Ádám Villa

1071 Budapest Városligeti Fasor 35/a.
Sajnáljuk, de a(z) Ádám Villa már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Seybold-Garab Pince
Seybold-Garab Pince
Budapest
A Seybold-Garab pince különböző családi események- születésnap, névnap, évfordulók ünneplésére ideális környezetet nyújt. Céges rendezvények, díszvacsorák, reprezentatív fogadások megrendezésére alkalmas. Természetesen más catering cégekkel együttműködve lehetőség van a helyiségek bérbeadására. Pincénk kiváló helyszínül szolgál esküvők teljes körű lebonyolítására, állófogadás, ünnepi ebéd illetve vacsora megrendezésére. Magas színvonalú szolgáltatásainkkal minden elvárásnak eleget teszünk.
Kiscelli Múzeum (Zichy Kastély)
Kiscelli Múzeum (Zichy Kastély)
Budapest
Óbuda, s egyben Budapest egyik gyöngyszeme ez az eredeti rendeltetése szerint trinitárius, barokk stílusban épült kolostor. Városunk legegyedibb helyszínére invitáljuk Önöket, ahol a hatalmas tágas terek elvarázsolják az ide érkező vendégeket.   Egy különleges nap igazán egyedi és exkluzív helyszíne a város felett...
Lurdy Rendezvény és Konferencia központ
Lurdy Rendezvény és Konferencia központ
Budapest
Esküvőhelyszínt keres? Vállaljuk esküvők akár teljeskörű lebonyolítását is. Catering-szolgáltatásunk teljeskörű, tehát a tervezést, a szervezést és a lebonyolítást is vállaljuk. Szakácsaink helyben készítik el az étlap fogásait, udvarias személyzetünk pedig gyakorlottan és profin szolgálja ki az Ön vendégeit. Az étlap, a felszereltség, a dekoráció, a személyzet mérete és minden más az Ön igényeihez szabható. Konferenciaközpontunkban leggyakrabban az alábbi rendezvényekhez kérnek catering-szolgáltatást:     Kávészünetek, kóstolók     Álló és ültetett fogadások     Üzleti ebédek     Díszvacsorák     Céges partik     Üzleti konferenciák     Születésnapok     Esküvők     Bankettek Ételeinket helyben készítjük, így a fogások nemcsak pazar ízvilágot képviselnek, de frissek és forrók is. Természetesen az Ön igényeihez és elképzeléseihez igazítjuk mind az étlapot, mind a kiszolgálást.
Mister Sörház és Étterem
Mister Sörház és Étterem
Budapest
Éttermünkben vállaljuk esküvők, rendezvények lebonyolítását.
Mermel Rendezvényterem és Étterem
Mermel Rendezvényterem és Étterem
Budapest
Nagy befogadóképességű esküvőhelyszín Budán. 700 négyzetméteres rendezvényterem akár 250 fő kényelmes befogadására is alkalmas, ezért a Mermel rendezvényterem inkább nagy létszámú rendezvények megtartására ajánlott (minimum létszám: 100 fő). Magyar, és a nemzetközi (indiai, olasz, görög, afgán) konyha legjavából válógathattok. Röviditalok, aprósütit behozhatóak. Rendezvényhelyszínünk Budán, jól megközelíthető helyen található, ingyenes parkolással. Elsőrendű szolgáltatást nyújtunk elérhető áron.
Pavillon de Paris
Pavillon de Paris
Budapest
A Pavillon de Paris egy varázslatos, romantikus étterem, Budapest szívében.   Szép időben csodálatos kerthelységünkben fogadjuk vendégeinket, hűvösebb időben pedig a benti pavilonból nyílik mesés kilátás a kertre. A város legromantikusabb és legelbűvölőbb helyszíne a Pavillon de Paris, legyen szó üzleti ebédről, egy vacsoráról kettesben, vagy akár születésnapról.   A kellemes atmoszféra mellett, tálaink kifinomult ízvilága is magért beszél, melyet a varázslatos francia gasztronómia ihletett.