Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar

6050 Lajosmizse Alsólajos major 224.
Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar

A mézeshetekről legtöbbször a valószínűtlenül kék tenger, fehér homokos part és pálmafák jutnak az ifjú párok eszébe. A nászút minősége azonban nem a választott úti cél távolságától függ. A lényeg, hogy az esküvő utáni napokat édeskettesben, romantikus helyszínen töltsétek, ahol kipihenhetitek az esküvőszervezés fáradalmait, feltöltődhettek és végre csak egymással foglalkozhattok. Nászutas csomagajánlatunk ezt kínálja Nektek.

 


Foglalható egész évben 3 éjszakára, a következő tartalommal:

-üdvözlő ital
-szállás, bőséges büféreggelivel

-nászutas meglepetés bekészítés a szobába érkezéskor
-fenséges gyertyafényes vacsorák
-éjszakai pezsgőfürdőzés édes kettesben
-1/4 óra lovaglás oktatással és 1 óra romantikus sétakocsikázás a tanyavilágban
-1 óra frissítő masszázs felnőtteknek
-2 órányi kerékpárbérlés GPS-útvonaltervvel és kincskereső séta a tanyavilágban GPS -szel
-nyáron a szabadtéri medence használata
-A családi wellness-részleg (pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna és kondicionáló szoba), fürdőköntös, a sport- és teniszpályák, a játszópark, a parkoló, valamint a szálloda teljes területén WIFI internet ingyenes használata


A fenti árak a hotelszobáknál és a főépületi lakosztályoknál kétágyas elhelyezéssel, a tornácos lakosztályoknál 4 fő esetén értendők.Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 18 év feletti vendégek esetén 400,- Ft/fő/éj.
A foglalás feltétele a részvételi díj 30%-ának befizetése a foglalást követő 1 héten belül.

Szobafoglalással kapcsolatban, illetve bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal Czakó Tamás recepcióvezető kollégánkhoz!

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek