Titem Men's Collection

1138 Budapest Váci út 121-127.
Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection Titem Men's Collection

Hogyan öltözz fel vőlegényként?

 

Üdvözöllek a TITEM Vőlegényképző egyik legfontosabb epizódjában!

(A teljes, 14 részes sorozatra 127 500 Ft összértékű ajándékutalványokkal itt jelentkezhetsz: https://www.titem.hu/titem-volegenykepzo)
A mai témánk a Vőlegények teljes esküvői megjelenése a fejtetőtől a talpig.

Ha esküvőd napján a legjobb formádat szeretnéd hozni, és makulátlanul szép menyasszonyodhoz méltón szeretnél festeni, maradj az epizód végéig, mert tartogatunk számodra egy nagyon ütős meglepetést, ami jól fog jönni neked a nagy napon.


Kezdjük is mindjárt a hajaddal.

Ezen a napon mindenképp fontos, hogy ápolt, rendezett, frissen vágott frizurával vezesd az oltár elé csodás menyasszonyod. Légy a legapróbb részletekben is körültekintő. Ha a tincseid nem mindig engedelmeskednek neked, akkor zselével segíts a dolgon. Ne feledd, a fotó és videó felvételek egy életre szólnak..

 

Az arcápolásra is ki kell térnünk egy kissé.

Nem tilos a borosta, vagy a szakáll, hiszen az utóbbi az elmúlt pár évben egyre kedveltebb viselet. Azonban az arcod is legyen frissen ápolt, és harmonikus megjelenésű. A bőrödön jelentkező csillogást egy kis púderrel elkerülheted. Senki sem fogja észrevenni…

 

Menyasszonyod egész nap a kezedet fogja majd.

Ha száraz a kézbőröd, akkor legalább ma krémezd be. A nagy valószínűséggel bekövetkező tenyérizzadás miatt persze csak a kézfejed jöhet szóba. A tenyeredről papírzsebkendővel töröld le a felesleges balzsamot. Más ékszert ma ne viselj, ha lehet, még órát sem. Az egyetlen ékszered ma kizárólag a jegygyűrűd legyen.

Most pedig öltözködj fel. Az inged legyen azonos színű a menyasszonyi ruhával.

Amennyiben az hófehér, akkor az inged is legyen hófehér. Ha a menyasszonyi ruha törtfehér, vagy ekrü, azaz halvány sárgásbarna színű, akkor törtfehér, vagy ekrü ingben nősülj, hiszen látványban is összeillő párost kell alkotnotok. Ebben a meleg helyzetben csakis 100% pamut inget javaslunk, hiszen a műszálban izzadnál, akárhány fok van, és az mindenki számára kellemetlen lenne. Az izzadásra hajlamos vőlegények a hosszú napnak 2-3 tartalék inggel fussanak neki.

Az esküvői öltöny legszebb része következik, a díszmellény szett.

A mellény szettet a mellény – természetesen -, a nyakkendő és a díszzsebkendő hármasa alkotja. Vőlegényként kétféleképpen állhatsz hozzá leendő esküvői öltönyödhöz. Dönthetsz úgy, hogy esküvői öltönyöd minden részletében kifejezetten erre az egy napra készüljön, vagy választhatsz olyan öltönyt is, amit később is fel tudsz venni. Ez utóbbit kétféle mellény szettel is elkészíttetheted, a másodikat az öltöny saját anyagából.

Az árnyalatokat illetően belülről kifelé egyre sötétedő árnyalatokat használj. Tehát az ing a legvilágosabb – fehér, törtfehér, vagy ekrü – a díszmellény szett kicsit sötétebb, és az öltöny legyen a legsötétebb.

 

A díszmellény szett színét szerencsés összehangolni a menyasszonyi csokor színével. Így, ha az ing színe azonos a menyasszonyi ruháéval, a díszmellény szett színe pedig egyezik a csokoréval, akkor lélegzetelállítóan kifinomult ízlésű, páratlan párosban gyönyörködhet a násznép. Elöljáróban csak megsúgom, hogy egy ugyanilyen színű mandzsettagombbal felteszed az i-re a pontot. De a kiegészítőkről egy későbbi epizódban beszélgetünk majd részletesen. Napjaink zakóinak ujja alól az ing 10-15 mm-rel lógjon ki. Így kivillan a szép mandzsettagomb.

Az öltöny. A nagy dilemma.

A mai modern szabászat korában már nemcsak az a kérdés, milyen anyagból, milyen színben készüljön, hanem még az is, hogy milyen fazonban! És ez nemcsak a testalkattól függ. A super slimtől a body fit fazonig 6-féle testalkatra készítünk öltönyöket, így tudjuk, hogy az öltönyválasztás legalább akkora dilemma a vőlegényeknek, mint a menyasszonyi ruha kiválasztása az aráknak. A 6-féle fazonunk összesen 73 mérete tizedére rövidíti és egyszerűsíti le az utánajárást a vőlegények számára, főleg, hogy 5000-nél is több világmárkás szövetválasztékunkban biztosan megtalálod a tökéletes színt és anyagot kollégáink segítségével.

Mitől lesz egy öltöny esküvői?

Nos, a kérdés helyes, hiszen apróságokon múlik, hogy egy öltöny kifejezetten „esküvői” címet kapjon. Az esküvői öltöny ismertetőjegyei a következők:

 

 • A zakó hajtókát és a zsebeket a fotón látható díszítő paszpol, vagy dekorbetét szegélyezi.

 • A gombok szintén az öltöny szövetével burkoltak.

 • A dísztő paszpolok készülhetnek diszkrétebben az öltöny saját szövetéből, vagy ünnepélyesebben a díszmellény szett anyagából is.

 • Az esküvői öltöny selyemfényű, úgynevezett ceremony típusú szövetekből készítve adja a legünnepélyesebb összhatást. A fotón az idei év egyik nagy kedvencét láthatod a TITEM öltönyt választó párok körében.


 • És emiatt kedveltek és ajánlotok ismerőseiteknek minket Ti is igényes férfiként, és ezért jártok vissza évente 65%-ban (!) a TITEM Men's Collection üzleteibe. Ezt egyre magasabb szinten személyre szabott szolgáltatásainkkal köszönjük meg nektek!

  Szeretettel látlak látványszabászatunkban!

  Öltönyeink alkotási folyamatát a saját szemeddel is megnézheted: szeretettel meghívlak látványszabászatunkba, vendégem vagy egy körbevezetésre, amikor erre jársz: Debrecen, Kassai út 141. Egyeztess időpontot a +36 30 871 97 86-os telefonszámon! Mindig szívesen látlak!

   
  Bátor

  a TITEM Men’s Collection alapító designere

   

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Ruha jellege
 • Öltöny
 • Szmoking
Kapcsolat - Elérhetőségek