Szentesi Zsuzsanna Esküvői Szertartásvezető

2500 Esztergom
Szentesi Zsuzsanna Esküvői Szertartásvezető Szentesi Zsuzsanna Esküvői Szertartásvezető Szentesi Zsuzsanna Esküvői Szertartásvezető Szentesi Zsuzsanna Esküvői Szertartásvezető

Szentesi Zsuzsanna vagyok, diplomás táncművész és okleveles szertartásvezető. Szeretem a hivatásom, mert az esküvői szertartásvezetés mindig boldogsággal tölt el, hiszen minden szertartás happy endel végződik.

Hogyan is lehetne másképp? Hiszen minden adott. Egy csodaszép helyszín, egy szerelmes történet és két varázslatos, szerelmes szív. Megirhatom a tündérmeséteket, egészen a megismerkedéstől az esküvő pillanatáig. És nemcsak én, hanem szeretteitek is részese lehet szerelmetek egymásra találásának, boldogságotok határtalanságának. Jó érzés részesévé válni fogadalmaitoknak, örõmkönnyeiteknek és a felszabadult nevetéseknek. 

Ti hogy képzelitek el az esküvői szertartásotokat? Inkább a hagyományos polgári szertartást szeretnétek vagy egy igazán különleges, egyedi ceremóniára vágytok? Szűk családi körben vagy inkább nagy baráti társasággal ünnepelnétek a "Nagy" napot.

Nálam nincsen lehetetlen. Földön, vizen, levegőben. Na jó, még a domboldalra is felmegyek veletek, ha azt szeretnétek, hogy az igenek ott hangozzanak el. Ti megálmodjátok es együtt megvalósitjuk. Ez az én küldetésem.

Ha egy meghitt, csodaszép ceremóniát szeretnétek akkor keressetek bizalommal az ország bármely pontjáról.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Több nyelvű szertartás
  • Idegen nyelvű szolgáltatás nincs.