Cilinderesek

1192 Budapest
Cilinderesek Cilinderesek Cilinderesek Cilinderesek Cilinderesek Cilinderesek

A Cilinderesek csapatában 6 ceremóniamester dolgozik - mondjuk nem nagyon lehet munkának nevezni azt, ami a hobbink. És a mi hobbink a Te esküvőd, egyszóval: #örömmunka.

Célunk, hogy feledhetetlenné, örömtelivé varázsoljuk az esküvőtöket, a Ti dolgotok "csak" annyi legyen, hogy hátradőltök, és önfeledten élvezitek, átélitek minden egyes pillanatát. 

 

Nem csak az esküvőn, de már a készülődésnél is segítünk: olyan szolgáltatói csapatot tudunk Nektek összeállítani, akikkel öröm a közös munka, emberileg és szakmailag is szívből ajánljuk őket.  

 

Esküvőkön nem csak gondtalanítunk, mosolyt fakasztunk, kedvesen, de határozottan irányítjuk az eseményeket, terelgetjük jó irányba a történéseket.

 

Magával ragad szerelmespárjaink története, az egyediségük, a jellemük, a nyitottságuk, a humoruk és a különlegességük. Ha a személyes találkozó alkalmával mindannyian érezzük, hogy működik közöttünk a “kémia”, akkor valami egészen varázslatos, bensőséges, szeretet-, és bizalomteljes, humorral fűszerezett hangulat áramlik majd a Nagy Napotokon. 

 

És pontosan ez az a varázslat, amit mi annyira szeretünk a munkánkban. Ha Ti is szeretnétek kipróbálni, mennyire vagyunk “kompatibilisek”, milyen a Cilinderesek-flow, kérjetek ajánlatot, és nézzük meg!

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltató stílusa
  • Hölgy ceremóniamester
  • Modern stílus - ceremóniamester
  • Visszafogott stílus - Moderátor
Kapcsolat - Elérhetőségek