Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető

6700 Szeged
Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető Karajkó-Németh Marietta szertartásvezető

Karajkó-Németh Marietta vagyok, szertartásvezető, kommunikációs szakember. Talán mondanom sem kell, kislánykorom óta elvarázsolt az esküvők csodálatos világa, így hát elkötelezettségemet a szakmai tudásommal fűszerezve ötvöztem e két szerelmemet: az esküvőt és a kommunikációt.

 

Több mint tíz éve dolgozom televízióban. Műsorvezetőként számtalan éles helyzetben kellett már helyt állnom, kamerák és közönség előtt, stúdióban vagy színpadon megszólalnom, saját vagy mások gondolatát átadnom. Az írás a mindennapi munkám része, így ebben a szerepben, szertartások szövegének alkotásával és tolmácsolásával, mindkét oldalam megmutathatom.

 

Szertartásvezetőként látni, érezni, hogy két ember egy életre örök köteléket sző: megható és felelősségteljes érzés egyszerre. Megtisztelő az a bizalom, melyet párjaimtól kapok akkor, amikor szerelmük történetébe beavatnak, hogy általam éljék újra a kezdetektől a nagy napig tartó közös útjukat.

 

Szakmai múltam a garancia arra, hogy a legjobb minőségben, kellemes orgánummal, tiszta, artikulált beszéddel, profi módon álljak a párok elé egy-egy esküvő celebrálásakor. Teszem mindezt teljes odaadással, mert hiszem, ha csinálok valamit, azt csakis “szívvel-lélekkel” érdemes. A mottóm is ez, mind a magán-, mind a szakmai életemben.

 

Hitvallásom

 

Egy nap csak egy szertartást vállalok, mert számomra is Nagy Nap a Tiétek!

 

Ha nem a szokványos forgatókönyvben gondolkodtok, mert fontos Számotokra a személyre szóló ceremónia, kettőtök történetéről, szeretettel várom megkereséseteket! Minden álmotok megvalósítjuk!

 

Szívvel-lélekkel
Karajkó-Németh Marietta

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Több nyelvű szertartás
  • Idegen nyelvű szolgáltatás nincs.
Kapcsolat - Elérhetőségek