Álmodd velünk esküvőszervezés és szertartásvezetés

2071 Páty
Álmodd velünk esküvőszervezés és szertartásvezetés Álmodd velünk esküvőszervezés és szertartásvezetés Álmodd velünk esküvőszervezés és szertartásvezetés Álmodd velünk esküvőszervezés és szertartásvezetés Álmodd velünk esküvőszervezés és szertartásvezetés Álmodd velünk esküvőszervezés és szertartásvezetés Álmodd velünk esküvőszervezés és szertartásvezetés

Verebélyi Anita és Lengyel Zsolt, mi vagyunk az Álmodd velünk alapítói. A célunk, hogy az elképzeléseiteket és a ceremóniát körülölelő álmaitokat és az azután következő lakodalmat kellő szakmai tudással, tapasztalattal és szeretettel valósággá és egy életre szóló emlékké varázsoljuk Számotokra és azok számára, akik részt vesznek vendégként  a nagy napotokon.
A mai világ rohanó világ, a mai világ nehéz gazdaságilag és érzelmileg is. Mindezek ellenére a szerelem él és örök és voltak, vannak és lesznek esküvők. Mi abban tudunk segíteni Nektek, hogy a nagy napra tanácsadással, vagy a szolgáltatói csapat összeállításában segítünk Nektek! Az elképzeléseiteknek megfelelő helyen keressük fel a lehetséges szolgáltatókat, árajánlatokat kérünk, személyes megbeszélést szervezünk, szerződéseket készítünk elő, levezényeljük a nagy napot.. Amit szeretnétek! Ahogy szeretnétek! Ahogy megálmodtátok.. Csomagajánlataink megfizethetőek, személyre szabottak, rugalmasak, mégis a legnagyobb biztonságba helyezitek magatokat azzal, ha hozzánk fordultok.

 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek