Hilton Budapest

1014 Budapest Hess András tér 1-3.
Sajnáljuk, de a(z) Hilton Budapest már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

SEMMI EXTRA ÉS EGY KIS KERT
SEMMI EXTRA ÉS EGY KIS KERT
Budapest
A SEMMI EXTRA és egy kis KERT Buda csodás csücskében, a III. kerületben vetette meg lábát és próbálja méltó utódjaként megállni helyét a legendás, és több generációt kiszolgáló RÉGI SÍPOS HALÁSZ kertnek.  Ideális esküvők, családi és nagyobb létszámú céges rendezvények lebonyolítására, különtermünk és kerthelységünk számos lehetőséget kínál a kivitelezéshez.     
Csónakház Mulató
Csónakház Mulató
Budapest
A Csónakház Mulató 1920-ban épült gerendás- faszerkezetű épülete közvetlen a Duna partján, a Római parton helyezkedik el.   Az épület csak 10 éve üzemel rendezvény helyszínként, 80 éven keresztül killboatoknak, csónakoknak volt otthona. Ma már műemlékként Budapest egy legszebb esküvői helyszíne, melyet soha nem felejtenek el az ide látogatók.   Cégünk üzemelteti a Pampas Argentin Steakhouse-t és a Box utcát, mely ma már La Pampa néven működik. Ezen éttermek adják a vendéglátás szakmai bázisát, személyzetét és garanciát nyújtanak a kifogástalan minőségre.   Filozófiánk: barátságos, segítőkész vendégüllátás, vidám. családias légkörben, ízletes ételekkel, észrevétlen kiszolgálással.   Nagyteremünk befogadóképessége 200 fő kör alakú asztalokkal, bárpulttal, tánctérrel egy légtérben. Emeleti Duna termünk befogadóképessége 90 fő kör alakú asztalokkal, bárpulttal, tánctérrel, dunai panorámás terasszal, muskátlikkal.   Kérjen ajánlatot Bába Pétertől, vagy egyeztessen időpontot házbejárással kapcsolatban.   Várjuk szeretettel!    
Griff Hotel
Griff Hotel
Budapest
  Kedves Jegyespár!   Szállodánk lassan 10 éve kiemelt figyelmet fordít az esküvői rendezvények lebonyolítására. Tapasztalataink alapján állítottuk össze menüsorainkat, melyek a teljes étkezésen kívül magukban foglalják a korlátlan italfogyasztás mellett a terem alap (fehér székszoknya választható színű masnival, színes asztal futó, vendégasztalonként 1-1 virágdísz, exkluzív szalvéta) díszítését is.   Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy méltón ünnepelhessék nálunk életük egyik legfontosabb napját.   A tőlünk kapott ajánlat akkor lesz teljes, ha egy személyes megbeszélés során bemutathatjuk a helyszínt és közösen kialakíthatjuk az Önök igényeinek legmegfelelőbb menüsort! -   "FIRST MINUTE" AKCIÓ! AMENNYIBEN A HELYSZÍN MEGTEKINTÉSE UTÁN 24 ÓRÁN BELÜL BEFIZETI A FOGLALÓT, 3% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!     Várjuk Önöket egy személyes megbeszélésre!                
Bonjour Café
Bonjour Café
Budapest
Nyáron akár 30 fős esküvők szervezését és lebonyolítását is vállaljuk. Kellemes teraszunkon, meghitt környezetben szeretnénk emlékezetessé tenni az esküvőjüket. Amiben tudunk segítünk, forduljon hozzánk bizalommal.  Igény szerint segíthetünk az esküvő megszervezésében is (díszítés, ételek, meghívók). Kemencénkben is meg tudjuk sütni az ételeket, de akár szendvicseket vagy pizzákat is lehet kérni.  Bármi ötlete van kérem keressen meg,nagyon rugalmasak vagyunk, hisz pontosan tudjuk mennyi apróságon múlik, hogy minden tökéletes legyen.  Egyedi csomagajánlatot állítunk össze, de a honlapon is fellelhető pár ajánlat.   
Melba Panoráma Étterem és Bár
Melba Panoráma Étterem és Bár
Budapest
A Melba Panoráma Étterem és Bár 2019-ben nyitotta meg újra kapuit a Marina parton. Kétségkívül rendkívüli hely ez egy rendkívüli étterem számára - egyik oldalról a csodás Duna-öböl és a kikötő, a másikon modern toronyházak veszik körül. Az étterem belső kialakítása art deco stílusú, elegánsan bútorozott, kiválóan alkalmas üzleti ebédek, találkozók, céges rendezvények számára, ugyanakkor családi események, esküvők helyszíneként is remekül szolgál. Az étterem bármilyen közlekedési eszközzel kiválóan megközelíthető, beleértve a kikötőbe hajóval, motorcsónakkal vagy egyéb vízi járművel érkezést. A parkolás az étterem vendégei számára ingyenes (az étterem előtti parkoló férőhelyeinek függvényében). Kikötőnkből indulva rövidebb vagy hosszabb városnéző hajózás, motorcsónakos túra rendelhető, esküvőkön a násznép számára felejthetetlen programként. Vendégeink természetközelben, nyugodt környezetben élvezhetik az esküvőt, jó időben a tetőteraszról gyönyörködhetnek a dunai panorámában. Ételeinket kiváló minőségű alapanyagokból a legmodernebb konyhai technológiákkal készítjük. Étlapunkat évszakonként aktualizáljuk és szezonális ajánlatokkal színesítjük.  
Barabás Villa
Barabás Villa
Budapest
  A gyönyörűen felújított, exkluzív kulturális- és rendezvényközpont a budai oldal frekventált részén a Városmajori park szomszédságában található. A Villa komplexum egyedisége a klasszicista stílusú főépület, mely a névadó Barabás Miklós, festőművész saját tervei alapján épült. A Villa és a melléképületek eredeti stílusukban lettek felújítva, míg az újonnan kialakított épületek a környezethez illeszkedő, modern stílusban épültek. A komplexumhoz egy csodálatos mediterrán park is tartozik.       A Barabás Villa a XII. kerület hivatalos házasságkötő terme, ezért lehetőség van a polgári szertartás helyben történő megtartására.   A polgári szertartás után az ifjú párnak lehetősége van a meghívottakat egy állófogadás keretén belül megvendégelni a Villa mediterrán parkjában.   Rendezvénytermeink kitűnő helyszínként szolgálnak esküvői vacsorák megrendezésére.