Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió

6000 Kecskemét Csongrádi u. 4.
Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió Tip Top Dekor és Esküvő Stúdió

Kedves Látogató!

A TIP TOP DEKOR ÉS ESKÜVŐ STÚDIÓ-t azzal a céllal nyitottam meg 2018. tavaszán ,hogy a hozzám betérő esküvő vagy egyéb rendezvény előtt álló érdeklődők személyesen is tapasztalhassák és láthassák miből és hogyan fog elkészülni az esküvőjük vagy egyéb rendezvényük dekorációja.

Véleményem szerint nagyon fontos , hogy amit megálmodtatok és elképzeltetek ,teljes összhangban legyen minden apró részlettel.

Fontosnak tartom ,hogy a dekoráció elkészítéséhez alapvetően a helyszínnel is harmóniában kell lenni .

Ezek és még sok- sok apró részlet személyes átbeszélése után ha szimpatikus az elképzelés akkor ott helyben szerződést kötünk ,majd elkészítjük nektek az óriási  készletünkből a próba dekorációt.

A Ti elképzelésetekhez tesszük hozzá a mi tudásunkat ,amitől kialakul a végleges dekoráció.

Kapcsolat - Elérhetőségek