KNIGHT Sofőrszolgálat

1181 Budapest
KNIGHT Sofőrszolgálat KNIGHT Sofőrszolgálat KNIGHT Sofőrszolgálat KNIGHT Sofőrszolgálat KNIGHT Sofőrszolgálat KNIGHT Sofőrszolgálat KNIGHT Sofőrszolgálat KNIGHT Sofőrszolgálat KNIGHT Sofőrszolgálat KNIGHT Sofőrszolgálat

KNIGHT Sofőrszolgálat, az éjszaka lovagja!

Klasszikus Sofőrszolgáltatás:

Ön autóval ment szórakozni, céges vacsorára, vagy üzleti találkozóra. Kollégánk Önt és autóját elfuvarozza a kívánt címre / címekre.

Abban az esetben, ha fáradt, vagy alkoholt fogyasztott hívjon minket bizalommal, és sofőrünk maximum 45 percen belül (Budapesten belül 15 – 35 perc) az Ön által megadott címre érkezik, ahonnan autójával biztonságban a megadott címre, címekre fuvarozza Önt, esetleg barátait is. Ne kockáztassa meg hazaúton jogosítványát, mások és saját maga épségét, az autóját már nem is említve.

Állunk szíves rendelkezésére az alábbi elérhetőségünkön: + 36 30 8 79 79 39

Cégünk rendelkezik felelősségbiztosítással.

 

Nappali (úgynevezett hozom viszem) szolgáltatásainkat jellemzően flottakezelők, márkaszervizek, kereskedések részére alakítottuk ki:

 

Szolgáltatásunkat megrendelheti Budapesten, illetve Pest megyén belül hétfőtől – péntekig, a megbízást megelőzően legalább 24 órával írásban. Legyen szó kötelező szervizről, gumicseréről, netán belföldi vagy külföldi útról.
Biztosítunk ügyfeleink részére sofőrt nappali megrendelés esetén is. Vállaljuk régi autó leadását, vagy új autó átvételét és ügyfélhez való szállítását.

 •  téli – nyári gumicseréhez autó mozgatása,
 •  kötelező szervizre történő szállítás,
 •  új gépkocsi átvétele,
 •  régi gépkocsi leadása,
 •  csereautó ki és visszaszállítása.

Lehetősége van egész napos belföldi vagy, külföldi útjához sofőrt kérni. Kollégánk alkalomhoz illő öltözetben jelenik meg. Amennyiben Ön autóra is igényt tart a személyi sofőr mellé, előzetes egyeztetést követően egyedi ajánlatot küldünk. Rendezvényekre, céges eseményekre előzetes egyeztetést követően kollégáink a kért létszámban megjelennek, vendégeiket szállítják, vagy akár a vendégek autóit a parkolóban leparkolják.

 

 

Transzfer szolgáltatás:

 

Transzfer szolgáltatásunkat megrendelheti a hét minden napján az indulást megelőzően legalább 24 órával telefonon. Előrendelésre is van lehetőség központi számunkon vagy email-es elérhetőségünkön.

Lehetősége van reptéri transzfert kérni budapesti, de akár európai városok repterére is. Szolgáltatásunkat ajánljuk azon kedves ügyfeleink részére, akik szeretnék megspórolni az átszállásokat illetve repülőtéri várakozásokat. Kérjen, egyedi ajánlatot az alábbi elérhetőségeink egyikén, állunk szíves rendelkezésére.

 

Business szolgáltatás:

 

 

Üzleti útra utazik, ahol fontos, hogy az autóban még a tárgyalásra készülhessen? Számunkra nem jelent gondot. Kérjen, autójához több órára, alkalomszerűen, vagy akár rendszeresen sofőrt.
Kollégánk a biztonságot szem előtt tartva gyakorlottan vezet le több száz kilométert egyhuzamban. Mindegy, hogy Ön magánszemély vagy cég, állunk rendelkezésére.

 

Exkluzív szolgáltatás:

 

Exkluzív szolgáltatásunk megrendelése esetén biztosítjuk Önnek a gépjárművet és a Sofőrt is egyaránt, melyet alkalomhoz illően Ön választhat ki.

Legyen szó esküvőről, vagy csak egy impozáns megjelenésről ahová Ön egy szép autóval, sofőrrel kíván megérkezni.

Autós partnereink révén lehetősége van akár prémium kategóriás gépjárművek közül is választani.

 

Szolgáltatásunkat megrendelheti belföldön és külföldön egyaránt a nyitvatartási időben az alábbi elérhetőségeink egyikén:

 

Mobil: + 36 30 8 79 79 39
Email: info@knightsofor.hu

 

További szolgáltatásaink:

 • Éjszakai sofőrszolgáltatás
 • Nappali (hozom-viszem) szolgáltatás
 • Repülőtéri transzfer
 • Business szolgáltatás
 • Exkluzív szolgáltatás
 • Esküvő – céges rendezvény

 

Üdvözlettel: KNIGHT Sofőrszolgálat

 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek