MadKert

1106 Budapest Maglódi út 47.
Sajnáljuk, de a(z) MadKert már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Villa Fontaine
Villa Fontaine
Budapest
A Villa Fontaine egy különleges ékszer Budán,mely csodás panorámájával és varázslatos hangulatával szolgál rendezvényhelyszínként.   A Villa bérlése magában foglalja: A teljes Villa és Villa kert kizárólagos használatát. Rendezvényszervezési szolgáltatásunkat a szolgáltatók ajánlásától a helyszíni koordinációig Menyasszony és vőlegény öltöző áll rendelkezésre. Előkészülési idő a cateringnek, dekornak és az egyéb szolgáltatóknak. Természetközeli kültéri szertartás helyszín. Rossz idő esetén szertartás megtartása a Villában. Lehetőség a kreatív fotózás megtartásához.
Duna Garden Étterem & Hotel
Duna Garden Étterem & Hotel
Budapest
Dodo's Restaurant by Duna Garden Hotel****, ahol álmai valóra válnak!   Éettermünk a festői Kis-Duna partján fekszik. A káprázatos panoráma, az elegáns étterem, a hangulatos terasz és figyelmes személyzetünk együttese teremti meg az esküvőt, amiről Ön és párja álmodik. Tudjuk, hogy minden esküvő különleges és egyedi, ezért arra törekszünk, hogy felejthetetlenné tegyük Önök számára ezt a napot. Fontosnak tartjuk, hogy vendégeik sokáig emlékezzenek erre az alkalomra, és barátaik előtt az Önök esküvője példaként éljen, amikor a saját esküvőjük szervezésébe kezdenek. Célunk, hogy levegyük a terhet az Önök válláról, és teljeskörű szolgáltatást biztosítsunk a tervezéstől a megrendezésig. A saját álmai és elképzelései szerint valósítjuk meg az Ön stílusát, megkönnyítve a mi tapasztalatainkkal, gazdagítva családja hagyományaival. Hívjon minket bármikor bizalommal, ha kérdése van!    
Tündérerdő Rendezvényközpont
Tündérerdő Rendezvényközpont
Budapest
Erdei esküvők, esküvői szertartások a természet templomában. Mondd ki az Igent-t a 300 éves szelídgesztenyefa alatt a Tündérerdőben!
Lurdy Rendezvény és Konferencia központ
Lurdy Rendezvény és Konferencia központ
Budapest
Esküvőhelyszínt keres? Vállaljuk esküvők akár teljeskörű lebonyolítását is. Catering-szolgáltatásunk teljeskörű, tehát a tervezést, a szervezést és a lebonyolítást is vállaljuk. Szakácsaink helyben készítik el az étlap fogásait, udvarias személyzetünk pedig gyakorlottan és profin szolgálja ki az Ön vendégeit. Az étlap, a felszereltség, a dekoráció, a személyzet mérete és minden más az Ön igényeihez szabható. Konferenciaközpontunkban leggyakrabban az alábbi rendezvényekhez kérnek catering-szolgáltatást:     Kávészünetek, kóstolók     Álló és ültetett fogadások     Üzleti ebédek     Díszvacsorák     Céges partik     Üzleti konferenciák     Születésnapok     Esküvők     Bankettek Ételeinket helyben készítjük, így a fogások nemcsak pazar ízvilágot képviselnek, de frissek és forrók is. Természetesen az Ön igényeihez és elképzeléseihez igazítjuk mind az étlapot, mind a kiszolgálást.
Belváros - Szalon
Belváros - Szalon
Budapest
Tartsa esküvőjét Budapest történelmi Belvárosában, a patináns Belváros Szalonban.   A helyszín központi elhelyezkedése egyedülálló lehetőséget biztosít, hiszen mindössze 2 percre található a Bazilika, 5 percre a Lánc-híd.   A Szalon két teremmel rendelkezik, melyekben 70 illetve 60 fő elhelyezése lehetséges.
Nordic Light Étterem és kávézó
Nordic Light Étterem és kávézó
Budapest
Budapest üzleti szívében, a XIII. kerületben, az Árpád híd pesti hídfőjének szomszédságában található a Nordic Light Irodaház épületegyüttese benne a Nordic Light Étteremmel. Az étterem kiválóan alkalmas 30 vagy akár 200 fős rendezvények lebonyolítására is.  A Nordic Light Étterem letisztult, modern, és elegáns megjelenésével impozáns és könnyen alakítható rendezvényteret kínál bármely céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőkhöz, bankettekhez. Az Étterem megközelítése közösségi közlekedéssel is igen egyszerű, mivel az Irodaház 3 percre található a Göncz Árpád Városközpont Metró megállójától, illetve az 1.-es villamos megállójától. A gépkocsival érkező vendégeknek a parkolás hétvégén a környező utcákban ingyenes, hétköznap vagy igény esetén az Étteremhez közeli nyitott fizető parkolóban van lehetőség parkolóhelyet foglalni. (Kb. 100 m) Elérhető szolgáltatások, lehetőségek  Vállaljuk a rendezvények, esküvők dekorációjának elkészítését, illetve kérés esetén, fényképész és videós kollégát is tudunk biztosítani. Megközelíthetőség Az étterem  Göncz Árpád Városközpont Metró megállótól illetve 1-es villamos megállótól 3 percre található Parkolási és szállás lehetőségek Szálláslehetőség a közelben: 1000 méterre Parkolási lehetőség a közelben: 50 méterre