Kriszta Wedding - Szertartásvezető és ceremóniamester

8200 Veszprém
Kriszta Wedding - Szertartásvezető és ceremóniamester Kriszta Wedding - Szertartásvezető és ceremóniamester Kriszta Wedding - Szertartásvezető és ceremóniamester Kriszta Wedding - Szertartásvezető és ceremóniamester Kriszta Wedding - Szertartásvezető és ceremóniamester Kriszta Wedding - Szertartásvezető és ceremóniamester Kriszta Wedding - Szertartásvezető és ceremóniamester Kriszta Wedding - Szertartásvezető és ceremóniamester Kriszta Wedding - Szertartásvezető és ceremóniamester

Ceremóniamesterként olyan résztvevője vagyok az esküvőtöknek, aki segít levezényelni a szertartást és koordinálja az ünnepséget, hogy minden a terveitek szerint alakuljon. A tervezés és a szervezés során tapasztalataimmal és tanácsaimmal segítem a párokat.

Előzetesen, együtt is készítünk egy forgatókönyvet, az időpontok megjelölésével és a feladatom az, hogy arra ügyeljek, hogy zökkenőmentesen történjen a nagy napotok, és a fontosabb időpontokat (pl. polgári és egyházi szertartás) tartsuk be. Persze életetek nagy napja nem szigorú menetrend szerint kell történjen, de néhány esemény időhöz kötött. Ezeken kívül természetesen egy fantasztikus buli és életre szóló hihetetlen élmény az esküvőtök, amit Ti és vendégeitek sokáig fognak emlegetni egy-egy összejövetel alkalmával.

Ceremóniamesterként a násznépet tájékoztatom azokról a dolgokról, amelyeket ti szeretnétek, hogy megtörténjenek az esküvőtökön pl. mikor legyen a gratuláció, csoportkép, nyitó-, menyasszony- és meglepetéstánc, vacsora, tortavágás stb.

Az esküvő napján a megérkezésemtől az ifjú pár támasza vagyok és próbálok reagálni a legkisebb kérésektől a nagyobb problémák elhárításáig. Nem vagyok harsány és túlzó, kedvességgel és határozottsággal szót értek a vendégekkel és a szolgáltatókkal egyaránt. Nem szerepelek túl, nem adok elő egy teljes stand-up comedy műsort, hiszen a nagy nap csak RÓLATOK szól, a vendégek is csak miattatok jöttek.

Ez a nap az igazi NAGY NAP. Minden pillanatot örökké az emlékeinkbe szeretnénk vésni. Ilyen és ehhez hasonló (másoknak jelentéktelennek tűnő) élményekre is oda kell figyelni az esküvőtökön.

Ahhoz, hogy minden az álmaitok szerint alakuljon, ebben tudok én segíteni.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltató stílusa
  • Hölgy ceremóniamester
  • Modern stílus - ceremóniamester
  • Visszafogott stílus - Moderátor

Kapcsolat - Elérhetőségek