Andruskó Evelin- Esküvőszervezés

6762 Sándorfalva Rózsa utca 24.
Sajnáljuk, de a(z) Andruskó Evelin- Esküvőszervezés már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Bokor Nikolett Okleveles Esküvőszervező
Bokor Nikolett Okleveles Esküvőszervező
Kiskőrös
Bokor Nikolett vagyok, okleveles esküvőszervező. A végezettségemet a Prestige Oktatási Stúdiónál szereztem meg, és sajátítottam el az esküvőszervezés minden fortélyát az ország legjobb esküvőszervezőjétől Rátkai Tímeától, és szolgáltatói csapatától. Nagyon fontos számomra a pontosság és a precizitás, melyet a munkám során is igyekszem kamatoztatni. Szeretek csapatban dolgozni, mivel fontos, hogy kiválóan, és kifogásolatlanul együtt tudjak működni a szolgáltatókkal.  Nagy megtiszteltetés lenne számomra, hogyha segítségetekre lehetnék az álmaitok megvalósításában. Esküvőszervezőként célom, hogy emlékezetessé, szívhez szólóvá, legyen amellyel csodálatossá tehetem a Nagy Napotokat.
A Te szerveződ
A Te szerveződ
Budapest
Szívügyem a szívügyetek.    Mindenki meg tudja szervezni az esküvőjét, de nem mindegy, hogy mennyi idő- és energiabefektetéssel, idegeskedéssel jár és hogy milyen élmény lesz a végén.   Olaszországi esküvő - több régióban, ezerféle helyszínen -, Brunch- vagy Eco-wedding itthon? Esetleg hétköznap, mert a csillagok épp akkor állnak össze, vagy mert nem akartok hagyományost? Miniesküvő hétköznap (szabott árakkal és létszámmal) vacsora és nagy buli nélkül, mégis csodás helyszíneken a házasságkötőtermek helyett, fotóssal, és minden alkotóelemmel amitől szép emlék marad?   Megkeresem a megfelelő helyeket és megszervezem az eseményt, de természetesen boldogan találom ki a klasszikus esküvők minden részletét is (kb. 120 esküvővel a hátam mögött). 
Liliom Esküvőszervezés
Liliom Esküvőszervezés
Debrecen
Mindenki a tökéletes esküvőről álmodozik. Ez az álom a segítségemmel valósággá válik. Szívesen segítek a szervezéssel kapcsolatban, vagy ha annak örömét megtartanád magadnak, a Nagy Nap lebonyolításában is rendelkezésetekre állok. Ne Nektek vagy családtagjaitoknak kelljen aznap rohangálni, erre itt vagyok én. Garantálom, hogy a Nagy Napotokat felhőtlenül élvezni fogjátok! Keressetek bátran! :) 
Bild's Event Wedding
Bild's Event Wedding
Budapest
      Minden jegyespárnak megvan a saját álma, a saját elképzelése életük legszebb napjáról. A Ti esküvőtöknek egyedinek kell lennie, mely a személyiségeteket a stílusotokat tükrözi, és biztosítja azt a varázslatot, mely a nagy napot semmivel és senki mással nem hasonlíthatja össze, hiszen ettől válik különlegessé.   Nem akarlak meggyőzni arról, hogy álmaid esküvőjének szervezésére és lebonyolítására egy esküvőszerezőre van szükséged. Ha Te magad nem érzed és tudod, hogy a csoda megvalósításhoz egy szakmailag felkészült és tapasztalt szervezőre van szükséged, akkor én, nem tudok segíteni.     Báthory Ildikó vagyok a Bilds Event Wedding vezető esküvőszervezője. Feladatom, hogy intézzem a rengeteg utánajárást, a telefonálgatásokat, egyeztetéseket, figyeljek minden aprónak tűnő részletre, a határidőket betartva a felelősség nagy részét átvállalva, mindenben maximálisan törekedve a tökéletes megoldásra.   Egyszerre leszünk a bizalmasotok, a pszichológusotok, a szakértőtök, a pénzügyi tanácsadótok, aki a legboldogabb és nehezebb pillanatokban is fogja a kezeteket.     Megvalósítjuk álmaitokat, és egy olyan esküvőt szervezzünk, mely teljesen tiétek! Esküvőszervező szolgáltatásunk az elvárásaitokhoz igazított, diszkrét és professzionális. Hiszünk benne, hogy kreatív és egyedi ötletekkel, tapasztalatainkkal olyanná varázsoljuk esküvőtöket, ahogy azt megálmodtátok, és melynek minden perce egy örök emlék marad.     A Bilds Event Weddingnél mindez a készség, tudás, ismeretanyag és kapcsolati tőke rendelkezésre áll, 15 éves múltunkra hivatkozva garanciát is vállalunk minderre. Ismerjük a szolgáltatói piacot; tisztában vagyunk a lehetőségekkel és a sajátosságokkal. Esküvőszervező irodánk Budapesten található, de az országban bárhol vállalunk esküvőszervezést.     Ha neked fontos, hogy az esküvőd profi szervezéssel, gördülékenyen alakuljon, de emellett számodra is fontos a jókedv, és az oldott légkör, akkor mi vagyunk a Ti esküvőszervezőtök.       Elérhetőek vagyunk a hét minden napján, hétvégén is. Keress bátran telefonon vagy e-mailben, töltsd ki és küld el az ingyenes konzultációhoz a jelentkezésed.         Mikor van szükséged esküvőszervezőre?   nem csak csak "túlélni" akarod a nagy napot elfoglalt vagy és nincs több száz felesleges órád egyszeri és megismételhetetlen esküvőt akarsz fontos számodra a minőség nincs kedved barkácsolni fontos Nektek, hogy egy független, felelősségteljes személy koordinálja a nap eseményeit szükséged van valakire, akihez bátran fordulhatsz a kérdéseiddel nem ismered az esküvői szokásokat megbízható, minőségi szolgáltató akartok külföldön éltek, a több ezer kilométer akadályoz a szervezésben       A szervezési folyamatnak szórakoztatónak kell lennie! Hiszen az út is legalább olyan fontos, mint maga a cél.     Vegyétek fel velünk a kapcsolatot és kérjetek időpontot egy ingyenes konzultációra!          
Be..Love..Marriage Esküvőszervezés
Be..Love..Marriage Esküvőszervezés
Budapest
Tökéletes és stresszmentes esküvőhöz hozzátartozik egy Esküvőszervező is, aki házigazdaként, szervezőként, barátként, hangulatfelelősként és támaszként segíti a Nagy Napotokat!     Esküvőszervezőként végig segítem a készülődés néha-néha rögös útját, fogom a kezeteket, minden szolgáltatót, szolgáltatást ajánlok, amiből csak választanotok kell. Tanácsokkal, ötletekkel segítek, hogy minden álmotok valóra váljon, legyen az bármi, amibe bizonytalanok vagytok, mindig ott vagyok, hogy segítsek és természetesen a Nagy Napon végig veletek vagyok és irányítom a hátteret!   Több éves tapasztalattal rendelkezem az esküvők világában, amit imádok csinálni, ezért is évek óta ez a főállásom, tehát én egész évben esküvői lázban égek.    Nem csak Esküvőszervezőként, hanem Ceremóniamesterként és Szertartásvezetőként is dolgozom, így elmondhatom, hogy minden szemszögből és mindenféle mélységekben ismerem az esküvők csodálatos világát. Velem nemcsak egy Esküvőszervezőt kaptok, aki az esküvő napján irányít mindent és nektek csak azt hagyja, hogy szépek, boldogok és felszabadultak legyetek, hanem egy jó barátot is!   Hogy mi tesz engem különlegessé, azt szerintem a párok rólam írt kedves és megtisztelő véleményével tudom megmutatni nektek, amit a honlapomon és a Facebook oldalamon is elolvashattok!   Remélem, hogy ezek a sorok meggyőzőnek bizonyultak, hogy személyesen is megismerkedjünk és részese lehessek a TI CSODÁLATOS NAPOTOKNAK!
Gondos Esküvő és Rendezvényszervezés
Gondos Esküvő és Rendezvényszervezés
Budapest
Esküvőszervezés Télen – nyáron, minden évszakban, Budapesten és országosan, szívvel – lélekkel,   Gondos Orsi vezető esküvőszervező közreműködésével   Itthon és külföldön élő párok számára – akár 1 hónapon belül is vállalunk last minute esküvőszervezést   Nemzetközi esküvők koordinációja 3 nyelven – Wedding planning in Hungary / Hochzeitsplanung in Ungarn   Stresszmentes készülődést biztosítunk tapasztalt szolgáltatókkal korrekt árakon Bármilyen létszámú és stílusú esküvő szervezését örömmel vállaljuk Több mint egy évtizede élünk az esküvők világában, a házasulandók szolgálatában – legyetek Ti következő boldog párunk, kérjétek ajánlatunkat:   emailben: orsi@gondos.hu telefonon: +36 70 4316299 vagy  töltsétek ki a weboldalunkon található kérdőívet: https://www.gondos.hu/kapcsolat/