debreceni Videós Pista

4030 Debrecen Kerekestelep
debreceni Videós Pista debreceni Videós Pista debreceni Videós Pista debreceni Videós Pista debreceni Videós Pista debreceni Videós Pista debreceni Videós Pista

Karsai István vagyok. Már több mint 25 éves múlttal örökítem meg a fiatalok esküvőjét. Először az egyik munkatársam kért fel, hogy a tewstvérének az esküvőjét videóra vegyem fel az akkori első válakamera szerzeményemmel. Ez nagyon jól sikerült, így további megbízásokat kaptam, amit folyamatosan az eszközparkjaim fejlesztésére fordítottam. Megalakítottam a digitalis studiómat is aminek keretén belül már mindenféle megoldásban közretudtunk működni.A technkiaki fejlődésekkel mindig lépést tartottam, hogy a legszinvonalasabb munkát tudjam biztosítani.

Ma már lehetőség van egyedi vagy több kamerás produkcióra is. Persze ma már csak Full HD-ban vagy 4K-ban dolgozunk, mert már ugyan a DV digitális,de a kor vívmánya már azt is túlszárnyalta.

A gyakorlati tapasztalatunkal biztosítjuk, hogy minden elvárásnak m,egfeleljünk,ezért forduljatok hozzám bizalommal. Keressétek a studionkat: KSVDigitalstudio vagy személyesen a debreceni videós Pistát a facebookon vagy a youtubon is.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői videó
  • Esküvői fotós

Kapcsolat - Elérhetőségek