Bulimester Várallyai Ottó

2310 Szigetszentmiklós
Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó Bulimester Várallyai Ottó

Bulimester Várallyai Ottó - "Nem szobanövény, nem vőfély és egész más, mint egy ceremóniamester!"

 

Kedves Ifjú Pár!

 

Amikor úgy döntöttem, hogy főállású esküvőirányító leszek, az alábbiak mentén született meg a Bulimester fogalma és mindaz, amit a szó takar:

Összpontosítottam a tapasztalataimra!
– Használtam, ami hasznos!
– Eldobtam, ami haszontalan!
– Felmértem az igényeket!
– Hozzá adtam mindazt, amit csak én tudok...

ezzel elértem azt, hogy egy új szegmenst teremtettem és ezzel egyedül vagyok jelen az esküvőirányítói palettán. 

 

Minden bizonnyal egyetértetek velem abban, hogy egy esküvő olyan, mint egy díszletekkel, kosztümökkel megálmodott csodás színházi előadás, és mint minden darabnak, ennek is vannak fő- és további szereplői. De kell lennie egy rendezőnek is, aki átfogja, átlátja, koordinálja és irányítja az eseményeket.

11 éves koromtól szórakozatom a körülöttem élőket és hozok vidám perceket játékokkal, vagy egyéb programokkal. 1995 óta foglalkozom esküvőkkel, minden tekintetben szem előtt tartva a XXI. századi igényeket. Ezek az elvárások hívtak létre egy új stílust az esküvőirányítás palettáján, aminek alapjait 2019-ben fektettem le. Ez egy új arculata a szegmensnek, ami nem a szobanövény kategória, nem vőfély és egész más, mint egy ceremóniamester. A "Master of party", magyarul a "Bulimester" az, aki egész este gondoskodik a jó hangulatról, együttműködve a zenészekkel, Dj.-vel, hogy a lagzi valóban felejthetetlen élmény maradjon. 

 

Közvetlen, de határozott stílusom van, mély tónusú orgánummal, melyet mosolyom, humorom és „bulimesteri” énem foglal magába. Nem dohányzom, nem élek drogokkal és munka közben nem fogyasztok alkoholt. Beszélek angolul és szükség, vagy igény esetén a külföldi vendégekkel is beszélgetek, de angol nyelven nem vállalok műsorvezetést.


Szem előtt tartva a megbeszélteket, megfelelő figyelmességgel, improvizációs és helyzetmegoldó készséggel koordinálom az eseményeket, rugalmasan igazodva a körülményekhez, násznéphez. Figyelek rátok, a násznép igényeire és a programtervben szereplő időpontokra, de szükség esetén módosítom a benne foglaltakat. Házigazdaként foglalkozom a vendégekkel, összehangolom a szolgáltatókat, ezek mellett tájékoztatok, irányítok, a játékokat levezetem, az eseményeket felkonferálom.
Ezek az általános dolgok, amit bárki elmondhat magáról. Nekem viszont jópár ötlet van a tarsolyomban, hogy különlegessé tegyem a lagzitokat. Erről bővebben a személyes talalkozónk alkalmával fogok beszélni, hiszen ez az én "know how"-m, vagyis az a szakértői plusz, amiről a referenciáim tanúskodnak a honlapomon.


Hogy kiderüljön, milyen elképzeléseitek vannak, egy kötetlen személyes találkozó alkalmával, vagy telefonon, esetleg egy messengeres videóhívás alkalmával szeretném megbeszélni a várható teendőket, hogy az alapján tudjak ajánlatot adni!

Ha számotokra fontos a tapasztalat, a karizmatikusság, és bizalmat ad olyan párok véleménye, akik már élvezik az életreszóló emlékeket, keressetek meg egy ár-értékarányos, valamint színvonalas eseményekkel gazdagított esküvő árajánlatáért!

Várallyai Ottó -  Az ország első esküvői bulimestere

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltató stílusa
  • Modern stílus - ceremóniamester
Kapcsolat - Elérhetőségek