Esküvőhelyszín

3 találat

Tetszik listám (0)

Szűrő

+0 km
KultPince Monori Pincefalu
KultPince Monori Pincefalu
Monor
Romantikus, különleges esküvői helyszín az autentikus, 1000 pincés Monori Pincefaluban, Budapest közelében! Zöld környezetben, mégis fedett helyszínen várjuk a Nagy napra egyedi helyszínt kereső párokat!   Amit nyújtunk:   romantikus, egyedi helyszín, melyet az 1000 pincés Pincefalu szőlői, présházai vesznek körbe és ahol a polgári szertartás is megtarthatóközvetlen kertkapcsolatitalpulttal rendelkező, fedett kerti szaletlink hangulatos szabadtéri tánctérként is szolgálhatkülönleges kiegészítő programlehetőségek - pl. borkóstoló a pincében, pincetúra, lovaskocsizás a Pincefalubanszemélyre szabott esküvői menü professzionális kiszolgálássalsaját parkolójátéklehetőség gyermekeknek a kertbenközeli, minőségi szálláshelyekigény esetén profi dekoratőrt, fotóst, illetve akár zenészt, zenekart is tudunk ajánlanisegítünk megtervezni és természetesen leszervezni a Nagy napot, hogy úgy valósulhasson meg, ahogy megálmodtátok!   Válaszd a KultPincét esküvőtök különleges helyszínéül! Minden különleges elképzelés megvalósításában partnerek vagyunk, bátran mondjátok el mit és hogyan szeretnétek, hogy az esküvőtök úgy valósulhasson meg, ahogy megálmodtátok!
Nyerges Hotel Termál Superior
Nyerges Hotel Termál Superior
Monor
Az esküvő, életünk egyik legfontosabb napja, s mivel minden ceremónia más és más, ezért változatos esküvői csomagjainkat messzemenően az Önök igényeihez igazítjuk, legyen szó akár polgári, vagy egyházi szertartással egybekötött esküvői ebédről, akár hagyományos partiról vagy extrém esküvőről. Szállodánkhoz hatalmas park, valamint egy növényzetben és állatvilágban gazdag tó szigettel tartozik, mely kitűnő lehetőséget teremt esküvők, szabadtéri rendezvények, állófogadások, medencepartik szervezésére és lebonyolítására. Minden egyedi kérésnek megpróbálunk eleget tenni, hogy közös életük kezdete valóban megismételhetetlen legyen.  
Op-Art Étterem és Panzió
Op-Art Étterem és Panzió
Monor
Elegáns, sokszínű esküvői helyszínt keres?  A zökkenőmentes szervezés mellett, rugalmas csomagajánlatokat kínálunk korlátlan italfogyasztással fix áron, bőséges vacsorával, ceremónia helyszínnel és szállás lehetőséggel. Az Op-Art étterem leginkább a kisebb létszámú esküvőkre specializálódott.  A légkondicionált éttermi helységekben 30-65 főig terjedő esküvők lebonyolítását vállaljuk egész évben.  Az árra vonatkozóan több lehetőség közül választhatnak:A csomag: 14.000 Ft / Fő B csomag: 16.500 Ft / Fő Az ízletes ételek és italcsomagok mellett biztosítjuk a    a professzionális szervezést és lebonyolítást minőségi ételeket  minőségi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztását kedvező áron a teljes dekorációt kerthelyiséget kerti tavacskával, tágas és zárt parkolóval szállás lehetőséget 22 fő részére SZÉP kártyával való fizetési lehetőséget Emellett 10 év alatti gyermekek részére kedvezményt biztosítunk. Segítünk a szervezésben és a további szolgáltatók felkeresésében. Amennyiben szimpatikusnak találják a felsoroltakat, kérem vegyék fel velünk a kapcsolatot. Előreegyeztetett időpontban a helyszínen minden információt elmondunk Önöknek és körbevezetjük Önöket éttermünkben.   
Találatok itt: Monori Esküvőhelyszínek

Kiemelt szolgáltatók