Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts

3044 Szirák Petőfi u. 26.
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****Forever Resorts

 

Tartsd nálunk életed Nagy Napját!

Kislány korod óta álmod az esküvő a kastélyban? Nem elérhetetlen, hiszen a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló, Szirákon az egyik legalkalmasabb helyszín egy tökéletes esküvőhöz! Ha szeretnél egy hatalmas lagzit, sok rokonnal vagy inkább romantikus, családiasabb hangulatot teremtenél meg, akkor itt a megfelelő pillanat!

 

 

Tudjuk, hogy rengeteg kérdés fogalmazódhat meg benned az esküvővel kapcsolatban, ezért egy kis támogatást nyújtunk, hogy segítsünk eligazodni a lehetőségek kavalkádjában! A kastélyban mindenre van lehetőséged, az ötletek tárháza végtelen! A szervezéstől, a ceremónián át a másnapi utazásig, mindenben segítségedre leszünk!

 

 

 

Esküvői helyszín? Mondj igent!

Szállónk különlegessége a helyszínben rejlik, ugyanis nálunk bármilyen elképzelés megvalósítható. Legyen kint vagy bent, számunkra nincs akadály! Kimondhatod a boldogító igent kertünkben, vagy akár a kastély falain belül is!

A kertet igényeid szerint díszítjük, és odafigyelünk minden apró részletre, ha a ceremónia utáni étkezést szintén a kertbe tervezed, rossz idő esetén sem kell lemondanod az álmodról, ugyanis lehetőség van sátrak felállítására is! Bent az épületben pedig az ódon falak között akár modern hatást is kelthetsz, hiszen egyre nagyobb divatnak örvend az ellentétek összehangolása.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Díszterem 80 80 80
Rendezvénysátor 120 120 120
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  80
  Svédasztalos kiszolgálás:
  80
  Állófogadás:
  80
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  120
  Svédasztalos kiszolgálás:
  120
  Állófogadás:
  120
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Kastély
Különlegességek, a helyszín által kínált egyéb esküvői szolgáltatások:

Örökítsd meg a pillanatot

Az esküvői fotózás már önmagában élményt fog nyújtani, hiszen az egyik legkülönlegesebb helyszínen történik. A kastélyszálló épületében vagy a szabadban bármilyen elképzelés megvalósítható. A helyszínt meglátva azonnal körvonalazódni fog fejetekben, hogy mit és  hogyan szeretnétek a fotózáskor.

Esküvő előtt vagy után, nálunk lehetőséged van a fotózásra bármikor! A zöldellő vagy éppen hófödte táj azonnal egy másik világba repít, a lehetőségek száma végtelen. A kastélyban pedig fenséges képek készíthetőek, a különleges berendezésnek köszönhetően.

Egyéb szolgáltatások:

A szolgáltatások közül választva mindenki megtalálja pihenésének legmegfelelőbb formáját. A wellness, a lovaglás, a vadászat, a hintózás, az automata tekepálya, a játékterem, a tenisz, az asztalitenisz, a lengőteke, a szabadtéri sakk és a játszótér is olyan lehetőségekkel szolgál, amelyek minden korosztálynak jó kikapcsolódási lehetőséget kínálnak. Kiválaszthatod a legszimpatikusabbat, ami jókedvre deríthet, vagy akár kipróbálhatod valamennyit. Pihenhetsz a friss levegőn, a szabadban, vagy az épületekben is, az időjárástól függően vagy kedved szerint. A család minden tagjának tudunk szórakoztató elfoglaltságot kínálni, kicsik és nagyok egyaránt jól fogják érezni magukat nálunk!

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín csak éttermi szolgáltatásokkal (cateringgel) együtt vehető igénybe.

Szállás:

Kastélyszállónkban igényeid szerint választhatsz szobatípusaink közül, amelyek biztosan megfelelnek majd az elvárásaidnak. Az összes szoba saját történettel rendelkezik, ezért kivételesnek számítanak, nevüket a hajdani lakókról kapták, akik Szirák sőt az ország történelmében jelentős szerepet játszottak.

 

Italfogyasztás:

Italcsomag összeállítása kérhető.

Esküvői mintamenük

Parkolás
Parkolás:

A parkolás biztosított vendégeink részére.

Tanácsadás, szervezés:

Szervezés? Nem gond!

Ha már nem fér bele az idődbe egy profi fotózás megszervezése, akkor add át nekünk ezt a feladatot, így még egy teher kerül majd le a válladról az esküvőd előtt! Koncentrálj a nagy napra, mi biztosítunk mindent! Segíthetünk megtalálni a fotóst, az időpontot és a különböző dekorációkat, amiket megálmodtál. Lehet letisztult vagy extra, a helyszín bármilyen elképzeléshez ideális!

Szirák régi magyar település, Budapesttől 75 kilométerre fekszik, az ország északi részén. A Cserhát dombjai között található falu az M3-as autópályán keresztül közelíthető meg, majd Hatvan és Jobbágyi érintésével.

Kapcsolat - Elérhetőségek