Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark Sipito Pihenőpark

Varázsoljátok csodálatossá esküvőtöket, és nyűgözzétek le násznépet a Sipito Pihenőparkban megrendezett esküvőtökkel.  Milyen lenne, ha elképzelnéd álmaid esküvőjét, és pontosan úgy valósulna meg, mint a filmekben, vagy gyermekkori álmaidban? 

 

Sipito Pihenőpark a Gerje természetvédelmi terület mellett, az erdő közepén található. A csendet és nyugalmat árasztó létesítmény biztonságos, elzárt, parkosított környezetben, 10 hektáros területen. Budapesttől 45 km-re található és könnyen megközelíthető a M4-es autópályán. 

Fontos számunkra, hogy az itt eltöltött idő minden pillanatát ki tudják élvezni vendégeink, ezért egy napon egyetlen rendezvény lebonyolítását vállaljuk.

 

Kb. 100 főig szállást biztosítunk különböző típusú szálláshelyekkel, az ifjú párnak külön felújított apartman áll a rendelkezésére a készülődéshez.

Több mint 20 évnyi esküvőszervező és vendéglátó tapasztalattal rendelkezik helyszínünk.

 

2 rendezvény helyszínnel rendelkezünk.

 • Nádas termünk a kisebb esküvők kedvelt helyszíne, kb. 65 fő befogadására alkalmas vintage stílusú, fűthető és hűthető, mely akár téli időszakban is csodás helyszíne lehet esküvőtöknek. 
 • Nagyobb rendezvény termünk, pedig akár 140 főt is vendégül láthat, áprilistól október végéig (időjárástól függően). A termen  belül külön zenekaroknak illetve dj-nek elkülönített emelvény és nagy tánctér található. A bárpultban a jó hangulathoz szükséges italok kérhetők felszolgálóinktól. Hidegebb idő esetén fűtést is meg tudjuk oldani, előzetes egyeztetés alapján.

A szertartás is megrendezésre kerülhet parkunkban. 

 

Segítünk megtervezni és megalkotni álmaitok esküvői dekorációját, de előre egyeztetve külső szolgáltatóval is megoldható.

 

Saját konyhánk bőséges menü választékot kínál, a magyaros ízeket kedvelőknek,  de speciális igényeket is figyelembe tudunk venni.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás
 • Egyházi esküvői szertartás
Szabadtéri lehetőségek:

Parkunk hatalmas erdős, zöld területen található játszótérrel és fotózáshoz alkalmas résszel.

 

A szertartás is megrendezésre kerülhet parkunkban, egy kis tavacska partján, lombos fák árnyékában. Hivatalos szertartás megtartására is van lehetőség, előzetesen egyeztetve a pilisi anyakönyvvezetőkkel. Rossz idő esetén a szertartás lebonyolítására kisebb rendezvénytermünk rendelkezésre áll. 

 

 

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Nádas terem 65 30 0
Rendezvényterem 140 0 0
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  65
  Svédasztalos kiszolgálás:
  30
  Állófogadás:
  0
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  140
  Svédasztalos kiszolgálás:
  0
  Állófogadás:
  0
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
(Minimális létszám: 30 fő)
Helyszín jellege
 • Rendezvényterem
Igénybe vehető technikai eszközök:

A helyszínen tartott szertartás esetén hangosítást (technikai berendezés és technikus) tudjuk biztosítani, előzetes egyeztetés alapján. 

Egyéb technikai eszközöket nem biztosítunk, de az  áramvételi lehetőség minden teremben biztosított  a DJ-k és a zenekarok részére. 

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín csak éttermi szolgáltatásokkal (cateringgel) együtt vehető igénybe.

Szállás a helyszínen:

Akár 100 főig szállást biztosítunk különböző típusú szálláshelyekkel, az ifjú párnak külön felújított apartman áll a rendelkezésére a készülődéshez.

 

Classic economy kétágyas szoba:

 

Ebből a kétágyas szobából szállásunkon 16 darab szoba áll rendelkezésre, két különálló egyszemélyes ággyal, saját fürdőszobával, igény esetén mindegyik szoba pótágyazható. 

Mozgássérült vendégek részére speciális szobákat kínálunk.

 

Családi szobák, faházak:

 

Ebből a szoba típusból három darab található meg  Parkunk területén. Egy darab 11 fős, egy 10 fős és egy 6 fős.

 

A 11 fős faház galériás kialakítású 2 különálló hálószobával rendelkezik, amelyekben franciaágy található és egy pótágy, illetve a galéria rész is ágyazható, amely egy kétszemélyes pótággyal és egy egyszemélyes pótággyal készíthető elő,   saját fürdőszobával. 

 

10 fős faházunk szintén galériás kialakítású, 1 különálló hálószobával egy franciaággyal és egy pótággyal, illetve a galéria rész is ágyazható, ahol három egyszemélyes ágy található, saját fürdőszobával. 

 

6 fős apartmanunkban 1 szoba található, amely egy franciaággyal, három egyszemélyes ággyal és egy pótággyal rendelkezik. 

 

Ezek a szobáink terasz kapcsolatosak.

 

Nászutas faház:

Az ifjú pár részére  egy külön apartmant biztosítunk, ahol romantikus környezetben tölthetik el nászéjszakájukat, kipihenve az este fáradalmait.

Esküvői mintamenük

Menü és Ital plusz infók:

Aktuális csomagajánlatunkat e-mailben elküldjük Nektek. Keressetek bizalommal az info@sipito.hu-n.

Parkolás
Parkolás:

A parkolási lehetőség ingyenes és körülbelül 100 autó számára elegendő helyet tudunk biztosítani. A Park területén 24 órás portaszolgálat van.

Tanácsadás, szervezés:

Dekorálást mi magunk is vállalunk, de külső szolgáltatóval előre leegyeztetve egyénileg is megoldható. 

Szerződéskötés után segítünk szolgáltatókat keresni, és ajánlunk jó szívvel olyanokat, akik már bizonyították, hogy minőségi munkát végeznek. Legyen szó dekorációról, zeneszolgáltatásról, fotósról, tortáról. 

A SIPITO Pihenőpark Budapesttől 45 km-re Pilisen található, és könnyen megközelíthető az újonnan átadott M4-es autópályán keresztül gépjárművel. 

Kapcsolat - Elérhetőségek