Horizont étterem

6750 Algyő Jura ipari park 19/B
Sajnáljuk, de a(z) Horizont étterem már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Levendula Hotel
Levendula Hotel
Algyő
Az esküvője minden ember életében az egyik legmeghatározóbb pillanat. Szeretnénk ha minden tökéletes lenne, feszülten várjuk a boldogító „igent”, és a nagy nappal kapcsolatos történéseket. Éppen ezért kezelünk minden nálunk tartott esküvőt különlegesnek, mert hiába van már nagy rutinunk a jeles nap lebonyolításában, pontosan tudjuk, hogy ez a nap az Ön és Kedvese számára egy megismételhetetlen esemény.
Csillagösvény esküvő
Csillagösvény esküvő
Ópusztaszer(+21,13 km)
Küldetésünk, hogy egy olyan környezetet teremtsünk, hogy ez az egyedülálló alkalom legyen a legemlékezetesebb nap az életetekben.   A kör alakú, nádtetős  80-120 fős esküvők lebonyolítására alkalmas jurtánk a körbefutó panoráma ablakaival szorosan kapcsolódik a természethez. Egyedi hangulatát kiemeli fa burkolata, gerendái és a közepén található kemence.   Helyszíni ceremónia megtartásához romantikus tópartunk ad ideális helyszínt.
Grand Hotel Glorius Makó
Grand Hotel Glorius Makó
Makó(+24,48 km)
A GRAND HOTEL GLORIUS**** a legjobb választás Nektek, ha igazán különleges helyszínt kerestek.   A Grand Hotel Glorius Makó az országban egyedülálló design szálloda, mely az 1920-as évek nagyvilági hangulatát idézi.   Egy esküvő minden ember életében az egyik legnagyobb ünnep. Ahhoz, hogy ezt így is éljük meg, alapos és professzionális előkészületekre van szükség.   Álomesküvő a pompásan feldíszített Grand Hotel Gloriusban, emlékezetes koccintás a tetőteraszon a város panorámájával körbeölelve. A Hotel Glorius adottságai révén egyszerre lehet exkluzív és családias színtere egy emlékezetes esküvőnek.   2016-ban megépült a GLORIUS VIGADÓ mely a szálloda design elemeit magában rejtve egy igazán különleges báltermet biztosít az ifjú párnak.   Vörös szőnyeges bevonulás? – Nálunk ez is lehetséges! A VIGADÓ bejárata és lépcsőháza pompás vörös szőnyeggel borított, így igazán különlegesnek érezhetitek magatokat mikor beléptek az épületbe.     A vacsora menü összeállításában szintén a Ti igényeiteket tartjuk szem előtt, így lehet akár fatálas vagy svédasztalos, hagyományos vagy gourmand,  grillezős vagy kemencés, egy a lényeg, olyan lesz, amilyet szeretnétek.   Vendégeitek részére szállást is foglalhattok, így nyugodtan és gondtalanul Veletek együtt ünnepelhetnek akár reggelig, nem kell a hazaúton törniük a fejüket. 37 szobában, alapágyon 74 fő részére tudunk szállást biztosítani, pótágyazással pedig összesen 80 fő részére. Kisgyermekek számára, kiságy kérhető.    Az esküvő másnapján közösen reggelizhettek Vendégeitekkel, majd - a nyári hónapokban - akár még egy jót strandolhattok is a barátokkal és a családdal.      Gyertek és nézzetek meg minket személyesen is, ami még semmilyen kötelezettséggel nem jár! :)
Kemencés Csárda
Kemencés Csárda
Ópusztaszer(+21,13 km)
A Kemencés Csárda Önt is várja Hagyományos ízvilággal, sok kemencés finomsággal. Csárdánkban vállaljuk esküvők, rendezvények lebonyolítását.
Szent Gellért Borház és Étterem
Szent Gellért Borház és Étterem
Makó(+24,48 km)
Nagy utat tettünk meg, mióta 1999 januárjában kinyitotta kapuit az akkor még Szürkebarát Borház néven futó borkimérés. Mondhatom ezt azért, hiszen azóta, több mint ötszörösére növeltük vendégbefogadó képességünket, mindenben igazodtunk az Európai Unió kívánta követelményekhez, komfortosabbá alakítottuk vendégtereinket, kerthelyiséget, nagytermet, dohányzót, borudvart alakítottunk ki, akadálymentessé tettük helyiségeinket, mindezt annak reményében, hogy elnyerjük számunkra a legfontosabb dolgot: a vendég bizalmát és elismerését.Meggyőződésem, hogy jó úton járunk, hiszen a nálunk járt több ezer vendég megelégedése és visszatérése a legfőbb bizonyíték arra, hogy fáradozásunk és munkánk meghozza gyümölcsét.Ma már könnyedén vállalunk több száz fős kitelepülést akár az Ön otthonába is, ha fogadást kíván adni, vagy gyermeke ballagását szeretné megünnepelni. Éttermünkben vállaljuk esküvők, rendezvények szervezését és lebonyolítását. Látogasson el tehát hozzánk, ígérjük, mindent megteszünk, hogy itt a Dél-Alföld csücskében Ön otthon érezhesse magát minden szempontból.
Virágterem Rendezvényház
Virágterem Rendezvényház
Szeged(+10,08 km)
Kedves Jegyes Pár! Isten hozott a Virágteremben! Ízléses, családias, költséghatékony esküvőt szeretnétek? Vendégeitek száma 20 és 80 fő közötti? Akkor a Virágterem Rendezvényház a tökéletes helyszíne a Nagy Napnak! Ajánlatunkban mindent megtalálsz, elemei részenként vannak árazva, hogy ízlésetek szerint válogathassátok, és a teljes költség pontosan kalkulálható. Az All Inclusive Ajánlat részei: -a Virágterem terembérlete korlátlan időtartamra, kizárólagosan a Ti vendégeitek részére; -Catering-szolgáltatás, ételeinket mindig az adott rendezvényre frissen, helyszíni konyhánkban készítjük, ugyanakkor bármilyen étel behozható, azok ugyanúgy felterítésre/felszolgálásra kerülnek. Főétkezés, Pörkölt-csomag, Éjféli svédasztal, Desszertválogatás - rendelési lehetőségek fix áron; -italrendelés fogyasztás alapon, vagy korlátlan csomag-vásárlási lehetőséggel; -teljes teremdekoráció - kasírozott főasztal, mögötte teljes hosszában led fényfüggönnyel, vendégasztalok, székek díszítése, mennyezeti dekor, élővirágok, lufidekor...; -nyomdaipari termékek - Menükártya, Ültetőkártya, Meghívó, Asztalszám... rendelési lehetőségek. Bízunk benne, hogy ajánlatunk elnyeri tetszéseteket és találkoznak elképzeléseink! Szabad időpontok még foglalhatók 2021 második felére!