AC su misura - Öltönyök és Ingek méretre készítve

1052 Budapest Váci utca 19-21.
AC su misura - Öltönyök és Ingek méretre készítve AC su misura - Öltönyök és Ingek méretre készítve AC su misura - Öltönyök és Ingek méretre készítve AC su misura - Öltönyök és Ingek méretre készítve AC su misura - Öltönyök és Ingek méretre készítve AC su misura - Öltönyök és Ingek méretre készítve

Kedves Jegyespárok!

Kezdődik az esküvői szezon, 2018-ban is, megújult „Ceremonia" alapanyag kollekcióval várunk mindenkit. Ameddig a vőlegény és az örömapa méretvétele folyik addig a menyasszony számára is tartogatunk érdekes programot: Váci utcai boltunkban elérhető az olasz IO DONNA – WEDDING BOOK 2018-s kiadása, melyből sok jó ötletet meríthet a jegyespár.

 

Egyedi, méretre készített öltönyöket, ingeket, nyakkendőket és kiegészítőket kínálunk Budapest szívében, Váci utca boltunkban. Minden termékünk az Ön igényeinek megfelelően, Olaszországban készül. 

A lehető legkényelmesebb vásárlást tudjuk biztosítani Önnek: a termékek (öltönyök, ingek) esetében elegendő egyszeri méretvétel, ahol bemutatjuk a modell és szövet választékot és további tanácsadással segítjük a legmegfelelőbb öltözék kiválasztásában.

Ha fontos Önnek a minőség: Kiváló minőségű ingeink olyan neves olasz gyártóktól származnak, mint Tessitura Monti, Cotonificio Albini illetve az angol Thomas Mason. Az egyedi méret mellett kiválaszthatja a modellt és az apró részleteket, amelyekkel még különlegesebbé teheti ingét.

Öltöny szöveteink 100% gyapjúból, Super 100-s - Super 180-s finomsággal akár kasmírral, moherrel és selyemmel is keverve készülnek olyan olasz gyártók műhelyeiben, mint Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Reda, Fratelli Tallia di Delfino. 

Termékkínálatunkban a német Heinrich Dinkelacker prémium márkájú, Budapesten manufakturálisan előállított, klasszikus, exkluzív férficipőit is megtalálja. A kiváló minőséget a cipőkészítő mester aláírása is garantálja minden egyes darabon. 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Ruha jellege
  • Öltöny
  • Szmoking
  • Zsakett

Kapcsolat - Elérhetőségek