Simai Marianna-szertartásvezető

Budapest
Simai Marianna-szertartásvezető Simai Marianna-szertartásvezető Simai Marianna-szertartásvezető Simai Marianna-szertartásvezető Simai Marianna-szertartásvezető Simai Marianna-szertartásvezető

Polgári és egyházi szertartásvezetés az igényeitek figyelembe vételével.

Életetek egyik legfontosabb döntéséhez érkeztetek: házasságot szeretnétek kötni. Bizonyára lázasan készülődtök már, tervezgetitek milyen legyen a meghívó, milyen színű a dekoráció? Ha azon párokhoz tartoztok, akik a sok-sok szervezési feladatból az esküvőjük egyik legfontosabb fél óráját, a ceremónia levezetését is igen fontos részletnek tekintik, jó helyen jártok. Szertartásvezetőként igyekszem segíteni abban, hogy úgy mondhassátok ki egymásnak azt a bizonyos Igent, hogy az mindkettőtök számára szép emlék maradhasson. Bízom abban, hogy Benneteket is azon párjaim között köszönthetlek, akikkel együtt örülhetek, azokban a meghitt pillanatokban, amikor összekötitek az életeteket.

Keressetek és osszátok meg velem elképzeléseiteket egy aromás tea vagy finom kávé mellett, találkozzunk és tervezzük meg együtt a szertartás menetét!
 
A polgári szertartás után kérhető egyházi szertartás is:

Az egyházi szertartás vezető esket vagy bármely egyéb lelkészi szolgálatot végez. Előzetes egyeztetést követően az egyházi szolgáltatást pontosan, személyre szabottan, korrekt módon elvégzi. A helyszín lehet templom, étterem, szabad tér, sőt az egyre jobban terjedő szokás szerint: magánház, vagy lakás is. A pap a szertartásvezető mellé is állhat, így kiküszöbölve az "egy házasság, két esküvő" idejétmúlt szokását.
  

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Több nyelvű szertartás
  • Idegen nyelvű szolgáltatás nincs.
Kapcsolat - Elérhetőségek