Bohém Birtok és Csárda

8621 Zamárdi-Felső Siófoki út 013.
Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda Bohém Birtok és Csárda

Bohém Birtok és Csárdaaz esküvőhelyszín, amelyről mindig is álmodtál

 

Képzelj el egy görbe utcácskát, ahol a kavicsos út mentén mesébe illő parasztházak között vonulhat végig a násznép.
Innen egy fentről fedett, oldalt nyitott ceremóniaterembe vezet az út, mely alkalmas az esküvői szertartás, vagy a lakodalom lebonyolítására is. 110 férőhely biztosított állófogadásokhoz, de akár vacsoraasztalok elhelyezésére is van lehetőség. Náddal borítva ez a helyiség nemcsak megőrzi az igazi falusi hangulatot, hanem kellemes hőmérsékletet biztosít még egy forró nyári napon is. Csárdánkban 200 fő foglalhat helyet, zenekar számára alkalmas színpad, bárpult és külső fedett terasz várja Vendégeinket.
Ételeink a magyaros ízvilágot tükrözik, melyek után a násznép apraja-nagyja mind a 10 ujját megnyalja. A felszolgálás jó hangulatban, egy fiatalos, mosolygós csapat segítségével történik, akik örömmel segédkeznek, akár menyasszony-rablásról, akár tányértörésről legyen szó.

 

A messziről érkező rokonság szállást is igénybe vehet nálunk, apartmanjaink 4+2 fő befogadóképességűek, 2 hálószobában 1-1 franciaágy, illetve a nappaliban egy teljes értékű (2 fős) ággyá alakítható kanapé, egy fürdőszoba zuhannyal, különálló illemhelyiség és egy teakonyha várja őket. Minden házhoz fedett terasz és kert is tartozik. Ingyenes parkolási lehetőség és háziállatok elhelyezése is biztosított. 

A Szülők is nyugodtabban élvezhetik a mulatságot, ha tudják, hogy gyermekeik biztonságban vannak. Ehhez a gondtalansághoz egy játszótérrel és egy beltéri játszóházzal járulunk hozzá.

 

A fotózási lehetőséget nemcsak a régies látványt nyújtó kincsesláda-falucska, hanem a Birtok mellett található, tavirózsákkal teli tó is adja.

 

Ha kislányként egy igazi magyaros, falusi pajtalakodalomról álmodtál, nálunk megtalálod a legalkalmasabb helyet. Kellemes környezet, nyugodt, de mégis bohémsággal bolondított légkör várja a mulatni vágyókat. 

(Leendő férjeknek) A legjobb választás, ha esküvődet a ceremóniateremben, lagzidat pedig a Csárdában tartod, így a násznépet is megkíméled a várakozástól, amíg a menyecske előkerül ;)

 

 

(A mesebeli helyszínen köttetett házasságok varázslatos közös életté alakulnak és boldog véget érnek. Hisz tudod, pont, mint a mesékben: Boldogan éltek, míg…)

 

 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Étterem 200 170 200
Pajta 120 100 120
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  200
  Svédasztalos kiszolgálás:
  170
  Állófogadás:
  200
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  120
  Svédasztalos kiszolgálás:
  100
  Állófogadás:
  120
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Különleges
Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín éttermi szolgáltatásokkal (catering), illetve megegyezés szerint éttermi szolgáltatások nélkül is igénybe vehető.

Szállás:

A csárda mögött található a századforduló hangulatában, skanzenjeleggel megépített parasztfalucska. A görbe utca mentén 12, a jellegének megfelelően felszerelt, százéves bútorokkal berendezett kisház várja a hozzánk látogató vendégeket. A fedett kocsibeállóval és kiskerttel rendelkező házak 4 fő részére biztosítanak kényelmes szálláslehetőséget. Belső terük egy nappalira, két hálószobára, egy zuhanyzós fürdőszobára, szeparált WC-re, valamint hűtőszekrénnyel, és gázrezsóval felszerelt teakonyhára oszlik. A berendezési tárgyak és a bútorok kiválasztásánál arra törekedtünk, hogy a házak belülről is a múlt század hangulatát idézzék.

Italfogyasztás:

Italcsomag összeállítása kérhető.

Parkolás
Parkolás:

A parkolás biztosított vendégeink részére.

Kapcsolat - Elérhetőségek