Diószeghy Adrienn esküvőszervező, szertartásvezető

6000 Kecskemét
Diószeghy Adrienn esküvőszervező, szertartásvezető Diószeghy Adrienn esküvőszervező, szertartásvezető Diószeghy Adrienn esküvőszervező, szertartásvezető Diószeghy Adrienn esküvőszervező, szertartásvezető Diószeghy Adrienn esküvőszervező, szertartásvezető Diószeghy Adrienn esküvőszervező, szertartásvezető

Diószeghy Adrienn vagyok esküvőszervező és szertartásvezető.

 

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a munkám mellett mindig is ott bújkált bennem egy fiatalkori "Álmom"  az Esküvők varázslatos  légköre, rendezése, szervezése, illetve levezetése.  Számomra fontos a kommunikáció és az emberek iránti tisztelet és szeretet.

 

Munkám során boldog emberekkel találkozom, akik életük legszebb napjára készülnek, így ez engem is olyan boldogsággal tőlt el, hogy egész évben lendületesen tudok dolgozni, hisz azt csinálhatom, amit szeretek.

 

Ügyfeleim "Álmait-Elképzeléseit" szeretném összhangba hozni a meghitt pillanatok egészével, az ötletdús témaválasztásokkal, továbbá programtervezés, ruhapróba, dekoráció, gasztronómia területeket felölelve, színessé tenni a legutolsó és legapróbb részletekig.

 

Boldog vagyok, hogy a szeretettemmel, munkámmal, másoknak örömet, életre szóló élményt adhatok nap mint nap, s most már közösen valósíthatjuk meg, az Álmaitokat...

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Több nyelvű szertartás
  • Idegen nyelvű szolgáltatás nincs.
Kapcsolat - Elérhetőségek