Álmodd velünk esküvőszervezés és szertartásvezetés

2071 Páty
Sajnáljuk, de a(z) Álmodd velünk esküvőszervezés és szertartásvezetés már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Reka Danko Events
Reka Danko Events
Budapest(+24,25 km)
Sziasztok Réka vagyok, a Reka Danko Events megálmodója. Én vagyok az, aki koordinálja, és teljeskörűen meg is szervezi az esküvőtöket. Aki az esküvő előtti hónapokban segít nektek a pontos és alapos, jól átgondolt szervezésben és munkafolyamatokban, mint például a kreatív koncepciók, a tervezés, a költségvetés menedzsmentje, a szolgáltatók koordinációja, a helyszínek és az összes, az esküvő megszervezéséhez szükséges momentum részletes, precíz és körültekintően megvalósított feladata. Céltudatosan, szabadon, összhangban, a tapasztalataimra hagyatkozva. Ja, és amikor nem esküvőket szervezek, akkor események rendezvényszervezőjeként járom az országot és különféle eseményeket bonyolítok le. Kreativitásom, illetve a design és a fenntarthatóság szeretete a munkámban is megmutatkozik, hiszen az egyediségre, a részletek tökéletes összhangjára és a környezettudatosságra törekszem. Alig várom, hogy megismerhesselek titeket!
Hendrik Viktória esküvőszervező
Hendrik Viktória esküvőszervező
Budapest(+24,25 km)
Stílus Stylist tapasztalat Esküvői divatképzés Igényesség Profizmus Képzett esküvőszervező 5 év tapasztalat nászutak terén Értékek Káprázatos koncepció Egyedi megoldások Szigorú költségvetés Legyen szó akár az eljegyzésről, akár a lánybúcsúról, akár magáról az esküvő megszervezéséről nálam egy helyen mindent megtalálsz. Stílusosan, professzionális színvonalon és szigorú költségvetés mellett.  
Magic Pen Event
Magic Pen Event
Pilisvörösvár(+13,42 km)
Ha már tudod milyen esküvőt szeretnél... Ha még nem tudod milyen esküvőt szeretnél... Akkor jön a varázslat: -Gyorsan -Hatékonyan -Személyre szabottan Segítünk, hogy az esküvőtök valóban életek nagy napja lehessen!
Weinberger Szandra Esküvőszervező
Weinberger Szandra Esküvőszervező
Dunakeszi(+26,15 km)
Kedves Jegyespár!   A Nagy Nap megszervezése nem könnyű feladat, minden apró részletre oda kell figyelni. Szerződések, emailek, telefonok sokasága, amelynek terhét szívesen átvállalom, hogy nektek legyen lehetőségetek megélni a tökéletes esküvő pillanatait és ne aggódással és idegeskedéssel teljen az esküvőtök napjáig tartó időszak. Végzett kulturális rendezvényszervezőként és okleveles esküvőszervezőként segítek megvalósítani álmiatok esküvőjét a legmagasabb színvonalon!  
MaryWedding
MaryWedding
Dunakeszi(+26,15 km)
,,Számomra az esküvőtök napja mind a magasztos, vidám pillanatok, mind a mély, megható érzelmek harmóniája. Ennek önfeledt megéléséhez, és előkészítésében tudok nektek szakmai segítséget, támogatást nyújtani." Mary  Az esküvőszervezői munka örömteli tervezésről, szervezésről szól, aminek megkoronázása az esküvőtök napja lesz, ezért nem túlzás az az elvárásotok, ha tökéletes esküvőt képzeltek el magatoknak. Ennek megvalósítása rendkívül sok előkészítéssel, tennivalóval, problémamegoldással, és gyakran a váratlan fordulatok kezelésével jár. Ezt a terhet levesszük a vállatokról! Széleskörű tapasztalatunk van abban, hogyan kell egy tökéletes esküvőt úgy megszervezni, hogy minden a tervek szerint összehangolva valósuljon meg, és Ti közben maximálisan jól érezzétek magatokat!  
A Te szerveződ
A Te szerveződ
Budapest(+24,25 km)
Szívügyem a szívügyetek.    Mindenki meg tudja szervezni az esküvőjét, de nem mindegy, hogy mennyi idő- és energiabefektetéssel, idegeskedéssel jár és hogy milyen élmény lesz a végén.   Olaszországi esküvő - több régióban, ezerféle helyszínen -, Brunch- vagy Eco-wedding itthon? Esetleg hétköznap, mert a csillagok épp akkor állnak össze, vagy mert nem akartok hagyományost? Miniesküvő hétköznap (szabott árakkal és létszámmal) vacsora és nagy buli nélkül, mégis csodás helyszíneken a házasságkötőtermek helyett, fotóssal, és minden alkotóelemmel amitől szép emlék marad?   Megkeresem a megfelelő helyeket és megszervezem az eseményt, de természetesen boldogan találom ki a klasszikus esküvők minden részletét is (kb. 120 esküvővel a hátam mögött).