Tortamorzsa Esküvői Játszóház - Pécs

7600 Pécs
Tortamorzsa Esküvői Játszóház - Pécs Tortamorzsa Esküvői Játszóház - Pécs Tortamorzsa Esküvői Játszóház - Pécs Tortamorzsa Esküvői Játszóház - Pécs Tortamorzsa Esküvői Játszóház - Pécs Tortamorzsa Esküvői Játszóház - Pécs Tortamorzsa Esküvői Játszóház - Pécs Tortamorzsa Esküvői Játszóház - Pécs

Akarom! A közelgő esküvőtök nagy pillanata ez, amikor kimondjátok. Ugyanez a szó kering egy kérdőjellel a végén a kisgyerekes meghívottak fejében ha arra gondolnak, hogy elvigyék-e a kicsiket is a nagy eseményre....

Emlékszel még gyerekkorod esküvőire, ahol pár perc alatt összeismerkedtél a többi gyerkőccel és a rosszullétig táncoltatok, tömtétek magatokba a tortát?

A te esküvődre meghívott apró násznép is pont ilyen bulira kapható lesz - ha kicsalogatják őket a kis digitalizált világukból.

Az esküvőtök egy megismételhetetlen esemény és fontos , hogy az egész násznép számára egy olyan élmény legyen, amelyre örömmel emlékeznek vissza évek múlva is.

A Tortamorzsa Esküvő Játszóház a kiválasztott esküvői helyszínhez illő játékparkkal, és szakképzett animátoraival segítségedre lesz a lakodalmas gyereksereg bulihangulatának biztosításában.

Ezzel a kedves gesztussal nem csak a gyerekeknek, hanem szüleiknek is kedveztek, hiszen így rátok figyelve együtt ünnepelhetnek benneteket.

Kapcsolat - Elérhetőségek