Bak Barbara Szertartásvezető

Nyíregyháza
Bak Barbara Szertartásvezető Bak Barbara Szertartásvezető Bak Barbara Szertartásvezető Bak Barbara Szertartásvezető Bak Barbara Szertartásvezető Bak Barbara Szertartásvezető Bak Barbara Szertartásvezető Bak Barbara Szertartásvezető Bak Barbara Szertartásvezető Bak Barbara Szertartásvezető

 

 

Bak Barbara vagyok, okleveles szertartásvezető. Célom, hogy a jegyespárok számára igazán emlékezetes, megható, szívhez szóló szertartást adjak elő, mellyel szebbé tehetem az egyébként is csodálatos “ Nagy Napot”. Már kisgyermekként is rendszeresen szavaltam és prózákat mondtam. A szövegek előadása iránti szeretet az évek múlásával sem csökkent, mondhatnám: a rabjává váltam. Ezért is gondolom azt, hogy szertartásvezetőként magabiztosan kijelenthetem: a munkám szerelmese lettem! Hihetetlen boldogsággal tölt el, amint a szerelmesek szemében látom azt a mérhetetlen boldogságot, amely a szertartásom során, egyre csak nő és nő, hiszen beszédemet személyre szabottan írom, ami csak Róluk szól.
 

Amennyiben érzel egy kis szimpátiát irántam, keress bizalommal, és egy személyes találkozó keretén belül megbeszélhetjük a részleteket, hogy hogyan is tudom igazán egyedivé tenni a Ti esküvői szertartásotokat!
 

Szeretettel: Barbi

 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek