Tiszta Szívvel_szertartásvezetés

6000 Kecskemét
Tiszta Szívvel_szertartásvezetés Tiszta Szívvel_szertartásvezetés Tiszta Szívvel_szertartásvezetés Tiszta Szívvel_szertartásvezetés Tiszta Szívvel_szertartásvezetés Tiszta Szívvel_szertartásvezetés Tiszta Szívvel_szertartásvezetés Tiszta Szívvel_szertartásvezetés Tiszta Szívvel_szertartásvezetés Tiszta Szívvel_szertartásvezetés Tiszta Szívvel_szertartásvezetés Tiszta Szívvel_szertartásvezetés

Tóth Szilvia szertartásvezető

Szeretettel köszöntelek bemutatkozó oldalamon! 

Tóth Szilvia okleveles szertartásvezető vagyok. Remélem, hogy ha a következő sorokat elolvassátok, akkor a TI szertartásvezetőtök leszek!

Számomra fontos, hogy a jegyespárokkal, veletek:

  • ismerjük meg egymást
  • beszélgessünk
  • szerelmetek életét meséljétek el nekem, melyből megszületik a rátok szabott szertartás szövege, mely csak a Tiétek, nektek szól 
  • zenék közös kiválasztása
  • egyedi emléklap készítése nektek, veletek 
  • ceremónia menetrendjének kialakítása 
  • lakatceremónia, kötélceremóni, olajfaceremóni különleges tálalása, levezetése
  • a nagy napon támaszotok lenni mosollyal, nyugalommal

Főállásban pedagógusként dolgozom és újságíróként is tevékenykedem. Gyermekkorom óta vonz a színjáték, a szónoklatok, a prózai szövegek és a szerelmes versek világa. Ifjú felnőttként színjátszókör tagja voltam, számos versenyről hoztam el a jól megérdemelt győzelmet. Ez a közszereplés felnőtt koromban is megmaradt és jelenleg is aktívan tevékenykedek. Számos rendezvény és konferencia háziasszonya vagyok. Az elmúlt két évben azonban a vírus minden lehetséges szereplést bezárt előttem. De a körülöttem kialakult nyugalom lehetőséget adott arra, hogy egy régen vágyott képzést teljesítsek, elvégeztem a Szertartásvezetői tanfolyamot. Így lettem szertartásvezető. Az elmúlt évek tapasztalatait mind a szertartásokba irányítom. 

 

A magyarázat, hogy miért engem válasszatok: 

 

A házasságkötő termekben a polgári ceremónián elhangzott szövegek formálisak, sablon szövegekkel tűzdeltek, mellyel az ifjú pár nem tud azonosulni, hiszen nem róluk szól. Éppen ezért dönt egyre több jegyespár szertartásvezető mellett, aki a párra formálja a szöveget.

 

Ha szeretnétek, hogy esküvőtök ne csak a helyszínben, dekorációban legyen rendkívüli és felejthetetlen, hanem tartalmában is, akkor fontos, hogy a szertartás levezetésében is a legjobb embert válasszátok! 

 

Mit is jelent számomra ez a szó "szertartásvezető". Nekem egyenlő a szerelemmel, a Ti boldogságotokkal.

 

 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Több nyelvű szertartás
  • Idegen nyelvű szolgáltatás nincs.
Kapcsolat - Elérhetőségek