Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető

4220 Hajdúböszörmény
Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető

Kedves Jegyespárok! 

 

Szegedi Veronika, okleveles szertartásvezető vagyok. Örülök, hogy rám találtatok!  Ha nem a Polgármesteri Hivatalban, hanem egy különleges, csodaszép külső helyszínen képzelitek el a legszebb napotokat, akkor én mint szertartásvezető örömmel közreműködöm az esküvőtökön. Ha olyan ESKÜVŐI SZERTARTÁST álmodtatok meg, amely csak Rólatok szól, keressetek bizalommal, mert számomra a Ti Nagy napotok a legfontosabb, legyen az  bárhol és bármikor!

 

 

20 éven át közreműködtem az esküvőkön mint szavaló, a hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatalban. Kommunikációs tapasztalataimat a helyi rádiónál szereztem ahol hosszú ideig ültem a mikrofon mögött, mint műsorvezető. Számomra nagy szerelem az esküvő, boldogság látni mennyire euforikus hangulatban vannak az ifjú párok, jó töltődni a pozitív energiájukkal. Minden egyes ifjú pár egyénre szabott szöveget kap tőlem, amit közösen formálgatunk hogy valóban azt halljátok a Nagy napotokon amit szeretnétek. Egy csapatként működünk hogy minden tökéletes legyen.

 

Az esküvői szertartás forgatókönyvétől, egyéni kívánságotok figyelembe vételével bármilyen formában eltérhetünk.

 

 

Az esküvőtök, amely csak Rólatok szól, ott és úgy, ahogy Ti szeretnétek!

 

Keressetek bizalommal!

 

Ne feledjétek: a Szerelem ÖRÖK!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek