Jakab Zoltán Ceremóniamester

1173 Budapest
Jakab Zoltán Ceremóniamester Jakab Zoltán Ceremóniamester Jakab Zoltán Ceremóniamester Jakab Zoltán Ceremóniamester Jakab Zoltán Ceremóniamester Jakab Zoltán Ceremóniamester Jakab Zoltán Ceremóniamester Jakab Zoltán Ceremóniamester

Kedves Ifjú pár!

 

Jakab Zoltán vagyok, számos boldog házaspár ceremóniamestere, akikkel közösen jó hangulatú és stílusos eküvőket valósítottunk meg.

 

A kezdeti szakaszban tanácsokkal látlak el benneteket, hogy az utolsó napokban is élvezhessétek a készülődést, kapkodás nélkül. Rám mindig számíthattok! Arra törekszem, hogy minél jobban megismerjelek titeket, így az igényeiteket és stílusotokat figyelembe véve, személyre szabottan alakíthatom mondanivalómat. Számomra az egyediség és a ti egyéniségetek számít, így fog valóban rólatok szólni a nagy nap!

 

Teljeskörűen jelen vagyok a rendezvényen és a programokat úgy alakítom, hogy zökkenőmentes legyen az este, biztosított legyen a jó hangulat, az önfeledt szórakozás és a pörgős buli.

Budapestet és Székesfehérvárt tartom otthonomnak, de országosan vállalok felkéréseket. Ha Ti is olyan esküvői ceremóniamestert kerestek, akire minden helyzetben számíthattok és leveszi a vállatokról a terhet a nagy napon, keressetek bizalommal!

 

Néhány ifjú pár véleménye a Facebook oldalamról:

 

"Csak egyet mondhatunk: Zoli nélkül nem sikerült volna ilyen fantasztikusan az, amit megálmodtunk.

Az elejétől a végéig számíthattunk rá, fordulhattunk hozzá. Magabiztos kézzel fogta össze a szolgáltató csapat többi tagját. Az esküvő után pedig a vendégek részéről is csupa elismerés illette!

Zoli olyan típus, aki összehozza az embereket a környezetében - ez az adottság keveseknek adatik meg. Emellett mindig jókor van jó helyen, humoros, amikor annak kell lennie, de visszafogott, ha arra van szükség. Egy bizonyos: mindig figyelmes!

Csak ajánlani tudjuk őt! Csodás ceremóniamester!" /Subert Balázs


"Egyértelműen legjobb döntésünk volt, hogy Zolit választottuk ceremóniamesterünknek!

Ahogy velünk, úgy a vendégekkel is egyből megtalálta a közös hangot és mindenben hozzánk és a kívánságainkhoz igazodott. Szerencsére egyből vevő volt a Halloweeni témájú esküvőnkhöz és szuper ötleteket adott az elképzeléseink megvalósításához. A spontán helyzeteket nagyon jól kezelte, emiatt egy percig sem kellett idegeskednünk. A násznép külön értékelte, hogy nem a szokványos játékokat hozta és kellő humorral megspékelte.

Hihetetlenül hálásak vagyunk Neki, hogy még tökéletesebbé tette a nagy napunkat és egy szuper baráttal lettünk gazdagabbak!

Tiszta szívből ajánljuk olyan pároknak, akik megbízható, közvetlen, energikus és karizmatikus ceremóniamestert keresnek a nagy napjukra!" /Simon-Petrényi Emese


"Zoli a kezdetekről fogva nagyon profi és kedves volt velünk, már az első találkozásnál láttuk, hogy nagyon tapasztalt és, hogy jó kezekben leszünk. Minden apró részletre odafigyel, így a szervezésben is sok mindenben segített nekünk, sok apró részletre felhívta figyelmünket. Az esküvő napján minden nagyon gördülékenyen ment, határozattan tartotta magát a megbeszélt tervhez, de a váratlan új helyzeteket is jól tudta kezelni. Köszönjük neki, hogy az esküvőnk napján mindent profin kézben tartott és mi el tudtuk engedni magunkat és élvezni a pillanatot. Örülünk neki, hogy őt választottuk és mindenkinek csak ajánlani tudjuk." /Kurucz Zsuzsanna


"Kedves Zoltán! Az örömanya jogán szeretném megköszönni Önnek azt a kedvességet, szívélyességet, figyelmet és teljes odaadást, amit a fiatal pár felé tanúsított. Az egész rendezvény lebonyolítása professzionalimusról, hihetetlen alázatról és abszolút lelkiismeretességről árulkodott. Ez számomra már önmagában is elég lenne ahhoz, hogy hálás legyek. Azonban az, ahogyan a szervezés egész folyamatán végig kísérte a lányomékat, hogy mindig ott volt a háttérben, biztonságot nyújtva, bármikor kereshették és a kérdéseikre választ is kaptak... ez több volt, mint ami elvárható lett volna. A "gyerekek" nagyon sokat meséltek Önről és a "munkakapcsolatuk" (elnézést kérek a rideg kifejezésért) alakulásáról. Amikor alig pár alkalom után a hangjukból melegség, bizalom és biztonság sugárzott, tudtam hogy nagyon jól választottak. Ezt bizonyította az, amit azon a csodálatos napon tapasztaltam. Nem tudom eléggé megköszönni, hogy az annyira várt napjukat igazán teljessé tette kedves személyiségével és odaadó támogatásával. Amit viszont mindennél jobban köszönök, hogy megtisztelte őket baráti támogatásával. Ez az esküvő Ön által és Önnel volt teljes.

További sok sikert, örömöt kívánok ehhez a nem egyszerű, mégis felemelő szerephez. És mindehhez jó egészséget. Köszönjük!" /Szántai-Kiss Gabriella


 

A további véleményeket és referenciákat honlapomon és Facebook oldalamon találjátok. Keressetek bizalommal :)

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltató stílusa
  • Modern stílus - ceremóniamester
Több nyelvű ceremónia
  • Idegen nyelvű szolgáltatás nincs
Kapcsolat - Elérhetőségek