MISS LULLI Decor

1221 Budapest Barot koz 4
MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor MISS LULLI Decor

Az esküvői dekoráció tükörkép, melyben az ifjú pár stílusa látható. A jó dekoros nem csupán végrehajtó személy, hanem tanácsadó is, aki hozzásegíti a Menyasszonyt és a Vőlegényt a rendezvény ünnepi látványvilágának megalkotásához, melyben önmaguk tulajdonságai, vágyai tükröződnek majd a vendégekre vissza. 

 

MISS LULLI Decor teljes körű dekorálással foglalkozik, az élővirág csokroktól az asztaldíszekig, minden kelléket és design elemet egyetlen, egységes koncepcióvá komponálja a pár igényei szerint. A minőség érdekében csak teljes körű dekorálást vállalunk, mert így tudjuk azt a színvonalat biztosítani, melyre méltán büszkék lehetünk.

 

Aki ránk bízza esküvője dekorálását, egységes arculatot kap, ahol minden árnyalat, grafikai

anyag és szín egyetlen egységet alkot. Leegyszerűsítve a terítő színe harmonizál az élővirággal és az ültető kártyákkal, sőt még a szalvéta színével is.

 

Mottónk: „Megálmodjuk, megtervezzük, megvalósítjuk. Közösen, Veletek. Olyannak, amilyennek Ti szeretnétek.”

 

A MISS LULLI Decor Studio különleges papírvirágairól is ismert, mely gyönyörű, látványos, s szinte már művészi alkotássá avanzsálódtak az évek során. A Papírvirág esküvői trend lett, ennek köszönhetően egyre több menyasszony választja ezt az alternatív megoldást fotófalnak vagy főasztal mögötti dekorációnak egyaránt.

 

További információért keress bennünket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

 

 

Tövispataki Júlia

MISS LULLI Decor
 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek