Török János Esküvő és Rendezvény DJ

2200 Monor
Török János Esküvő és Rendezvény DJ Török János Esküvő és Rendezvény DJ Török János Esküvő és Rendezvény DJ Török János Esküvő és Rendezvény DJ Török János Esküvő és Rendezvény DJ Török János Esküvő és Rendezvény DJ Török János Esküvő és Rendezvény DJ

Életem a minőségi zene & a minőségi szórakoztatás a zeneszolgáltatás világában.

 

Gyermekkorom óta végigkísérte életemet a zene és a zene iránti szeretet, nem is tudtam soha olyan munkát / foglalkozást elképzelni magamnak, amiben ne kapna szerepet a zene. Számomra a zenélés elsősorban elhivatottság és nem munka. A zene iránti szenvedélyem mindig feltölt energiával, melyet úgy gondolom, hogy át tudok adni a közönség számára is.

 

Pályafutásomat kisebb partyk vállalásával, szülinapi bulikkal, kültéri rendezvényekkel kezdtem. A pozitív visszajelzések nekem is újabb és újabb erőt adtak, és arra bíztattak, hogy jó vagyok a szakmában és érdemes komolyabban vennem a lemezlovasságot.

Évről évre bővítettem a felszerelésemet, mára professzionális hangosítási, remixer és világítástechnikai rendszerrel dolgozom. Eszközeimet a mai napig is folyamatosan fejlesztem a technika fejlődésével párhuzamosan. Idővel egyre nagyobb és komolyabb rendezvényekre jutottam el, és az esküvők szempontjából is számtalan pozitív visszacsatolást kaptam az ifjú pároktól és hozzátartozóiktól.

Rengeteg helyen megfordultam az elmúlt 15 évben. Zenéltem apró kis létszámú településeken, de volt alkalmam budai villákban, több száz fős esküvőkön is lemezlovasként dolgozni. Megtanultam, hogy miként lehet a megannyi különböző karakterű, életkorú, vagy akár beosztású embereket közösséggé kovácsolni, hogy mindannyiuknak ugyanabban a felhőtlen szórakozásban legyünk részük.

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek