Kelemenné Petró Erika Helga Szertartásvezető

4200 Hajdúszoboszló
Kelemenné Petró Erika Helga Szertartásvezető Kelemenné Petró Erika Helga Szertartásvezető Kelemenné Petró Erika Helga Szertartásvezető Kelemenné Petró Erika Helga Szertartásvezető Kelemenné Petró Erika Helga Szertartásvezető Kelemenné Petró Erika Helga Szertartásvezető Kelemenné Petró Erika Helga Szertartásvezető Kelemenné Petró Erika Helga Szertartásvezető Kelemenné Petró Erika Helga Szertartásvezető

Kedves Jegyespár!

 

Kelemenné Petró Erika Helga okleveles szertartásvezető vagyok. 

Már gyermekkoromban is elvarázsolt az esküvők csodálatos világa, s bár az élet más irányba sodort, de hálás vagyok a sorsnak, hogy néhány éve mégis ebbe a varázslatos világba kerültem szertartásvezetőként. Úgy érzem önmagamra találtam és a munkám egyben a hivatásom is lett. 

Igyekszem a Jegyespár életének legjelentősebb pillanatait meghitté és felejthetetlenné varázsolni egy szimbolikus szertartás keretein belül. Mivel nincs két egyforma Jegyespár, így két egyforma esküvő sincs, ezért a szöveget mindig az adott Párhoz igazítom, figyelembe véve az igényeiket. Ezáltal lesz esküvői ceremóniájuk egyedi és személyre szóló!

Állok rendelkezésükre a választott környezetben és időpontban, különleges helyszínen, ünnepnap vagy akár késői órában is!

Önök elképzelik és megálmodják a szertartást, én pedig segítek a megvalósításban! 

Keressenek bizalommal!

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek