Lerch Fülöp Eszter Szertartásvezető és Ceremóniamester

9400 Sopron
Lerch Fülöp Eszter Szertartásvezető és Ceremóniamester Lerch Fülöp Eszter Szertartásvezető és Ceremóniamester Lerch Fülöp Eszter Szertartásvezető és Ceremóniamester Lerch Fülöp Eszter Szertartásvezető és Ceremóniamester Lerch Fülöp Eszter Szertartásvezető és Ceremóniamester Lerch Fülöp Eszter Szertartásvezető és Ceremóniamester Lerch Fülöp Eszter Szertartásvezető és Ceremóniamester Lerch Fülöp Eszter Szertartásvezető és Ceremóniamester Lerch Fülöp Eszter Szertartásvezető és Ceremóniamester

Gyerekkorom óta színpadon állok, ez az igazi közegem. Legyen szó műsorvezetésről, versmondásról, kiállításmegnyitóról vagy természetesen ESKÜVŐRŐL.

Mindig is elvarázsolt az esküvők csodálatos világa, kiskorom óta álmodoztam róla, hogy milyen lesz a Nagy Napom és mikor átélhettem ezt a csodát úgy döntöttem, hogy sohasem érhet véget. Azóta annak szentelem az időm/azon fáradozom, hogy minden szerelmespár igazán átélhesse és megélhesse a legszebb napját. Önfeledten táncolhasson, bulizhasson, beszélgethessen, egyen-igyon, mert tudja, hogy van valaki a háttérben, aki mindenre figyel és mindent kézben tart. Ez vagyok én, a ceremóniamester.

A női szem mindig minden apró részletre figyel, a tökéletességre törekszünk és a váratlan helyzetek sem tudnak meglepni minket. Az első perctől az utolsóig azért vagyok veletek, hogy minden terhet levegyek a vállatokról és az esküvőtök valóban olyan legyen amilyennek megálmodtátok.

Munkám során sok olyan párral találkoztam, akik szerettek volna valami egyedit, valami eredetit, valamit magukból belevinni a szertartásba, de sajnos a törvény által előírt kritériumok határokat szabtak ennek és be kellett érniük a kötött és hagyományos szertartással. Ez ösztönzött arra, hogy szertartásvezetői képesítés szerezzek és célomul tűztem ki, hogy a házasságkötésetek pontosan olyan legyen, ahogy azt megálmodtátok. A képzeletnek semmi nem szabhat határt, én pedig azért vagyok, hogy mindezt meg is valósítsam.

Veletek együtt szövöm az álmaitokat!

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Több nyelvű szertartás
  • Idegen nyelvű szolgáltatás nincs.
Kapcsolat - Elérhetőségek