Duna Garden Étterem & Hotel

1203 Budapest Vízisport u. 12-18.
Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel Duna Garden Étterem & Hotel

Dodo's Restaurant by Duna Garden Hotel****, ahol álmai valóra válnak!
 

Éettermünk a festői Kis-Duna partján fekszik. A káprázatos panoráma, az elegáns étterem, a hangulatos terasz és figyelmes személyzetünk együttese teremti meg az esküvőt, amiről Ön és párja álmodik.

Tudjuk, hogy minden esküvő különleges és egyedi, ezért arra törekszünk, hogy felejthetetlenné tegyük Önök számára ezt a napot. Fontosnak tartjuk, hogy vendégeik sokáig emlékezzenek erre az alkalomra, és barátaik előtt az Önök esküvője példaként éljen, amikor a saját esküvőjük szervezésébe kezdenek.

Célunk, hogy levegyük a terhet az Önök válláról, és teljeskörű szolgáltatást biztosítsunk a tervezéstől a megrendezésig. A saját álmai és elképzelései szerint valósítjuk meg az Ön stílusát, megkönnyítve a mi tapasztalatainkkal, gazdagítva családja hagyományaival.

Hívjon minket bármikor bizalommal, ha kérdése van!

 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás
 • Egyházi esküvői szertartás
Szabadtéri lehetőségek:

A boldogító Igen: A gyönyörű vízparti környezet és a jacht kikötő remek helyszínt biztosít az esküvői ceremóniához. Mondja ki a boldogító Igen-t egy virág oltár alatt vagy a stégen, esetleg éjjel, romantikus gyertyák fényében!

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Étterem 130 130 0
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  130
  Svédasztalos kiszolgálás:
  130
  Állófogadás:
  0
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Étterem
Különlegességek, a helyszín által kínált egyéb esküvői szolgáltatások:

Dodo's restaurant by Duna Garden Hotel**** Esküvői Szolgáltatásai!
 

 

Nászéjszaka: Az ifjú párnak elegáns lakosztályt biztosítunk a nászéjszakára.

 

A részletekről se felejtkezzünk meg! Tanácsokat adunk az esküvői szokásokkal kapcsolatban, segítünk kiválasztani a zenekart és a fényképészt. Őrzött parkolót, sofőrszolgálatot és kedvezményes szobaárakat biztosítunk a vendégek részére.

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín csak éttermi szolgáltatásokkal (cateringgel) együtt vehető igénybe.

Szállás:

Környezettudatos szállodánk, geotermikus fűtésrendszerrel épült. A 19 db szoba mindegyikében található mini bár és (ingyenes vezeték nélküli) internet hozzáférés. Továbbá, a Hotelünkben kialakított Dunára néző luxuslakosztályok élménykáddal és infraszaunával várják a különleges élmények kedvelőit.

Italfogyasztás:

Előre összeállított italcsomagok 

Esküvői mintamenük

Parkolás
Parkolás:

Hotelünk privát parkolóval (35 férőhelyes), valamint a fővárosban egyedinek tekinthető jacht kikötővel várja Vendégeit!

A 2011 nyarán épült Duna Garden Étterem & Hotel, mint a Kis-Duna legfényesebb ékköve, közvetlenül a parti sétányon fekszik, a Pesterzsébeti sós- és jódos fürdő szomszédságában.

Kapcsolat - Elérhetőségek