Pintér Tamás Ceremóniamester

8100 Várpalota
Pintér Tamás Ceremóniamester Pintér Tamás Ceremóniamester Pintér Tamás Ceremóniamester Pintér Tamás Ceremóniamester Pintér Tamás Ceremóniamester Pintér Tamás Ceremóniamester Pintér Tamás Ceremóniamester Pintér Tamás Ceremóniamester Pintér Tamás Ceremóniamester

Kedves Látogató!

Gondolom nem véletlenül kerültél ide, hanem keresed azt az embert, aki a segítségedre lehet életed legszebb napjának létrehozásában és kivitelezésében!

Szerintem megtaláltad!

Persze csak akkor, ha Magyarországon szeretnél egy modern, letisztult, vidám hangulatú, tökéletes napként visszaemlékezni majd az esküvőtök napjára évek múlva is! Hogy miért gondolom így?

A családi hátteremmel kezdeném, mert én igazán tisztában vagyok a mindenki által áhított boldog házasság fogalmával!
Feleségemmel 18 éve élek így és elmondhatom, hogy lassan 15 éve kislányunk is ezt látja alapnak az ő életéhez! De ehhez az első lépésként egy tökéletes „Nagy Nap”-on át vezet az út! Ehhez kellek Én!
Én aki 17 év vendéglátás 3 év rendezvényszervezés után 6 éve foglalkozom esküvői ceremóniák levezénylésével, elrugaszkodva a klasszikusnak mondott vőfély szerepkörtől, versektől mentes formában.

Esküvőimre jellemző a fiatalos lendület, és az ifjú párokkal igyekszem ebbe az irányba terelni a nagy nap menetét, már az előkészületek során is. Rengeteg olyan kis trükk birtokában vagyok, mellyel sok kellemetlenséget meg tudunk majd úszni, valamint olyan kis kiegészítő meglepetéseink is lesznek, melyek emelik az est fényét, kicsit megmozgatja, megnevetteti a násznépet az üresjáratokban.
A visszajelzések alapján azt tartom a legfontosabbnak, hogy se sok, se kevés ne legyek az adott napon.  A hangos és ívós vendégek a kedvenceim, ők nem ücsörögni jönnek a buliba!

A játékok, amik sokáig elengedhetetlenek voltak a lakodalmakban, csak akkor kerülnek elő, ha túl lapos a hangulat, mert véleményem szerint egy nagy táncos blokkot bűn megszakítani. Azokból is a modernizált nem vendég zaklató, inkább táncra ösztönző formátumban!
Hiszen lássuk be, az emberek abból fogják leszűrni másnap az este hangulatát, hogy mennyit táncoltak, milyen volt a kaja és a torta. Persze csak nagy vonalakban, de ez az igazság. :)

Mondhatni egyedülálló ajándékom van minden engem választó pár részére, amit felkérés esetén szívesen elkészítek! Hogy mi is ez? Egy verses mese rólatok előadva a születésetek pillanatától az esküvő napjáig az általatok megírt önéletrajzok alapján!

Személyes találkozót mindenképp javaslok a döntés előtt, mert a kölcsönös szimpátia nagyon fontos eleme a felejthetetlen és tökéletes esküvői napotok létrehozásának!
 
Üdvözlettel:    
Pintér Tamás - Ceremóniamester


 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltató stílusa
  • Modern stílus - ceremóniamester

Kapcsolat - Elérhetőségek