Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok Panoráma Birtok

 

Esküvő a domboldalon!

 

A madárcsicsergős erdő közepén, közel 1 hektáros területen elhelyezkedő épületegyüttest hatalmas park öleli körbe. Anno nem véletlenül kapta a hely a Panoráma elnevezést, hiszen parkjából kitekintve ellátni Győrig, egészen lenyűgöző kilátás tárul a látogatók elé.

 

A birtok elhelyezkedéséből adódóan kiváló választás lehet azon ifjú párok részére, akik a nyüzsgő városi forgatagon kívül, de mégis elérhető közelségben, természet közeli helyszínen szeretnék megünnepelni életük Nagy Napját.

 

Az esküvő szervezésének egyik legfontosabb lépése a helyszín kiválasztása. Amikor lakodalom helyszínt választunk, figyelembe kell vennünk a hely adottságait, elhelyezkedését, az étterem befogadó képességét, a helyszíni szálláskapacitást és nem utolsó sorban a szolgáltatás minőségét.

 

A Panoráma Birtokon a vendégek fogadására két különböző férőhelyi adottságokkal rendelkező terem áll rendelkezésre: a központi épületben 140 főig, a kastélyban található rendezvénytermünkben 80 főig vállaljuk lakodalmak lebonyolítását.

 

A birtok több pontja is tökéletes lehetőséget ad szabadtéri szertartás megtartására. Csodálatos panorámával rendelkező teraszaink és a kastély előtt található kerti tavunk partján igazi romantikus környezetben van lehetőség égbe kiáltani a boldogító igent.

 

Az esküvőre érkező vendégek kényelmes elszállásolása érdekében több lehetőség közül is választhatnak a párok, így Birtokunk egyszerre 112 főnek biztosít szálláslehetőséget.

A kastélyban található 4 db, egyenként 45 négyzetméteres teljesen felszerelt apartman tökéletes szállásmegoldást nyújt a kényelem és a romantika szerelmeseinek.

Panziónk összkomfortos szobáiban 43 főnek tudunk kényelmes szállást biztosítani.

A birtokot körülölelő 17 db kisházból álló üdülőfalu 51 fő befogadására képes.

 

Közel 10 éve aktív szereplői vagyunk az esküvői szolgáltató piacnak, ebből adódóan összeszokott csapattal, széles körű rendezvényszervezői tapasztalattal tudjuk igazán felejthetetlenné tenni életed Nagy Napját a Panoráma Birtok tulajdonosaiként.

Kérdéseivel, kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Panoráma terem 140 140 300
Villa Panoráma terme 80 80 90
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  140
  Svédasztalos kiszolgálás:
  140
  Állófogadás:
  300
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  80
  Svédasztalos kiszolgálás:
  80
  Állófogadás:
  90
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Hotel
Különlegességek, a helyszín által kínált egyéb esküvői szolgáltatások:

A helyszínt érintő dekorálásban sokéves tapasztalattal rendelkezünk.

Vendégeink széles palettáról választhatnak színvilág, stílus tekintetében, legyen szó asztaldíszről, asztali futóról,  szalvétáról, székszoknyáról, gyertyás díszekről, fotósarokról, boldogságkapuról, állványról, és természetesen virágokról.

Igénybe vehető technikai eszközök:

Projektor vetítővászonnal

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín csak éttermi szolgáltatásokkal (cateringgel) együtt vehető igénybe.

Szállás a helyszínen:

Panzió szobáink zuhanykabinos fürdőszobával rendelkeznek, hűtővel, TV-vel, éjjeliszekrénnyel és komóddal felszereltek. A panzió egész területén korlátlan WFI hálózat szolgálja vendégeink kényelmét.

 

A Villa Panoráma apartmanjai amerikai konyhával, egy franciaággyal, egy kihúzható kanapéval, TV-vel és saját fürdőszobával rendelkeznek. Az apartmanház teljes területén elérhető a WIFI hálózat.

Italfogyasztás:

Italcsomag összeállítása kérhető.

Esküvői mintamenük

Menü és Ital plusz infók:

Tálszervizes felszolgálás, büfé jellegű éjféli vacsora, italcsomag

Parkolás
Parkolás:

A Panoráma Birtok saját parkolóval rendelkezik, melyet vendégeink díjtalanul vehetnek igénybe.

Tanácsadás, szervezés:

Már az esküvő lebonyolítását megelőzően is örömmel állunk az ifjú párok rendelkezésére. Bizalommal fordulhatnak hozzánk, bármilyen kérdés merül fel a szervezés során. Szívesen ajánlunk szolgáltatókat, legyen szó zenéről, fotózásról vagy ceremóniamesterről.

Kapcsolat - Elérhetőségek