Esküvőhelyszín

24 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km
Achilles Park
Achilles Park
Győr
Mesebeli esküvőhelyszín, tóparttal, madárcsicsergéssel egy kerekerdő közepén...    Ha szereted a természetet és vízpartot és 80-150 fő közötti vendéglétszámmal laza kötetlen hangulatban tervezed esküvődet,  szabadtéri ceremóniát vízparton vagy az erdei tisztáson képzelted el jó helyen jársz!   A vendégeteket hangulatos nádfedeles kunyhókban tudjuk elszállásolni. A hely lakott övezettől távol helyeztkedik el ezért a lakodalom akár a kerthelységben vagy a fedett teraszunkon is biztosítható.  A fergeteges teraszparti után harmatos fűben a tóparton várhatjátok meg a napfelkeltét.     A nyári hónapokban lagzit másnap egy beachpartival is tudjátok folytatni, ahol a megmaradt  ételeket fel tudjuk szolgálni.            Mindez Budapesttől 1 órányira, gyönyörű vízparti környezetben megfizethető árakon!     Várjuk ajánlatkéréseiteket és szívesen közbevezetünk benneteket ezen a csodálatos helyszínen.    
Aranypatkó Fogadó - Panzió és Étterem
Aranypatkó Fogadó - Panzió és Étterem
Győrújbarát
Hangulatos éttermünk házias ízekkel, vidéki ételspecialitásokkal hívogatja a betérőket. A családias fogadó házigazdája és maroknyi személyzete barátságos vendégszeretettel áll a vendégek rendelkezésére. Üdüljön, pihenjen az Aranypatkó fogadóban! A szállás és éttermi árak elmaradnak a hasonló kategóriás környékbeli panziók és éttermek áraitól. LAKODALOM, ESKÜVŐ,csoportos rendezvény lebonyolítását szolid árakon vállaljuk az Ön igényei szerint!   Töltődjön fel nálunk, élvezze vendégszeretetünket!
Bajcsi Halásztanya
Bajcsi Halásztanya
Nagybajcs
Éttermünkben vállaljuk esküvők, rendezvények szervezését, lebonyolítását.
Culinart Esküvőpark
Culinart Esküvőpark
Ravazd
A Pannonhalmi Apátság lábánál több hektáron terül el a CulinArt Esküvő és Rendezvénypark. A gyönyörű parkban található az elegánsan kialakított, változatosan berendezhető 800 m2-es rendezvényterem, mindkét oldalán végig üvegportállal, közvetlen kapcsolatban van a fedett terasszal és az ápolt, rendezett parkkal. A CulinArt Rendezvénypark speciális adottságainál fogva ideális helyszíne lehet a legegyszerűbb céges rendezvénytől kezdve az elegáns esküvőn keresztül az aktív programokat igénylő családi- és sportnapoknak vagy akár csapatépítő tréningeknek. Cégünk fő profilja a rendezvényszervezés és a party-szerviz. A minőségi gasztronómiai szolgáltatásra magasan képzett, nemzetközi tapasztalatokkal bíró szakembereink jelentik a garanciát. Megrendelőink számára biztosítjuk a helyszínt, a berendezést, az előzékeny kiszolgálást, a minőségi eszközöket, melyekkel öröm az étkezés és végül, de nem utolsó sorban a rendezvény jellegéhez és a vendégek összetételéhez illő, minden igényt kielégítő menüsort.
DUDITS KASTÉLY
DUDITS KASTÉLY
Sobor
.KEDVES JEGYESPÁR!   A sobori esküvők másak, ebben nem csupán a környezet játszik szerepet, hanem családunk keze nyoma, hiszen minden rendezvényünkön jelen vagyunk és felelünk azért, hogy a Ti nagy napotok a lehető legfelhőtlenebb legyen. Örömmel ajánljuk figyelmetekbe 2020-as esküvői ajánlatunkat. Látogassatok el minél hamarabb Soborra, és engedjetek a csábításnak, mi pedig ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk   Ajánlatkéréseteknél kérjük feltétlenül tüntessétek fel a következő adatokat a gördülékeny ajánlatnyújtás érdekében:   a tervezett esküvő időpontját a tervezett létszámot a körülbelüli szobaigényt, amennyiben vendégeiteknek szállást is szeretnétek foglalni és 1-2 alkalmas időpontot, amikor személyesen is megnézitek a helyszínt
Egyetem Étterem
Egyetem Étterem
Mosonmagyaróvár
Az esküvő, az egyik legfontosabb közös döntés egy fiatal pár életében. Komoly kihívás, mert ennek a napnak tökéletesnek kell lennie. Elsősorban az ifjú pár számára, hiszen örök emlék ez a nap, kettejük közös életének kezdete, csodálatos ünnep. Másodsorban a meghívott családtagok, barátok, vendégek számára, akik együtt örülni vágynak.Álmodjunk együtt!Mesés templomi és polgári esküvő, ahonnan lovas hintó vagy menyasszonyi autó szállítja, történelmi környezetbe - a várba - a vacsora helyszínére az ifjú párt és a tanúkat. Elegáns pincérek fogadják a lakodalomra érkezőket aperitiffel. Az esküvői menü a fiatal pár összeállítása, amit a saját és a meghívott vendégek ízlése szerint választottak ki. Hangulatos környezet, kitűnő ételek, tánc hajnalig, egy olyan este, amiről minden menyasszony álmodik. Remek borok és pezsgő hangulat, amire minden vőlegény vágyik.   Szolgáltatásunk minőségi, helyszínünk egyedülálló a városban, áraink versenyképesek. Bízzátok ránk örömötök, nem fogtok csalódni!
Fehér Akác Étterem
Fehér Akác Étterem
Pér
A Fehér Akác étterem a Győr környékén élők egyik rég ismert, kedvenc vendéglátó helye. Akik kellemes, nyugodt környezetben jó ételekkel és italokkal udvarias kiszolgálással szeretnék jól érezni magukat, kikapcsolódni azoknak kiváló választás az étterem. Éttermünk vállalja családi rendezvények - esküvő, eljegyzés, születésnap, ballagás, keresztelő  - lebonyolítását.
Gulyás Csárda
Gulyás Csárda
Abda
Az étterem 1998. óta működik, 130 vendég kényelmes kiszolgálására van lehetőség, nyáron 50 fős terasz is a vendégek rendelkezésére áll. Különböző rendezvények, esküvők teljeskörű lebonyolításával / zeneszolgáltatás,teremdíszítés,hintós sétakocsikázási lehetőség/ foglalkozunk.   Szeretettel várjuk kedves régi és új vendégeinket.
Hajóskert Vendéglő
Hajóskert Vendéglő
Gönyű
Tisztelettel és szeretettel köszöntjük Önt a hajósok vendéglőjében.Egyen nálunk jó étvággyal,igyon mindannyiunk egészségére és mulasson úgy,hogy jókedvében táncra perdüljön... aztán mikor útjára indul vigye magával azt az élményt,melyet nálunk kapott, s kísérje mindaddig,míg újra visszatér hozzánk!Vállaljuk: Céges, családi és egyéb rendezvények lebonyolítását.
Hotel Famulus****- Pódium Étterem
Hotel Famulus****- Pódium Étterem
Győr
Kedves Ifjú Pár! Az Önök életében is eljön a Nagy Nap, amikor örök hűséget fogadnak egymásnak. A gyönyörű ünnephez tökéletes helyszín való. Mi ebben nyújtunk segítséget. Szakképzett és lelkes személyzetünk mindenben a rendelkezésükre áll, hogy felejthetetlenné és tökéletessé varázsoljuk az Önök számára a Nagy Napot! Álmodják meg az esküvő minden részletét, és Mi megvalósítjuk azt!
Komédiás Étterem
Komédiás Étterem
Győr
Az éttermünkre jellemző a családias hangulat és a magyaros jellegű konyha. 3 terem áll a vendégek rendelkezésére, melyek különteremmé alakíthatók: 60 fős pince,melyből nyílik a 18 fős termünk, illetve a földszinten 26 főt tudunk fogadni. A fenti termek kíváló helyszínei az alábbi rendezvényeknek: - osztálytalálkozó - esküvői étkezés - év végi rendezvény - ballagási ebéd - kiránduló csoportok étkezése.   Külső helyszínen 250 főig vállaljuk a vendéglátás lebonyolítását. Tavasztól őszig várjuk vendégeinket kert helyiségünkben, mely a Vasudvarra nyílik és egy kis zöld sziget a belváros nyüzsgésében.  
Korzó Étterem - Gösser Étterem
Korzó Étterem - Gösser Étterem
Mosonmagyaróvár
A Korzó étterem és a Gösser étterem Mosonmagyaróváron található 15 km-re az osztrák-magyar és a szlovák-magyar határtól.Vállaljuk családi, baráti összejövetelek, osztálytalálkozók, bankettek egyéb rendezvények, lebonyolítását, élőzenével is.Hidegtálak készítését vállaljuk, ingyenes házhozszállítással, már 1290 ft/fő-től is.Esküvői lakodalmat 70 fő-ig vállaljuk. Tekintse meg éttermünk esküvői menüajánlatait, de természettesen egyedi kívánságokat is teljesítünk. Esküvői menü 2 vacsorával már 3490 Ft-tól!!!Udvariás, gyors kiszolgálással,ízletes ételekkel bőséges italválasztékkal várjuk kedves vendégeinket!
Land Plan Hotel*** & Restaurant
Land Plan Hotel*** & Restaurant
Töltéstava
Minden ifjú pár álma, hogy életük legszebb napja tökéletes legyen és természetesen, hogy minden vendég remekül érezze magát. Hónapokig tartó szervezés, készülődés után, mikor már közeleg a nagy nap, egyre inkább eluralkodik az izgalom, lámpaláz. A Land Plan Hotel*** csapata mindent megtesz azért, hogy az esküvő mindenki számára felejthetetlen élmény maradjon: tökéletes helyszínt biztosít a ceremóniához és a lagzihoz; tavaszi, nyári időszakban gyönyörű szabadtéri esküvő a hotel parkjában segít a szervezésben segít a dekorálásban fenséges esküvői menüvel készül az ünnepre Amit biztosítunk: esküvői helyszín fenséges menüajánlatok ajándék szoba az ifjú párnak, pezsgő bekészítéssel kedvezményes szálláslehetőség a vendégeknek ingyenes és zárt parkoló a násznépnek amennyiben szükséges, dekoráció amennyiben szükséges, rendezvényszervezés
Marcal Étterem
Marcal Étterem
Győr
Az elmúlt esztendők során több száz esküvői és "céges" rendezvény, osztálytalálkozók és érettségi bankettek bonyolítását vállaltuk, úgy gondolom megrendelőink megelégedésére. Közel 100 fős éttermünk és 40 fő befogadására alkalmas hangulatos teraszunk tette ezt lehetővé. Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszését, vagy felkeltette érdeklődését, személyesen ellenőrzi annak megalapozottságát, hogy nyugodt szívvel továbbíthassa partnereinek is.   Várja Önöket az étterem személyzete és az Egyházi-as vendéglőcsalád!
Panoráma Birtok
Panoráma Birtok
Győrújbarát
  Esküvő a domboldalon!   A madárcsicsergős erdő közepén, közel 1 hektáros területen elhelyezkedő épületegyüttest hatalmas park öleli körbe. Anno nem véletlenül kapta a hely a Panoráma elnevezést, hiszen parkjából kitekintve ellátni Győrig, egészen lenyűgöző kilátás tárul a látogatók elé.   A birtok elhelyezkedéséből adódóan kiváló választás lehet azon ifjú párok részére, akik a nyüzsgő városi forgatagon kívül, de mégis elérhető közelségben, természet közeli helyszínen szeretnék megünnepelni életük Nagy Napját.   Az esküvő szervezésének egyik legfontosabb lépése a helyszín kiválasztása. Amikor lakodalom helyszínt választunk, figyelembe kell vennünk a hely adottságait, elhelyezkedését, az étterem befogadó képességét, a helyszíni szálláskapacitást és nem utolsó sorban a szolgáltatás minőségét.   A Panoráma Birtokon a vendégek fogadására két különböző férőhelyi adottságokkal rendelkező terem áll rendelkezésre: a központi épületben 140 főig, a kastélyban található rendezvénytermünkben 80 főig vállaljuk lakodalmak lebonyolítását.   A birtok több pontja is tökéletes lehetőséget ad szabadtéri szertartás megtartására. Csodálatos panorámával rendelkező teraszaink és a kastély előtt található kerti tavunk partján igazi romantikus környezetben van lehetőség égbe kiáltani a boldogító igent.   Az esküvőre érkező vendégek kényelmes elszállásolása érdekében több lehetőség közül is választhatnak a párok, így Birtokunk egyszerre 112 főnek biztosít szálláslehetőséget. A kastélyban található 4 db, egyenként 45 négyzetméteres teljesen felszerelt apartman tökéletes szállásmegoldást nyújt a kényelem és a romantika szerelmeseinek. Panziónk összkomfortos szobáiban 43 főnek tudunk kényelmes szállást biztosítani. A birtokot körülölelő 17 db kisházból álló üdülőfalu 51 fő befogadására képes.   Közel 10 éve aktív szereplői vagyunk az esküvői szolgáltató piacnak, ebből adódóan összeszokott csapattal, széles körű rendezvényszervezői tapasztalattal tudjuk igazán felejthetetlenné tenni életed Nagy Napját a Panoráma Birtok tulajdonosaiként. Kérdéseivel, kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal!        
RÉVÉSZ HOTEL ÉS ÉTTEREM
RÉVÉSZ HOTEL ÉS ÉTTEREM
Győr
Kedves Jegyesek!   Éttermünk vendégtereit a koronavírus okozta járványhelyzet miatt március 16-án bezártuk, de az esküvőszervezés továbbra is zavartalanul zajlik. A zárva tartás ideje alatt 50.000 Ft-ot ajándékba adunk a nálunk foglaló pároknak! Kérjetek ajánlatot és beavatunk a részletekbe benneteket!   Ajánlatunk nagyvonalakban   Minden egy helyen! Polgári szertartás kültéren, beltéri garanciával Szertartásvezetés Szállás akár 100 főre Virág- és teremdekoráció Esküvőszervezés   Tálas menüajánlatok 6000 Ft / főtől, amely tartalmaz:  - levest  - 3 féle főételt körettel  - savanyúságot vagy friss salátát és Éjféli vacsorát is Italcsomagok 3900 Ft / főtől, - korlátlan - 8 órán át tartó italcsomagok - bővíthető rövidital fogyasztásra is - kérhető italfogyás alapján is az elszámolás Mi a helyzet a gyerekekkel? Számukra külön gyerek menüvel és italcsomaggal készülünk!   Kérjetek személyes találkozót és szívesen körbevezetlek Benneteket a Révészben.  Szeretettel várlak,   Dudits-Telekesi Szabina Gondtalan esküvőtök szervezője  
Sir Vincent Lovagi Étterem
Sir Vincent Lovagi Étterem
Győrszentiván
Ki ne álmodozott volna kosztümös filmeket nézve arról, hogy egy romantikus várkastély uraként vagy úrnőjeként ünneplik? A régióban egyedülálló győri Sir Vincent lovagi étteremben filmbe illő helyszín, pompás lakoma és meseszerű hangulat gondoskodik arról, hogy az ifjú pár valóban különlegesen ünnepelhesse élete legszebb napját.A regényes terem falfülkéiben ódon páncélos lovagok szobrai, a mennyezetről színes selyemzászlók függnek, körben fáklyák és lovagi címerek, a kandalló előtt két díszes trónszék, melyeket a mennyezetről függő hatszögletű kovácsoltvas csillár fénye világít meg, ez nem valamelyik kalandfilm film díszlete, hanem a Sir Vincent étterem új lovagterme, amellyel végre teljessé vált a fiatal párokat csábító egyedülálló hangulat. Az egyedülálló atmoszféra mindenki számára rejt lehetőségeket: a különlegességre vágyó párok igazi mesévé varázsolhatják lakodalmukat, akik pedig nagyrészt ragaszkodnak a hagyományos lakodalomhoz, mégis szeretnének valami különlegeset adni a vendégeknek plusz költségek nélkül -, azoknak a regényes hangulat jelentheti ezt a pluszt.
Sokoró Fogadó
Sokoró Fogadó
Sokorópátka
Kedves Ifjú Pár!   Az ember életében az egyik legfontosabb pillanat az, amikor örök hűséget fogad Párjának! Fontos, hogy ez a meghitt pillanat a lehető legmegfelelőbb helyszínen és körülmények között valósuljon meg. Ám addig amíg eljön a Nagy Nap rengeteg szervezésre, keresgélésre van szükség, hiszen ezen a Napon Mindenki azt szeretné, hogy minden tökéletes legyen!    Néhány pontban szeretnénk bemutatni, hogy miért a Sokoró Fogadó és Étterem a megfelelő helyszíne Esküvőtöknek: zöld terület és a természet közelsége finom ételek a Ti elképzeléseitek alapján meghitt, szabadtéri polgári szertartás                                figyelmes, közvetlen és mindenben segítőkész, tapasztalt személyzet  tapasztalatokon alapuló segítségnyújtás a szervezésben okleveles esküvőszervező közreműködésével szálláslehetőség a helyszínen akár 50 főig akár 180 fő kényelmes elhelyezése légkondicionált különtermünkben   Végül:          MEGVALÓSÍTJUK MINDAZT, AMIT ÖNÖK MEGÁLMODTAK!  
Sonnengolf Golfklub
Sonnengolf Golfklub
Zsira
A napsütötte golfcentrum a Répce folyó szomszédságában, festői környezetben, pár méterre található a híres ausztriai fürdőkomplexumtól, a lutzmannsburgi Sonnenthermétől, a csodálatos családi üdülőhelytől. A golfpálya, valamint rendezvénysátorunk rendkívül alkalmas színteret biztosít egy esküvői party lebonyolítására.
Style Event Lounge
Style Event Lounge
Kópháza
Azon a napon amikor Ön számára legkedvesebb emberhez köti az életét, mi ott leszünk, hogy ezt a napot még csodálatosabbá tegyük.Önök a legfontosabbak ezen a napon, stressz és feszültség mentesen bonyolítjuk le az ünnepséget, átvesszük a szervezéssel járó gondokat.Az esküvőt hosszas szervezés előzi meg, hiszen az ifjú párnak nagyon fontos, hogy minden tökéletes legyen. E téren rendkívül befolyásoló tényező az esküvői catering, hiszen a ceremónia után az asztalok körül ünneplik meg a vendégek az ifjú párt, emiatt nem szabad a véletlenre bízni az ételek, italok és a tálalás minőségét!Ha tökéletes esküvői cateringet szeretne megvalósítani, válassza cégünk prémium kategóriájú szolgáltatását, melynek keretein belül mindent biztosítunk ahhoz, hogy kiváló színvonalú ünnepi vacsorát biztosíthasson vendégei számára!Esküvői catering szolgáltatásunkkal kapcsolatban maximalizmusra törekszünk, hiszen egy vállalkozás számára csakis az lehet szakmai siker, ha ügyfelei elégedettek szolgáltatásaival, így ezt a gondolatot előtérbe helyezve tűztük ki célul a prémium kategória képviseletét!Esküvői catering szolgáltatásunk igénybevételével exkluzív, elegáns eseménnyé varázsolhatja a nagy napot! Keressen minket bizalommal, és álmodjuk meg együtt a tökéletes rendezvényt!
Szidónia Kastélyszálloda
Szidónia Kastélyszálloda
Röjtökmuzsaj
Bizonyára kislánykora óta mindenki sokszor álmodozott élete nagy napjáról. Engedje meg, hogy segítsünk Önöknek, hogy ezen a felejthetetlen napon párjával csupán egymásra, szeretteikre, barátaikra kelljen figyelniük. Kollégáink az esküvő megszervezésében teljes körű szolgáltatást nyújtanak: a virágdekorációtól az esküvői vacsorán át a romantikus nászútig a kastélyban. Fogalmazza meg álmait, gondolja végig lehetőségeit, mi ahhoz igazítjuk ajánlatunkat!   Csodálatos esküvői helyszínek (park, romantikus termek) Esküvőszervezés Kültéri szertartások Saját kápolna Esküvői vacsorák, fogadások, partik Nászút Kreatív megoldások: Héliumos "kívánság" lufik Homoköntés Élőzene a ceremóniák és a fogadások alatt (cigányzene, vonósnégyes ..stb) Tűzijáték ...vagy állítsanak élő emléket szerelmüknek! Kastélyparkunkban, az úgynevezett „Szerelmesek- Sétányán” az esküvői ceremónia után ültessenek el egy csodaszép fát. A fa mellé kis réztáblán jelöljük a „Nagy Nap” dátumát, illetve az Önök nevét.  
Sárkány Étterem Csorna
Sárkány Étterem Csorna
Csorna
2010 tavaszán megnyitottuk új, egy légterű rendezvénytermünket, ahol zavartalanul lehet lebonyolítani családi rendezvényeket, mint születésnapi party, lakodalom, ballagás, diplomaosztó vagy céges összejöveteleket, mint árubemutató, üzleti vacsora.A helyiség, természetesen, külön akadálymentesített bejárattal rendelkezik, így mozgássérült vendégeink is könnyedén bejutnak az épületbe. A különterem kényelmét tágas vizesblokk, mozgássérült mosdó valamint légkondicionáló biztosítja.Egyszerre akár 160 vendég is kényelmesen helyet tud foglalni, továbbá, igény szerint, külön zeneszolgáltatás is biztosítható.
Ugo Birtok-Babos Major Halászi
Ugo Birtok-Babos Major Halászi
Halászi
Töltsd életed legszebb napját gyönyörű környezetben! Az UGO Apartments a nyugalom szigete, ezért kiválóan alkalmas egy meghitt és varázslatos esküvő megtartására. Mondd ki itt a boldogító igent és légy részese a varázsnak. A 40 hektáros Mosoni-Duna partja, az 1 hektáros látványtó, kitűnő helyszín a legimpozánsabb esküvők megtartására.
Véndiófa Vendeglő
Véndiófa Vendeglő
Győr
Éttermünkben vállaljuk esküvői vacsorák, bálok, ballagások, bankettek, osztálytalálkozók, egyéb családi vagy céges rendezvények lebonyolítását.Nagyobb rendezvények lebonyolítására lehetőségünk van a közelben található, csodálatos környezetet biztosító Bezerédj Kastély bérbevételére. Ebben az esetben a rendezvény teljes lebonyolítását ezezn a helyszínen, változatlan minőségben biztosítjuk.

Kiemelt szolgáltatók