No Stress Band

Budapest
No Stress Band No Stress Band No Stress Band No Stress Band No Stress Band No Stress Band No Stress Band No Stress Band

Több tucat stílus, több száz előadó, több ezer sláger mind együtt, egyszerre, egy színpadon!

 

Ez a No Stress Band. Profi minőség és a dalok eredetiével megegyező hangzás. Mindez képzett zenészek játékával fűszerezve, kivételes énekhangok előadásában. Mintha kedvenceit élőben hallaná ...

A No Sress Band esetében egy olyan zenekarról beszélünk, amely a profi hangszerparknak köszönhetően minden dalt stúdió minőségben szólaltat meg és valóban úgy, ahogy azt az eredeti előadóktól megszoktuk vagy egy kicsit No Stress-esen. Az eredetiséget az énekesek átlagon felüli hangja teszi teljessé és lehetővé. Az együttes tagjainak sorában mind olyan zenészeket találunk akik már számos helyen bizonyították tehetségüket, ismert előadókkal léptek-, lépnek fel, különböző rangos szakmai díjakat söpörtek be, valamint már tanárként oktatják is saját hangszerüket.

A zenekar 1998-as megalakulása óta hétről-hétre nyújt feledhetetlen szórakozást az igényes, élő zenét kedvelő közönségnek, s évről-évre örömmel tapasztaljuk, hogy szerencsére semmi sem megy ki a divatból. Sőt! Igény van minden műfajra, így a No Stress Band repertoárjából Ön is bátran válogathat. Hívjon minket egy étterembe vagy pub-ba, céges bulira, egyetemi gólyabálra, születésnapi-, családi ünnepségre, vagy élete legszebb napjára, az esküvőjére. A No Stress Bend-től hallgathat kellemes háttérzenét, jazz standard-eket; felkérheti párját a legszebb örökzöld dallamokra, táncolhat a forró latin zenék ritmusára, vagy napjaink legjobb hazai- és külföldi slágereire, de bulizhat velünk a legvadabb rock ’n’ roll nótákra, rock- és blues legendákra egyaránt. Aki pedig egyszerűen csak ”mulatni” szeretne, annak természetesen mulatós zenével szolgálunk. Tehát no stressz! Az Ön igényeihez igazodva, bármilyen felállásban (2-8 tag), bármilyen időtartamban, bárkinek, bárhol, bármit eljátszunk (na azt azért nem!) és egy sokáig emlegetett élményt hagyunk magunk után. Sőt! Lehet, hogy még sztárvendéget is viszünk magukkal ajándékba ..… Minden felállás a duótól az öttagú zenekarig többféle formációban is működik, énekes-hangszeres variációkkal a megrendelő igényéhez illetve az esemény jellegéhez igazodva. Emellett a No Stress Band három külön műfajt képviselő, önálló csapattal is színre lép. Ezek a Rock illetve a Jazz világába kalaúzolnak, valamint választható még a népszerű, teljesen élő zenét játszó, fúvós szekcióval kiegészülő No Stress "BIG" Band.

 
 


 


 

 


 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Zenekar létszám
  • Nagy (öt fő vagy annál nagyobb létszámú)
Játszoltt stílus
  • Latin
  • Rock
  • Mulatós
  • Egyéb
Hangszerek
  • Klasszikus hangszerek
  • Elektronikus hangszerek
  • Népi hangszerek

Kapcsolat - Elérhetőségek