Holiday Beach Budapest****

1039 Budapest Piroska u. 3-5.
Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest**** Holiday Beach Budapest****

ROMANTIKUS  KÜLÖNLEGES  FELEJTHETELEN ESKÜVŐI SZERTARTÁS ÉS GÁLAVACSORA

 

A szálloda Budapesten, de a város zajától távol, közvetlenül a Duna partján, a Római-parton várja a házasulandó párokat. A Holiday Beach Budapest Hotel**** már több, mint 10 éve szolgálja ki az ifjú párok igényeit, hogy közös életük első napját feledhetetlenül szép élménnyé varázsolja.

Az esküvő helyszíneként válassza a mediterrán hangulatú Duna parti grill teraszt, vagy a csodálatos panoráma kilátással rendelkező elegáns Nebro éttermünket és a vendégseregnek biztosan el fog állni a lélegzete a csodálattól.

Lehetőség van a polgári szertartás lebonyolítására zöld füves udvarunkon vagy valamelyik külön termünkben.

A vacsora lebonyolítását bízza nyugodtan gyakorlott szakembereinkre, akik a színvonalas kiszolgálást garantálják.

A vendégek hajnalig tartó önfeledt szórakozása miatt sem kell aggódnia, mert a megfáradt vendégeknek a szállodánk 51 szobája kínál nyugodt és gondtalan pihenést a nagy esemény után, a hotel zárt parkolójában pedig biztonságban tudhatják az autóikat.

Az ifjú párnak a hotel nászutas lakosztályát kínáljuk a nászéjszakára, másnap pedig igénybe vehetik wellness és fitness részlegünket, ahol masszázs, szauna, jacuzzi és uszoda áll a rendelkezésére. 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás
Szabadtéri lehetőségek:

Különleges élményt kínál a nyári kerti szertartás a virágpergola alatt kimondott boldogító igennel.

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Grill Terasz 150 150 150
Nebro Étterem 80 80 80
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  150
  Svédasztalos kiszolgálás:
  150
  Állófogadás:
  150
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  80
  Svédasztalos kiszolgálás:
  80
  Állófogadás:
  80
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Hotel
Egyéb szolgáltatások:

A több mint egyhektáros parkban fűtött élményfürdő, sport- és gyermekmedencék, fürdőház napozóterasszal és pool-bárral, szaunák, teniszpályák kaptak helyet.

 

Szállodánk wellness-centruma a kikapcsolódás és megújulás számos lehetőségét kínálja:

Fitnesz- és tornatermeinkben egyéni igények szerint szakemberek állítják össze az Ön edzésprogramját, beauty-farmunkon pedig vezető nemzetközi szépségápolási termékekkel dolgozó fodrászaink, kozmetikusaink és masszőreink hozzák Önt legjobb formájába.

Megjegyzések a termekről:

Üzleti- és tudományos konferenciák, találkozók, szemináriumok, tanfolyamok lebonyolítására, továbbá bankettek, nagyobb családi rendezvények befogadására négy, egyenként 80-100 fős, szekcionálható konferenciaterem áll rendelkezésre. A helyiségek business-center céljait is szolgáló korszerű audio-vizuális eszközökkel és tolmácskészülékekkel várják az üzleti és családi rendezvényeket.

 

Különleges elhelyezkedésű szállodánk, modern technikával felszerelt termeink, kiváló cateringünk, valamint tapasztalt és jól felkészült csapatunk együttesen a garancia az Ön rendezvényének magas színvonalú megszervezésére és lebonyolítására.

nbsp;

 

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín csak éttermi szolgáltatásokkal (cateringgel) együtt vehető igénybe.

Szállás:

Budapest egyik legszebb fekvésű, csendes övezetében, közvetlenül a Duna partján, a Római- parton várja igényes, pihenésre, sportolásra, testi és szellemi felfrissülésre vágyó vendégeit Budapest egyetlen hajóformájú szállodája, mely 51 igényesen berendezett szobával, 5 apartmannal szolgálja vendégei kényelmét.

Minden helyiség légkondicionált, allergiamentes, dohányzó vendégeink számára kijelölt dohányzó szobák , valamint mozgáskorlátozott szobák is rendelkezésre állnak.

 

 

Italfogyasztás:

Italcsomag összeállítása kérhető.

Esküvői mintamenük

 

 

Parkolás
Parkolás:

Szállodánk zárt parkolási lehetőséget kínál vendégeink számára. Buszok parkolása is megoldható.

Saját kikötönk alkalmas motorcsónakok és kishajók kikötésére. A szállodai szolgáltatások igénybevétele esetén az örzés biztosított.

Tanácsadás, szervezés:

Ceremóniamester-szolgálat,  különböző stílusú zenekarok
Koktélshow, tűzijáték. 
Kulináris különlegességek egyedi igények szerinti menüválaszték
éjféli ajánlatok.

Kapcsolat - Elérhetőségek