Bimbó Brigi szertartásvezető

9226 Dunasziget
Bimbó Brigi szertartásvezető Bimbó Brigi szertartásvezető Bimbó Brigi szertartásvezető Bimbó Brigi szertartásvezető Bimbó Brigi szertartásvezető Bimbó Brigi szertartásvezető

Mottóm: olyat adni, amit pénzen nem lehet megvásárolni! Egy érzést, egy gondolatot, egy könnycseppet, egy csillogást a szembe és a lélekbe. Ilyenkor azt érzem elértem a célom és örök élményt szereztem nem csak a párnak, de a hozzátartozóiknak is. 

 

Imádok a párjaimmal beszélgetni, megismerni őket, létezni az energiájukban, abban a szerelmesen izzó légkörben, ami ilyenkor esküvő előtt a legfényesebb. Imádom hallgatni a történeteiket és boldoggá tesz, amikor rájuk nézek, mert a beszélgetések alatt megismerem és megszeretem őket. Szerintem másképp ez nem megy. Ha nem így volna, akkor csak egy sablonos szertartásvezető lennék, a betanult, unalmas szövegemmel és ismeretlenül állnék a párjaim előtt. Így viszont barátként hívnak fel, vagy köszönnek rám az utcán, mosollyal, jó szívvel emlékeznek rám a mai napig . Mindig arra törekszem, hogy valami olyan egyedi élményt adjak a párnak, amire ha visszagondolnak, azonnal mosolyra nyílik a szájuk és csillog a szemük.
Sokszor a ki nem mondott szavak beszélnek a legjobban egy-egy emberről. Így, azt gondolom, hogy egy jó szertartásvezető, jó emberismerő is. És ami a legfontosabb, jó előadóművész. Precízen előkészül, nyitott a pár minden kívánságára, szakételemmel állítja ösze a Nagy napot, és aztán érzékien vezetve minden figyelő tekintetet és szivet, örök élményt nyújt egy tökéletes előadásmóddal. Ám ez még csak a jéghegy csúcsa, van olyan összetevő is, amit nem lehet tanulni...érezni kell.
Ha velem szeretnéntek átélni azt a csodát, amit életetek Nagy napja jelent, keressetek bizalommal! Érezzük meg együtt a varázst!

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Több nyelvű szertartás
  • Idegen nyelvű szolgáltatás nincs.
Kapcsolat - Elérhetőségek