Moda Pico Bello férfidivat

1065 Budapest Podmaniczky utca 23.
Moda Pico Bello férfidivat Moda Pico Bello férfidivat Moda Pico Bello férfidivat Moda Pico Bello férfidivat Moda Pico Bello férfidivat Moda Pico Bello férfidivat Moda Pico Bello férfidivat Moda Pico Bello férfidivat Moda Pico Bello férfidivat Moda Pico Bello férfidivat

Segítünk a megfelelő öltöny kiválasztásában!

Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy minőségi esküvői öltönye legyen!

Cégünk több, mint 27 évre tekinthet vissza és bátran kijelenthetjük, hogy nincs olyan igény / feladat / probléma, melyre ne tudnánk megoldani.

Férfi divat stúdiónk a kezdetek óta forgalmazza a Digel márkát és azon belül a Ceremony kollekciókat, melyek az elmúlt évek egyik legkedveltebb esküvői öltöny kollekciói lettek.

 

Mindamellett, hogy a Digel egy prémium minőségű Német márka, olyan egyedi elgondolásokat valósít meg melyek teljessé teszik a vőlegény megjelenését a nagy napra.

A Digel egy olyan prémium minőségű márka mely rendkívül elérhető áron kapható üzletünkben és rövid határidővel méretre tudjuk szabni a vőlegényre.

Jöjjön el hozzánk és próbálja fel az új kollekcióinkat!


Férfi divat stúdiónkban több, mint 5 féle márka teljes kollekciója megtalálható. A klasszikus stílustól egészen a merészebb fiatalosabb elgondolásokon át a teljesen egyedi összeállításig mindenben tudunk segíteni.

Forgalmazott márkáink: Digel, Daniel Hechter, Camp David, Barutti, Pierre Cardin, Olymp, Etherna, Jupiter.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Ruha jellege
  • Öltöny
  • Szmoking
Kapcsolat - Elérhetőségek