Dobos Edit Dekoráció

4000 Debrecen
Dobos Edit Dekoráció Dobos Edit Dekoráció Dobos Edit Dekoráció Dobos Edit Dekoráció Dobos Edit Dekoráció Dobos Edit Dekoráció Dobos Edit Dekoráció Dobos Edit Dekoráció Dobos Edit Dekoráció Dobos Edit Dekoráció Dobos Edit Dekoráció Dobos Edit Dekoráció Dobos Edit Dekoráció

Mitől más egy Dobos Dekoros esküvő?

A megkülönböztetett figyelemtől. Mert számomra ez a természetes.

A sablonmentességtől. Mert a ti elképzeléseitek a mérvadók, nem pedig az, hogy mit hogyan "szokás" a választott helyszínen díszíteni. Sőt!

A "fordított tervezéstől". Mert ha azt szeretnétek, az általatok meghatározott költségkeretbe igazítom be a látvány elemeit.

A tökéletesen összeillő részletektől. Mert csapatommal, akár az esküvő összes látványelemét biztosítani tudom számotokra. Meghívót és kiegészítőit (menülap, ültető, asztalszám...) , virágokat (menyasszonyi csokortól a helyszín virágain át), fényeket, textileket, fotóenteriőröket, sütemény- és candy bárok bútorait és berendezéseit... egyéb stíluselemeket.

Az újdonságok iránti érzékenységtől. Mert csapatom minden tagja szereti és keresi az új megoldásokat. Szívesen megvalósítjuk egyéni ötleteiteket.

A minőségi anyagfelhasználástól és megvalósítástól. Mert csak kiváló dekoranyagokkal és elhivatott kollégákkal dolgozunk.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek