Esküvőhelyszín

8 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km
Hotel Aranykereszt
Hotel Aranykereszt
Gyula
A szálloda hangulatában híven őrzi a múlt század vég stílusát. Kitűnő konyhájáról ismert éttermében olyan ételeket kínálnak, amelyek őrzik a hagyományos magyar ízeket, ugyanakkor megfelelnek a mai modern gasztronómiai igényeknek is. Vállaljuk esküvők, rendezvények teljes körű szervezését és lebonyolítását.
Hárs Termál Hotel
Hárs Termál Hotel
Gyomaendrőd
A szállodában konferenciatarem áll vendégeink/ügyfeleink rendelkezésére. Konferenciák, tréningek, továbbképzések, céges összejövetelek, lakodalmak és más rendezvények számára felszerelt konferenciatermünk várja idelátogató vendégeinket.
Kőrös Szálloda és Étterem
Kőrös Szálloda és Étterem
Gyomaendrőd
Szállodánk kellemes kikapcsolódást biztosít mind az egyéni vendégek, mind pedig a szervezetten érkező üzleti utazók, csoportos turisták számára.  Az épületben söröző, pizzéria, tágas étterem várja a vendégeket. Éttermünkben rendezvények, bálok, állófogadások, lakodalmak és egyéb ünnepi rendezvények lebonyolítását vállaljuk. A már megszokott kítűnő ételekkel és előzékeny kiszolgálással állunk vendégeink szíves rendelkezésére.
Maestro Étterem és Panzió
Maestro Étterem és Panzió
Gyula
A Maestro Étterem és Panzió a Gyula város szívében található.Innen néhány perces kényelmes sétával megközelithetők a belváros nevezetességei valamint a vár és a gyógyfürdő a wellness centrummal. Éttermünkben vállaljuk esküvők, rendezvények lebonyolítását. Konyhánk nemzetközi,de a hazai ízlésvilágot is tükrözi.Vegetáriánus vendégeink éppúgy ínyenc falatokra lelnek nálunk,mint a magyaros ízek kedvelői.Asztalunkon megtalálhatók az olasz pászták,erdelyi finom fűszerektől illatozó töltött káposzta,kemencében sült zöldségek és pecsenyék.Neves hazai és külhoni borok...  Történelmi (600 éves ) pincénkben élő zongora zenével is kedveskedünk a hozzánk betérőknek...
Nagylaposi Birkacsárda
Nagylaposi Birkacsárda
Gyomaendrőd
A Birkacsárda évtizedek óta a Körösök vidékének kedvelt vendéglátóhelye, jellegzetes magyaros helyi ételeket (birkapörkölt, magyar szürkemarha pörkölt, körmös pacalpörkölt, házi mangalica disznóságok) és hozzá finom pálinkákat, jó borokat kínál vendégeinek hangulatos környezetben.Csárdánkban vállaljuk esküvők, rendezvények szervezését és lebonyolítását. Jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg saját szemével/ízlelőbimbóival a változást, és ha tetszik, legyen újra meg újra vendégünk!
Rubin Panzió és Vendéglő
Rubin Panzió és Vendéglő
Gyomaendrőd
A Rubin Vendéglő rendezvényterme ideális akár közel 300 fős esküvők lebonyolítására is. Esküvői képgalériánk különböző hangulatú dekorációs megoldásokra mutat példát, mely szolgáltatást cégcsoportunkon belül is tudjuk nyújtani. A terem elrendezése változatos lehet a létszám függvényében, az esküvői párok akár körasztalokat is választhatnak a hagyományos szögletes asztalok helyett. Az asztalra kerülő ebéd vagy vacsora igény szerint lehet svédasztalos vagy tálszervizes, kedvező étel-ital csomagjaink mindenki számára optimális megoldást nyújtanak.Az étterem előtti fákkal övezett, hangulatos kertben kihelyezett esküvői szertartások tartására is mód nyílik, így a násznépnek nem szükséges a városi házasságkötő teremhez elutaznia. A szép zöld környezet ideális a csoportképek, családi képek megörökítésére, ill. kreatív esküvői fotók elkészítésére is.
Thermal Hotel Gara*** Gyógy és Wellness Szálloda
Thermal Hotel Gara*** Gyógy és Wellness Szálloda
Füzesgyarmat
A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda sokoldalú, magas színvonalú, komplex szolgáltatásaival hozzájárul a hétköznapok fáradalmait kipihenni vágyó vendégek kellemes kikapcsolódásához. A Thermal Hotel Gara*** nemcsak a pihenni szándékozóknak áll rendelkezésére, hanem megfelelő lehetőségeivel vállalati konferenciák, rendezvények és tréningek lebonyolítására is alkalmas.
Vidra Tanya
Vidra Tanya
Szeghalom
Várjuk önt a festői környezetben fekvő Étterem és Panziónkban, melyet megtalál a Szeghalom-Fokköz néven ismert területen. Vállaljuk lakodalmak,névnapok, születésnapok, érettségi-és osztálytalálkozók, családi összejövetelek, vállalati bulik, bankettek, és bármilyen más igény szerinti rendezvény lebonyolítását, 300 főig.Tavasztól őszig jó idő esetén még plusz száz főre tudunk teríteni hangulatos fedett teraszunkon, ahol egyszerre élvezheti ételeink magyaros zamatát, és a minket körülvevő zöld növényzet által megszűrt kristálytiszta levegőt.

Kiemelt szolgáltatók