Hotel *** Jogar Hotel *** Jogar Hotel *** Jogar Hotel *** Jogar Hotel *** Jogar Hotel *** Jogar Hotel *** Jogar Hotel *** Jogar Hotel *** Jogar Hotel *** Jogar

A városközponthoz, a tóparthoz - kikötőhöz ( 200 méter ) egyaránt közel található a település legeredetibb építészeti alkotása a Hotel *** Jogar. Ez a városi szálloda nyugodt környezetben nyújt vendégei részére pihenést, vagy egyéb konferencia rendezvények lebonyolítására megfelelő lehetőséget. Az egész évben nyitvatartó szálloda kellemes környezetben, családias hangulattal várja vendégeit.

Éttermünk, 80-100 fő befogadására alkalmas, az éttermi terasszal jó idő esetén és nyáron még 80 fő elhelyezésére van lehetőség. A szakácsaink által elkészített tradicionális magyar ételeket, ínyenc különlegességeket, vegetáriánus ételeket kínálnak Vendégeinknek, de a különféle ételérzékenységű Vendégeinkre is figyelnek. Különböző alkalmainkra gyertyafényes vagy borkóstolós vacsorákat is tartunk meghívott borászokkal. A teraszunk udvarán jó időben bogrács partikat szervezünk.

Különböző rendezvényeknek ( leány- és legénybúcsú, esküvő, évforduló, keresztelő, születés- és névnap, megemlékezések, ballagás, egyéb partik ) tökéletes helyszínt tud biztosítani a Hotel *** Jogar szálloda és étterme, szakképzett személyzettel.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Étterem 80 80 80
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  80
  Svédasztalos kiszolgálás:
  80
  Állófogadás:
  80
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Hotel
Igénybe vehető technikai eszközök:

Hagyományos flip-charet és pin-wall táblák, írás és diavetítők, televíziókészülék és videorekorder, hangosítás, vezeték nélküli mikrofon, flexibilis kamera, televízió kamera, színes LCD projektor, igény esetén laptop, WIFI internet kapcsolat, vetítővászon, irodatechnika ( fénymásolási lehetőség, Fax )

Egyéb szolgáltatások:

Tökéletes kikapcsolódást nyújtunk pihenni, feltöltődni vágyó vendégeink részére.
A 250 m2-es térben masszázs, finn szauna, jacuzzi, szolárium, valamint konditerem áll rendelkezésre.
A vendégek részére öltöző, zuhanyzó került kialakításra, az értékvédelmet zárható öltöző szekrénnyel biztosítjuk.

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín csak éttermi szolgáltatásokkal (cateringgel) együtt vehető igénybe.

Szállás:

A szálloda 36 kétágyas szobával, 3 kis méretű - Stúdió - apartmannal, 2 nagy méretű - lakosztály - apartmannal és 1 családi apartmannal rendelkezik. A szállodai szobáink színes televízióval, ébresztős rádióval, szobainassal, kisebb méretű hűtőszekrénnyel és telefonnal vannak felszerelve. A szobában biztonsági zárral ellátott szekrény található. A standart szobáink zuhanyzóval vannak felszerelve.

Italfogyasztás:

Italcsomag összeállítása kérhető.

Parkolás
Parkolás:

Ingyenes parkolási lehetőség korlátozott számban a szálloda területén belül, és a szálloda előtt kialakított parkoló helyeken.


Megközelítés autóval:
 A Hotel *** Jogar szállodát és éttermet autóval az M7-es autópályán, majd a 7-es főúton továbbhaladva közelíthetik meg.
Budapest felől a zamárdi lehajtónál érdemes lehajtani az M7 autópályáról, majd tovább haladva a 7-es úton, kb. 7 km megtétele után érkeznek meg Balatonföldvárra. Nagykanizsa felöl érkezve a  balatonszárszói kijáratnál érdemes lehajtani az autópályáról, ebben az esetben a 7-es főúton 2-3 km-t Budapest irányába kell autózni, hogy elérjék Balatonföldvárt.
Balatonföldvárra beérve, a főút mellett fogják látni a Kukorica csárdát, itt a csárdánál kell lekanyarodni a kikötő felé vezető Bajcsy-Zsilinszky útra. Szállodánk az első keresztutcán balra található, rögtön a sarkon.

Megközelítés vonattal:
Balatonföldvár a Budapest-Siófok-Nagykanizsa vasútvonalon található, a városban a nemzetközi és intercity vonatok is megállnak. Szállodánk a balatonföldvári állomástól 200 méterre, azaz 2-3 perc sétára található.

Kapcsolat - Elérhetőségek