támogatást nyújtunk, hogy segítsünk eligazodni a lehetőségek kavalkádjában! A kastélyban mindenre van lehetőséged, az ötletek tárháza végtelen! A szervezéstől, a ceremónián át a másnapi utazásig, mindenben segítségedre leszünk!       Esküvői helyszín? Mondj igent! Szállónk különlegessége a helyszínben rejlik, ugyanis nálunk bármilyen elképzelés megvalósítható. Legyen kint vagy bent, számunkra nincs akadály! Kimondhatod a boldogító igent kertünkben, vagy akár a kastély falain belül is! A kertet igényeid szerint díszítjük, és odafigyelünk minden apró részletre, ha a ceremónia utáni étkezést szintén a kertbe tervezed, rossz idő esetén sem kell lemondanod az álmodról, ugyanis lehetőség van sátrak felállítására is! Bent az épületben pedig az ódon falak között akár modern hatást is kelthetsz, hiszen egyre nagyobb divatnak örvend az ellentétek összehangolása.
Templomvölgy Resort Mátrakeresztes
Templomvölgy Resort Mátrakeresztes
Mátrakeresztes
A Templomvölgy Resort 110 éve vadászlaknak épült, majd 55 évig templomként szolgált.  Most egy impozáns kis szálloda két patak között az erdőbe ékelődve. Családi vállalkozásként üzemel Pásztó-Mátrakeresztesen, Budapesttől 90 km-re. Gyönyörű környezet, nyugalom, impozáns külső és igényes belső terek, magas színvonal, családias kiszolgálás, finom ételek és italok.   Üdülésen és kikapcsolódáson túl kedvelt és különleges esküvő helyszín is, kis létszámú-maximum 40 fős- esküvők megtartására.  Az esküvő és a lakodalom lebonyolítását személyes találkozó keretében az Önök igényeihez alakítjuk.  A ház 2010. év elején nyitotta meg kapuit vendégei előtt.  Az eredeti épület  külsőleg csekély mértékű, de belül annál impozánsabb átalakítása után pihenni vágyó párok, családok, valamint  rendezvények (születésnapok, esküvők, osztálytalálkozók, családi találkozók) és kis létszámú konferenciák, vállalati menedzsment tréningek, üzleti megbeszélések számára biztosítunk minden igényt kielégítő feltételeket.  A lakóegységek előszobából, fürdőszobábó és lakószobából állnak és négy csillagnak megfelelő felszereltségűek.     Kedvezményes,  személyes ajánlatot adunk az igényelt ellátás függvényében.  
Vár Étterem- Hollókő
Vár Étterem- Hollókő
Hollókő
A Cserhát lankái közt, a "Palócföld" szívében meghúzódó Hollókő már több száz éves múltra tekint vissza. Éttermünk az Ófalu központjában található. Éttermünk kellemes pihenést, felüdülést nyújt a megfáradt utazóknak, akik az ebéd elfogyasztása közben - ha a kerthelységet választják - megcsodálhatják a jellegzetes palóc házakat, és a hollókői várat is. Vállaljuk csoportos rendezvények lebonyolítását! Iskolások, óvodások, vállalati rendezvények, nyugdíjas kirándulások,osztálytalálkozók, ballagások, lakodalmak, torok, vadászebédek és vacsorák, bulik, stb... Csoportok számára hollókői népviseletbe öltözött túristavezetőt tudunk biztosítani. Rendezvények alkalmával igény szerint élő szalonzenét, cigányzenét szolgáltatunk. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!
Várkapitány Étterem
Várkapitány Étterem
Drégelypalánk
A Várkapitány étterem alkalmas a legkülönfélébb rendezvények lebonyolítására: esküvő, bál, osztálytalálkozó, születésnap, állófogadás, vállalati rendezvény, termékbemutató, prezentáció rendezésére, turistacsoprtok fogadására. Megrendelőink kívánságára kitelepülünk, akár a megye határán kívülre is, és biztosítani tudjuk az összes ehhez szükséges eszközt (asztalok, padok, sörcsap, hűtőkapacitás, stb.). A rendezvényekre hideg-meleg konyhát, valamint kérésre hang-, fény- és vetítéstechnikát is tudunk biztosítani.

Kiemelt szolgáltatók